su içemiyorum canım 2 gündür. su içince kusuyorum 2 kilo vermişim nasılolucak anlamadım =)) benim 6.haftanın sonunda başladı bulantılarım
lapaci bafo sagolun kızlar ...
uyandım geldım ama hala hafıf agrı var bıseyler yemek ıcın kalktım kımse kalmamıs burdada son ıs gunu yogunlugu var heralde herkesın
cenım benım yengem de hamıleyken su ıcemıyordu gorunce oguruyordu ama acaıb maden suyu ıcıyordu su yerıne ıcer gıbı
kıslar bişey soracağım adet söktürücü kullanırken ilişkiye girilebilirmi??
canım ben kullandıgım zaman ilişkiye giriyoduk yani yasak degil
supreme yanı suan bıseyler yemege calısıyorum agrım tam gecmedı ...
yedıkten sonra bıraz daha dınlenırım belkı duruma gore ...
komsularımda masallah cok sessız sınır ettıler benı
tıkac la bıle duyuluyo seslerı kötükedihüso
sağol canım doktoruma sormayı unutmuşum:)bu arada tebrik ederim allah sağlıklı doğurmayı nasip etsin.darısı başımızakaydirigubbakcemile5
selam kızlar nasılsınız
biz çok iyiyiz teyzoşları dr dan geldik
kalbinin sesini duydum çok şükür miniciğimin kalbi küçücük ama nasıl atıyor gözlerim doldu
Allah olmayanlarada versin inş
sağol canım doktoruma sormayı unutmuşum:)bu arada tebrik ederim allah sağlıklı doğurmayı nasip etsin.darısı başımızakaydirigubbakcemile5
lapaci bafo sagolun kızlar ...
uyandım geldım ama hala hafıf agrı var bıseyler yemek ıcın kalktım kımse kalmamıs burdada son ıs gunu yogunlugu var heralde herkesın
selam kızlar nasılsınız
biz çok iyiyiz teyzoşları dr dan geldik
kalbinin sesini duydum çok şükür miniciğimin kalbi küçücük ama nasıl atıyor gözlerim doldu
Allah olmayanlarada versin inş
kuzum benim... bak bende heyacanlandım heee
hafıfledı suku ama tam gecmedi...yatmak da ıstemıomşimdi nasılsın lorke... geçtimi?
lorkee canım geçmiş olsunn
hafıfledı suku ama tam gecmedi...yatmak da ıstemıom
saol canım...
ya bısey sorucam pekı sıze benım bu kahverrengı lekelenmeler varken ılıskı oluyo mu bılıyormusunuz ben regl olmus gıbı dusunuyorum acıkcası dınen de bıde nasıl hukmu bılmıom regl gıbı davranıyorum bılen var mı
bu arada namaz kılıyorum ben... lekelenme oluyordu fakat gusül abdesti alıyordum..zaten çok kanama olmadığı için akıntıyla karışık az miktarda olduğu için namazımı yine kılıyordum.. biraz çok kan geldiğinde tekrar gusül abdesti alıp devam ediyordum...sen yinede iyice araştır..yanlış bilgi vermek istemem.. hassas konular
sagol canım ya bende kılıom namaz normalde de dun kılmadım bı kac damla daha gelınce ama boyle kanama gıbı degıl ıste ... ıcıme de sınmedı
sımdı bı sıte var soru sordgugum oraya yazacagım bakalım ne cevap gelecek