kıslar benim kan değerlerim biraz düşük çıkmış kan yapıcı şeyler ye dedi doktor birde hap verecek.kuru uzum pekmek başka ne yiyebilirim biliyomusunuz??
canım birde arı sütü+polen de kansızlığa iyiymiş. ayrıca gebeliğe hazırlık için de iyi
gayeee nasısıın canımm geçmiş olsun üşütmüşün dikkat et canım kendine ve eşine tabii malum maratona az kaldı:lepi:
Valla artık saldım çayıra mevlam kayıra şeklindeyim... biz çalışmaları yine devam ettiriyoruz 1 gün 2 gün ara ile. Belki diyorum yumurta sonradan çatlamıştır diye... Umut işte gitmiyor ki insanın içinden
Valla artık saldım çayıra mevlam kayıra şeklindeyim... biz çalışmaları yine devam ettiriyoruz 1 gün 2 gün ara ile. Belki diyorum yumurta sonradan çatlamıştır diye... Umut işte gitmiyor ki insanın içinden
evet canım bende aynıyım bir sonraki tarihimi bile hesaplamıcammm belirti falan hepsi hikaye valla Rabbim ol derse olur napalım buyrunnnnnnnnn
alkisalkisalkis alkisalkisalkis :lepi:
göreceksiniz burası şen hamileler topiği olacak.... durmak yok yola devaaamm yerimseniben
ben bugün adet oldum yeni tarih 6 martmafoldumben
kızlar ya bu lekelenmelerı vs regl baslangıcı saymıyoruz dımı ...
asıl kırmızılar gelınce baslıoz saymaya
canım yaaa uzulme her yeni ay yeni umut bizim için
cnm ilk defa bu ay klomenle çatlatma iğnesi vurulmuştum doktorumda okadar umutlandırdıki benii bugün yıkıldım adeta mafoldumben
ben bugün adet oldum yeni tarih 6 martmafoldumben
anaaaa :1shok::1shok: KIVIRCIK sendemi burdasin guzelimmm Şenizohh bu topik insallah iyi gelecek bize ne guzell tumm tanidiklar burada:lepi: