Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kıslar benim kan değerlerim biraz düşük çıkmış kan yapıcı şeyler ye dedi doktor birde hap verecek.kuru uzum pekmek başka ne yiyebilirim biliyomusunuz??

canım birde arı sütü+polen de kansızlığa iyiymiş. ayrıca gebeliğe hazırlık için de iyi

pekmez ve kuru uzumude tuketmeye başlıycam hele bu ara ozellikle tere roka tuketiorum zaten onlara bayılırım ama yinede iyi çıkmamış değerler.takviye yapmak lazım:)

canım birde arı sütü+polen de kansızlığa iyiymiş. ayrıca gebeliğe hazırlık için de iyi

gayeee nasısıın canımm geçmiş olsun üşütmüşün dikkat et canım kendine ve eşine tabii malum maratona az kaldı:lepi:

gayeee nasısıın canımm geçmiş olsun üşütmüşün dikkat et canım kendine ve eşine tabii malum maratona az kaldı:lepi:

Valla artık saldım çayıra mevlam kayıra şeklindeyim... biz çalışmaları yine devam ettiriyoruz 1 gün 2 gün ara ile. Belki diyorum yumurta sonradan çatlamıştır diye... Umut işte gitmiyor ki insanın içinden

evet canım bende aynıyım bir sonraki tarihimi bile hesaplamıcammm belirti falan hepsi hikaye valla Rabbim ol derse olur napalım buyrunnnnnnnnn

olsun bencede ıyı yapıyorsunuz ... hıc bellı olmaz yanı dkh kullanırken bıle hamıle kalanlar var bılıyoruz ...
her zamanı degerlndırmek lazım

evet canım bende aynıyım bir sonraki tarihimi bile hesaplamıcammm belirti falan hepsi hikaye valla Rabbim ol derse olur napalım buyrunnnnnnnnn

alkisalkisalkis alkisalkisalkis :lepi:
göreceksiniz burası şen hamileler topiği olacak.... durmak yok yola devaaamm yerimseniben

alkisalkisalkis alkisalkisalkis :lepi:
göreceksiniz burası şen hamileler topiği olacak.... durmak yok yola devaaamm yerimseniben

heuheuheuh valla öyle olsun ne güzel olur en az 3 dene bebe olcekkkkkkkkkk :lepi::enbuyukkk:

DURMAK YOK YOLA DEVAMM
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar ya bu lekelenmelerı vs regl baslangıcı saymıyoruz dımı ...
asıl kırmızılar gelınce baslıoz saymaya

kızlar ya bu lekelenmelerı vs regl baslangıcı saymıyoruz dımı ...
asıl kırmızılar gelınce baslıoz saymaya

evet canım.. asıl yoğun kanamanın baladığı gün ilk gün sayılıyor.... bendede hep öyle oluyordu demiştim... klomen başlıcam 3. günü gitmem gerek ama 3. gün ne zaman bilemiyodum... dr öyle dedi yoğun kanama olduğu günü ilk gün sayacaksın dedi.. diğerleri rahimdeki birikmiş kanın dökülmesi asıl adet kanaması değil dedi

kizlar gunaydinnnopuyorumnanaktangecmisi okuyamadimm ama bu 2 gun pek giremicem nete koca evde olunca malummolumunekankayizsmilesize hayirlli cumalarr allahim tum dualarinizi kabul etsin insalah:Saruboceq::Saruboceq:

anaaaa :1shok::1shok: KIVIRCIK sendemi burdasin guzelimmm Şenizohh bu topik insallah iyi gelecek bize ne guzell tumm tanidiklar burada:lepi:

cnm ilk defa bu ay klomenle çatlatma iğnesi vurulmuştum doktorumda okadar umutlandırdıki benii bugün yıkıldım adeta mafoldumben

canım benim.. üzülme lütfen.. çatlatma iğnesi olmak %100 gebelik oluşacak demek değil ki... herşeye hazırlıklı olmak gerek.. zor bir yol, zor süreç...
hikayemi okumanı tavsiye ederim bende iğne oldum sonra beklemediğim bir anda beklemediğim şekilde hamile kaldım... üzme kendini.. sana örnek olsun hikayem... rabbim ne zaman ol dicekse o zamana kadar beklicez mecbur.. elden hiçbir şey gelmiyor...
-http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-hamileyimmm/344434-pcosla-gebe-kalinabilirmis-ustelik-gec-dollenme.html

ben bugün adet oldum yeni tarih 6 martmafoldumben

canım şimdi bende tam diyecektim sen klomen kullanmıştın dimi diye. Olsun şekerim benimde 1. klomen denemesi olumsuz oldu.Ne yapalım belki 2. seferde ikizler gelir göbüşümüze :)) şimdi 3. gün yada 4. gün kontrolün var dimi?

anaaaa :1shok::1shok: KIVIRCIK sendemi burdasin guzelimmm Şenizohh bu topik insallah iyi gelecek bize ne guzell tumm tanidiklar burada:lepi:

ravzanurcum canım beni başka biriyle karıştırdın galiba ben sürekli bu topikteyim opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…