Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ravzanurcum canım beni başka biriyle karıştırdın galiba ben sürekli bu topikteyim opuyorumnanaktan
alah allah bende diyomm hepsidemii bu kadar tesaduffbilmiyorumkismileayy kusurabakmayin kizlarr ama ne bilimm benn .hadi ozaman beraber devam ediyozz yolaravzanuır burayı yenı bır topık sandı sanırım bızde rasgele buraya geldık sandı ...
ravzanur bız zaten aynı grubuz topık olarak yenı baslıga gectık sadece
kızlar sayfalara yetişemez oldum
aysima04, gyshnky, kvrck, lapaci, lorkee, ravzanur, YabanGul günaydın hayırlı cumalar allahım bütün dualarımızı kabul etsin sağlık ve mutluluk versin bide bebiş hayırlısıyla tabiii opuyorumnanaktan
alah allah bende diyomm hepsidemii bu kadar tesaduffbilmiyorumkismileayy kusurabakmayin kizlarr ama ne bilimm benn .hadi ozaman beraber devam ediyozz yola
aysen cimm canimm bak ben 8 senedir bekliyom ve hala umutla her ay devam ediyom .demek zamani degilmis diyom .ne olur stres yapma guzelim.
kizlar benim spora gitmem gerek hadi sonra gorusuruzzopuyorumnanaktan
cnm ilk defa bu ay klomenle çatlatma iğnesi vurulmuştum doktorumda okadar umutlandırdıki benii bugün yıkıldım adeta mafoldumben
naber lorkecim nası gidiyo hayat bakiim
valla pek ıyı degılım kvrck sen ıyısındır umarım
benım mıgrenım artmaya basladı ...
bende musade ıstıyorum bıraz karanlık ve sessızlık ıyı gelıyo bılg daha cok agrı yapıo ...
yatayım bakalım azıcık gelırım ogleden sonra ınsallah
arkadaşlar herkese hayırlı cumalar
supreme slm nasılsın ?
canım benım ıyıyım. cmts toplayacaklar yumosarımıhoşgeldin bafo.. nasılsın bakalım.. nasıl gidiyor??? bir gelişme varmı tedavinde?
canım gecmıs olsunvalla pek ıyı degılım kvrck sen ıyısındır umarım
benım mıgrenım artmaya basladı ...
bende musade ıstıyorum bıraz karanlık ve sessızlık ıyı gelıyo bılg daha cok agrı yapıo ...
yatayım bakalım azıcık gelırım ogleden sonra ınsallah
arkadaşlar herkese hayırlı cumalar