Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ohh ya nıye kıskandırıyosunuz kı...
ankaralılar genelde ev hanımı galaıba ..
maalesef ıstanbullular hep calısıo sempatiksalakcinni
kıskandırmıyom canım bende cok calıştım evlenince oturmaya başladım evde keşke calışsam böyle zamanda gecmek bilmiyor seninde yolun düşerse senide beklerim canım

ankaralı arkadaşlar bana gelin cay içeriz antares iş merkezinin yanı yakın olan arkadaş varmı buralara

ay canım bi çayını içmeye gelmek isterdim ama ben çalışıyorum hemde eve çok uzak bi yerde beytepede. ama her haftasonunun bir gün oraya araba sürmeye geliyorum eşimle ehliyet alacağım da inşallah bu cumartesi direksiyon sınavım var dua edin arkadaşlar geçeyim Allahın izniyle inşallah :1rolleyes:

ankaralı arkadaşlar bana gelin cay içeriz antares iş merkezinin yanı yakın olan arkadaş varmı buralara

ben kızılaya çok yakınım.. yani yürüyerek gidiyorum genelde... Kennedy caddesindeyim. Bende çalışmıyorum ve genelde evdeyim... gelmek isteyen arkadaşlarım olursa beklerim başımın üstünde yerleri var... çayımızı kahvemizi içer sohbet ederiz.

bende 1 sene öncesine kadar çalışıyordum bayada çalıştım şimdi evdeyim ama h.içi 4 gün sabah cilt bakımı kursuna gidiyorum cmt.sileride kpssye bende nato yolundayım beklerim kızlarrrr

bende 1 sene öncesine kadar çalışıyordum bayada çalıştım şimdi evdeyim ama h.içi 4 gün sabah cilt bakımı kursuna gidiyorum cmt.sileride kpssye bende nato yolundayım beklerim kızlarrrr
asil simdi ben kiskaniyorummburda gurbet ellerdeeee:gitme::gitme:

kızılaya gelirsem burdan haberleşiriz sizde antarese gelirseniz tanişmak isterim arkadaşlar orda bile görüşebiliriz

ayyy canım benim seninde yolun düşerse bu taraflara o zaman başımın üstünde yerin var hayatım:teselli:
tesekkurler guzelimmm bende samsunluyum oraya gidiyorum eger yolum duserse neden olmasinnkaydirigubbakcemile2
kizlar benim cikmam lazimm size iyi sohbetlerrr yine gorusurz insallahhh kendinize iyi bakinnnolumunekankayizsmile

bende gidecektim eşim o kadar söyle di git bir kursa diye mefruşat gibi boyama burda var 2 gün bana yeterli gelmez dedim oturdum evde:)) şimdide can sıkıntısı

tesekkurler guzelimmm bende samsunluyum oraya gidiyorum eger yolum duserse neden olmasinnkaydirigubbakcemile2
kizlar benim cikmam lazimm size iyi sohbetlerrr yine gorusurz insallahhh kendinize iyi bakinnnolumunekankayizsmile
dur kız bende samsunluyum dur gitme

hadiyaa kac samsunlu var burada sizi kacaklar siziii .. nesinizz vardii gurbete gitcekk heee.. ama en uzak benim sanirsamm . samsun terme sizlerrkaydirigubbakcemile2

yazsana topragım neresindensin ben merkez belediyeevleri ya sen bende bayramlarda gidiyorum ama bugünlerde cok özledim ailemde orda düşünüyorum gitmeyi

bende gidecektim eşim o kadar söyle di git bir kursa diye mefruşat gibi boyama burda var 2 gün bana yeterli gelmez dedim oturdum evde:)) şimdide can sıkıntısı

eğer gitmeseydim kafayı yiyecektim çünkü o kadar sene çalışıp birden boşluğa düştüm bende çareyi böyle buldum napıyım keşke sende gitseydin canım 2 gün en azından oyalanacak bişeyler olurdu sana :hulya:

seneye artık canım ne bilim eşimde bi işe sokmuyor burda küçük yere gidelim öyle diyor off allahtan sizlerle konuşuyorum da rahatlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…