Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

bir şey sorucam bacaklarımda kırmızı kırmızı lekelenmeler var ama bayağ kızarık ...bir de kaşınıyor bunun hamilelikle alakası olabilirmi yada alerjiyle alakası kafama takıldı birazda tedirgin oldum

canım benım ıyıyım. cmts toplayacaklar yumosarımı

canım gecmıs olsun

bulancakım tebrik ederim..... çok sevindim

supremcim nasılsın şeker

iyiyim kuşum sen nasılsın. yarın ctesi insallah başarılı geçer:Saruboceq:

canım benim ilk haftalarımda vücudumda tuhaf kaşıntılar oluyodu belki hormonlardandır ama şimdi yok. alerjikte olabilir tabi doktora sormakta fayda varCADIARZU

biraz bulantım var sadece supreme birde az önce bahsettim lekeler...sende bulantı çok fazla sanırım

su içemiyorum canım 2 gündür. su içince kusuyorum 2 kilo vermişim nasılolucak anlamadım =)) benim 6.haftanın sonunda başladı bulantılarım

su içemiyorum canım 2 gündür. su içince kusuyorum 2 kilo vermişim nasılolucak anlamadım =)) benim 6.haftanın sonunda başladı bulantılarım

3 aydan sonra büyük ihtimalle gecer ...çok zayıflamada akannehir gerçi ilk aylarda normal kilo vermek te...ben şimdiden almaya başladım gibi:gitme:

3 aydan sonra büyük ihtimalle gecer ...çok zayıflamada akannehir gerçi ilk aylarda normal kilo vermek te...ben şimdiden almaya başladım gibi:gitme:

canım saglıkla gelsinlerde =) geçicek diyor doktorda. Allahım bebiş isteyen tüm arkadaşlara bu bulantıları en kısa zamanda yaşatsın gelsin bebişleri kaydirigubbakcemile3

bullancak hayırlı olsun bebeğin allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin

kıslar bişey soracağım adet söktürücü kullanırken ilişkiye girilebilirmi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…