Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar komşum kahveye çağırdı ben biraz oraya grçiyorum

ravzanurcum canım beni başka biriyle karıştırdın galiba ben sürekli bu topikteyim opuyorumnanaktan

ravzanuır burayı yenı bır topık sandı sanırım bızde rasgele buraya geldık sandı ...

ravzanur bız zaten aynı grubuz topık olarak yenı baslıga gectık sadece

her adet yeni bir umut bizim için adet olamasan daha kötü canım bazen olamıyoruz stresten olsak diye kendimizi kemiriyoruz allahtan hayırlısını takma kafana canım
bide kansızlık için yemekten hemen sonra çay ve kahve içmeyin en az 2 saat sonra için
bugün 3. günüm pazar günü mesai başlar aklinialirimsmile

kızlar sayfalara yetişemez oldum
aysima04, gyshnky, kvrck, lapaci, lorkee, ravzanur, YabanGul günaydın hayırlı cumalar allahım bütün dualarımızı kabul etsin sağlık ve mutluluk versin bide bebiş hayırlısıyla tabiii opuyorumnanaktan

ravzanuır burayı yenı bır topık sandı sanırım bızde rasgele buraya geldık sandı ...

ravzanur bız zaten aynı grubuz topık olarak yenı baslıga gectık sadece
alah allah bende diyomm hepsidemii bu kadar tesaduffbilmiyorumkismileayy kusurabakmayin kizlarr ama ne bilimm benn .hadi ozaman beraber devam ediyozz yola
aysen cimm canimm bak ben 8 senedir bekliyom ve hala umutla her ay devam ediyom .demek zamani degilmis diyom .ne olur stres yapma guzelim.
kizlar benim spora gitmem gerek hadi sonra gorusuruzzopuyorumnanaktan

saol zeytin.... sanada hayırlı cumalarrr.... güpgüsel bir gün olsun bugün =))))

a.s
no problem ravzanur =))
biz aylardır birlikteyizde işte ay değiştikçe topic adı değişiyor... yoksa insanlar hep aynı.. ama bu ay epey yeni katılan arkadaş oldu... a.s.
herkese uğurlu gelsin bu topic inş..

cnm ilk defa bu ay klomenle çatlatma iğnesi vurulmuştum doktorumda okadar umutlandırdıki benii bugün yıkıldım adeta mafoldumben

CANIM COK IYI ANLIYORUM SENI AMA HERSEY KISMETTEN IBARET .ELIMIZDEN BIR SEY GELMIYOR NE YAZIK KI ALLAH DUALARIMIZI GERI CEBIRMEYECEKTIR BEN INANIYORUM LEBTE BIR GUN BIZIMDE KUCAKLARIMIZ DOLACAK

:Saruboceq:

KIZLAR NASILSINIZ

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

BULANCAKKKK TEBRIK EDIYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
GORMEMISIM CANIM ALLAH ANALI BABALI BUYUTR INSALLAHHHH

:lepi:

naber lorkecim nası gidiyo hayat bakiim

valla pek ıyı degılım kvrck sen ıyısındır umarım
benım mıgrenım artmaya basladı ...
bende musade ıstıyorum bıraz karanlık ve sessızlık ıyı gelıyo bılg daha cok agrı yapıo ...
yatayım bakalım azıcık gelırım ogleden sonra ınsallah

hoşgeldin bafo.. nasılsın bakalım.. nasıl gidiyor??? bir gelişme varmı tedavinde?

geçmiş olsun canım yaa.. dinlen biraz bakalım... inş geçerr

hoşgeldin bafo.. nasılsın bakalım.. nasıl gidiyor??? bir gelişme varmı tedavinde?
canım benım ıyıyım. cmts toplayacaklar yumosarımı

canım gecmıs olsun

arkadaşlar herkese hayırlı cumalar

bulancakım tebrik ederim..... çok sevindim

supremcim nasılsın şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…