Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

suanda stress yapmiyorum ama .gecen reglimm cokk tuhaf gectzii 1 haftadir basiim donuyoo migdemm cokk tuhafff acaba baska hastalikmi varki bendeeeyvahedigeldismile

kız dusunme oyle seyler ....
kotu dusunmemek lazım bu ısın en oenmlı yollarından bırı bılıyosun..
bazen olabılır ya benımde bu reglımın basında basımdondu vs ama sonra dzeuldı kan sekerın dusmus olabılrı falan fılan

pko nedir arkadaslarrr:uhm:
Polikistik over sendromu yumurtlama olmaması ve buna bağlı olarak ortaya çıkan genellikle gecikmeler şeklinde adet düzensizliği, tüylenme, kilo alma, gebe kalamama veya “zor” gebe kalma ve çok çeşitli başka belirtilerle seyredebilen bir durumdur.

evlendiğimden beri yani 1.5 senedir buradayım daha önce elvankentteydim ama fena değil buralar en azından 10-15 dk.da kızılay-sıhhıyedesin
baya gelişiyor buralar özellikle nato yolu sonunda büyük metro market var oranın karşısında çok güzel siteler yapılıyor bende kızmet olursa 2 sene sonra oraya taşınıcam memnunum yani güzel buralar k.esat gibi olmasada iyi yani

insallah guzelim sekerim dusmusturr ,,bu sabah cok kotu oldum ayy hatirlamak bile istemyiorummm

Kızlar size birşey anlatmak istiyorum az önce bir olay yaşadım ve sizlere de anlatmak istiyorum... Biz akvaryum almıştık içinede kayınvalidemden 7 tane balık getirmişti eşim... Fakat aldığımız ısıtıcı arızalıymış Pazar günü ısı çok yükselince balıklardan 3'ü öldü diğerleri de sersemlemişlerdi hemen soğuk su falan ekledik kurtardık diğerlerini... Eşim farklı bir cins balık beslemek istiyordu o nedenle balıkları bugün topladı ve arkadaşına götürdü bana da akvaryumun suyunu boşalt dedi yeni su dolduracağız yeni balıklar için. Neyse demin pc başından kalktım akvaryumun suyunu başalttım dibine yaklaşmıştı su yani kumun üstünden 1 parmak su kalmıştı ki bir baktım yavru bir balık var 2-3mm falan ordan oraya yüzüp duruyo... zar zor aldım onu başka yere aktardım. Ama şunu fark ettim ki o kadar sıcaklıkta yetişkin balıklar bile ölürken o yavru yaşamış ve ben suyu boşaltırken araya da kaynayabşilirdi ama 1 parmak su kalana kadar dayanmış minicik bedeniyle.Kendi kendime dedim ki işte Rabbim ol demiş bu balığa ve her şeye rağmen dayanmış,yaşamış.Çok etklendim bundan ve anlatmak istedim kızlar.

cok tesekkurler canimmm opuyorumnanaktan

ayy canim insallahh dedigin gibi olurr bilinc alti ruyaya degildir insalahh agzininn duasi canimm yaa:1hug:
allah malum ediyor canım sen içini serin tut bende hamile olacagım ay cok görüyordum yolunda gitmeyen birşeyler oldugunu bile rüyam da anlamıştım arkadaşim senin benzer gördügün rüyayı özellikler eşinin senden bebek istemesi elinde bebek olması aynı benzer gördügünüz rüya o arkadaş o ay hamile haberi aldı fındık bahceside cok iyidir yeşil görmek hayırlısı inşallah dogrudur

gayecimm merhaba bende burdayimm bak yine ayni topikteyiz ne guzellzemuszemusewet guzelimm cok dogru diyorsunn rabbim herseyinn en iyisini bilirra.s.

bizde o taraftan ev almayı düşündük ama çevremizde pek o tarafta oturan yok fikir alamadık kimseden ve vazgeçmiştik... O sitelerde evler ne kadar? ve evlerin büyüklükleri nasıl canım? bende bakayım... mynet emlak ve hürriyet emlakta nato yolunda çok güzel evler var ama tabi gerçeği öylemidir bilemiyo insan. yani belki bina çok güzeldir ama bulunduğu sokak kötüdür.Oralar yeni yeni gecekondudan katlı yerleşime geçtiği için her sokak aynı değil.O nedenle biraz erteledik ev alma olayını hemde birikim yapalım dedik.Ama o metro'nun olduğu yerleri bana muhit olarak ve site olarak tarif edersen aklımda bulunsun. Kim bilir belki komşu oluruz :1hug:

insallah guzelim hepimize en yakin zamanda dualarimizi kabul etsin rabbimm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım bnece bekle ısterrsen en az 2 gun gecsın bı bakalım ..
sonra erken test yaptım dıe pısman oluyoruz hep

evet canım bende 28 güne kadar beklicem belki adet düzenim normale döncek bilemiyorum çünkü çok umtlu değilim eşim hastaydı yumurtladığım tarihten 3 gün önce birliktelik olmuştu ufakta olsa beklentim var bakalım hayırlısı

arkadaşlar s.a bende dün çift çizgiyi gördüm.hayırlısıyla bebişimi kucağıma alıcağımın günü sabırsızlıkla bekliyorum.

Arkadaşlar bizim hatamız hamileliği takıntı yapmamız.Bende sürekli hamilelik için kocamla beraber oldum.Sürekli aklımda ,oldumu,kaldımmı,bu sefer bir sorun yok demeyle,tam 9 ay geçti.Tamam artık olmayacak herhalde deyip geçtim.ınanın 9 ay ayaklarımı havaya mı kaldırmadım,yumurtalama günümümü takip etmedim.ıncir,soğan sularımı kaynatmadım.Demekki herşey beyinde bitiyo.Lütfen dua edin Yaradan öyle güzel ki bütün doğalarınız er yada geç kabul olur.ınşallah hepinizden güzel haberler duyarım.

işte arkadaşlar arkadaş ne güzel canlı örnegiyle anlatmaya calıştı bizlere cok teşekür ederim herşey allahtan saati vakti yiyecek lokması olduktan sonra hiç bir kuvvet engelleyemez bizler içinde sabır cok cok dua biz gerekeni yapacagız allahım vakti geldimi verecek budur gerisi boş

arkadaşlar s.a bende dün çift çizgiyi gördüm.hayırlısıyla bebişimi kucağıma alıcağımın günü sabırsızlıkla bekliyorum.
hihoyyyttebriklerr canimm allahh tamamina erdirsin insallahhh :lepi: bizede dua et olurmuukaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…