kızlar birşey soracam 1yıl düzenli ilişkiye girmek dedikleri calışma yapmasanda gecerlimi mesele benim ilk cocugu düşüreli 1yıl oldu bunun ilk 3 ayı korunmakla gecti haziran ayında midemde dolayı 1bucuk ay ozaman korundum gecen ayda iltihap yüzünden korundum şimdi toplam 5 ay korunma yapmışim bölüm bölüm şimdi bu 1seneyi kapsıyormu doktora 1sene düzenli ilişkiye girdim mi diyecem beni aydınlatırmısınız
kızlar birşey soracam 1yıl düzenli ilişkiye girmek dedikleri calışma yapmasanda gecerlimi mesele benim ilk cocugu düşüreli 1yıl oldu bunun ilk 3 ayı korunmakla gecti haziran ayında midemde dolayı 1bucuk ay ozaman korundum gecen ayda iltihap yüzünden korundum şimdi toplam 5 ay korunma yapmışim bölüm bölüm şimdi bu 1seneyi kapsıyormu doktora 1sene düzenli ilişkiye girdim mi diyecem beni aydınlatırmısınız
aynen canım bende gittim hiç birşey yok dedi şimdi başka bir doktora gittim iltihap cıktı doktor bak iltihap gelmese daha dedi benim işim bitmiştir dedi şok oldum dün aradım dedim ben adedimin 4günü pko ya baktırmak istiyorum dedim tamam dedi yumurta takibide yaptıracam ben söylemesem bişe yapcak hali yok bana yakın diye oraya gidiyorum bakalım olmasa lina merkezi cok öneriyorlar arkadaşlar oraya giderim haklısın canım dogru dürüs bir calişma yapamadık ki her ay bişeler girdi araya kısmet bakalım bu ay iyi bir calişma yapmalıyım kalmak için :)))hayırlısıpelinsee bildiğin bi hastalığın yoksa yaşında genç ise bence 3 4 ay daha bekle olması için sonra git doktora bende temmuzda kürtaj oldum boş gebelikten sonra 3 ay korundum pcos var bende doktor 1 sene sonra gel dedi hiç bişi yapmadı
yaşim var ya 34 yaşindayım gec evlendim kısmet ya olmadıktan sonra erkende evlensen fark etmez degilmi allahım isteyen herkeze nasip etsincanım bence gidersen söyle ama bence bir iki ay daha bekle
bende gldiimm bakalım şubatın 15inde bende çift çizgi görmek istiyoruuummmm
günadın kızlar nasılsınız
iyiyim ayselcim eşim işe gitti bi kaç saatlik işi vardı bende bi bakıyım kimler var dedim
gördüm gördüm işte bende gördümmm iki tane çizgi yanyana inanılmaz bişe bu
RABBİM İSTEYEN BÜTÜN ARKADAŞLARIMA BU DUYGUYU NASİP ET:Saruboceq::Saruboceq:
günaydın canım
geldim çalışıyorum
nasılsın? kendini iyi hissediyor musun?
günadın kızlar nasılsınız
gunaydın canım sen nasılsın ...calısma gunlerınız mı sızın suan aklinialirimsmile