Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar birşey soracam 1yıl düzenli ilişkiye girmek dedikleri calışma yapmasanda gecerlimi mesele benim ilk cocugu düşüreli 1yıl oldu bunun ilk 3 ayı korunmakla gecti haziran ayında midemde dolayı 1bucuk ay ozaman korundum gecen ayda iltihap yüzünden korundum şimdi toplam 5 ay korunma yapmışim bölüm bölüm şimdi bu 1seneyi kapsıyormu doktora 1sene düzenli ilişkiye girdim mi diyecem beni aydınlatırmısınız

pelinsee bildiğin bi hastalığın yoksa yaşında genç ise bence 3 4 ay daha bekle olması için sonra git doktora bende temmuzda kürtaj oldum boş gebelikten sonra 3 ay korundum pcos var bende doktor 1 sene sonra gel dedi hiç bişi yapmadı

supreme anne nasıl gidiyo bulantın var sanırım dimi bilirim ben çok kötüdür ama insan bebişini düşününce olsun varsın diyo bende kızımda dokuz ay kusmuştum sonraki boş gebelikte bile kusuyodum :))

kızlar birşey soracam 1yıl düzenli ilişkiye girmek dedikleri calışma yapmasanda gecerlimi mesele benim ilk cocugu düşüreli 1yıl oldu bunun ilk 3 ayı korunmakla gecti haziran ayında midemde dolayı 1bucuk ay ozaman korundum gecen ayda iltihap yüzünden korundum şimdi toplam 5 ay korunma yapmışim bölüm bölüm şimdi bu 1seneyi kapsıyormu doktora 1sene düzenli ilişkiye girdim mi diyecem beni aydınlatırmısınız

canım bence gidersen söyle ama bence bir iki ay daha bekle

pelinsee bildiğin bi hastalığın yoksa yaşında genç ise bence 3 4 ay daha bekle olması için sonra git doktora bende temmuzda kürtaj oldum boş gebelikten sonra 3 ay korundum pcos var bende doktor 1 sene sonra gel dedi hiç bişi yapmadı
aynen canım bende gittim hiç birşey yok dedi şimdi başka bir doktora gittim iltihap cıktı doktor bak iltihap gelmese daha dedi benim işim bitmiştir dedi şok oldum dün aradım dedim ben adedimin 4günü pko ya baktırmak istiyorum dedim tamam dedi yumurta takibide yaptıracam ben söylemesem bişe yapcak hali yok bana yakın diye oraya gidiyorum bakalım olmasa lina merkezi cok öneriyorlar arkadaşlar oraya giderim haklısın canım dogru dürüs bir calişma yapamadık ki her ay bişeler girdi araya kısmet bakalım bu ay iyi bir calişma yapmalıyım kalmak için :)))hayırlısı

bende gldiimm bakalım şubatın 15inde bende çift çizgi görmek istiyoruuummmm

gunaydın aysel nasılsın ...herkes tatıl modunda sen calısıyorsun benım de esım calısıyor yarım gun bende o yokken bakayım dedım ne var ne yok

iyiyim ayselcim eşim işe gitti bi kaç saatlik işi vardı bende bi bakıyım kimler var dedim

gördüm gördüm işte bende gördümmm iki tane çizgi yanyana inanılmaz bişe bu
RABBİM İSTEYEN BÜTÜN ARKADAŞLARIMA BU DUYGUYU NASİP ET:Saruboceq::Saruboceq:

johnnybravo canım tebrik ederimmmmmmmm
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
canım hadi anlat bize ne kadardır deniyosun belirtilerin neydi bu ay için özel bişi yaptın mı

oooo ne guselllllllll darısı bıze ya yarında benım adet gunum belırtılerım cok buyuk ıhtımal olcam ama olmak ıstemıyorum bızede dua et ne olur:KK43:(((((((((((((((

günaydın canım
geldim çalışıyorum
nasılsın? kendini iyi hissediyor musun?

valla daha bu sabah basladı sancım ve duzgun reglım tarıhı degıstırcem o yuzden yazıcam sana oldumu

günadın kızlar nasılsınız

gunaydın canım sen nasılsın ...calısma gunlerınız mı sızın suan aklinialirimsmile

hayırlı olsun Allah tamamına erdırsın

gunaydın canım sen nasılsın ...calısma gunlerınız mı sızın suan aklinialirimsmile

ewet canım bugün 13. günüm ve sol kasıgımda hafif sancı var genelde 13 ya da 14.gün yumurtluyorum ama yumoş tarihimi bilmeme ragmen tutturamıyoruz bi türlü kısmet

X