Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ben bıraz yuruyup geleyım hem de markete gıdeyım
hava guzel sayılır karlar erıdı bıle burda ..

evet canım şart araba kullanmayı öğrenmek bizde uzun yolculuğa çıkınca eşim yoruluyor hep birazda o yüzden öğrenmek istedim ama rüyalarımda çok güzel sürüyordum arabaları gerçekte o kadar kolay değilmiş ama çok zevkliymiş.:dance:

zaten hemen hop diye olan bişiy değil ama zamanlar sıkı pratik yapınca gayet güzel sürebilirsin.Artık ehliyeti alınca Ankaralı kızlarla buluşup bunu bi ıslatırız :)

GÜLÜŞ sende araba işindesin dimi.. başlarda zevkli geliyor araba kullanmak ta sonra sıkıyor bana araba demeyin her sabah 75 km gidip 75 km dönüyorum istanbul gibi bir yerde gına geldiiii artık :)

zaten hemen hop diye olan bişiy değil ama zamanlar sıkı pratik yapınca gayet güzel sürebilirsin.Artık ehliyeti alınca Ankaralı kızlarla buluşup bunu bi ıslatırız :)

evet güzel olur canım

neyse arkadaşlar ben çıkıyorum yarın olamayacağım direksiyon kursum var son bi test sürüşü yapacağım, o yüzden pazartesi görüşürüz kızlar kendinize iyi bakın iyi akşamlar her zaman hoşca kalın mutlu ve umutlu olmayı ihmal etmeyin öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

GÜLÜŞ sende araba işindesin dimi.. başlarda zevkli geliyor araba kullanmak ta sonra sıkıyor bana araba demeyin her sabah 75 km gidip 75 km dönüyorum istanbul gibi bir yerde gına geldiiii artık :)
evet tatlım fotoda arkamdaki arabalardan satıyorum kesinlikle doğru söylüyorsun hergün o kadar km git gel zor yaaa

ben gelddiimm... ne çok sohbet etmişsinizzz
gaye sende kesin dönüş yaptın galibaa kaydirigubbakcemile5
yeter bu kadar zaten artık sürekli buralarda ol yahuuu =)

ben gelddiimm... ne çok sohbet etmişsinizzz
gaye sende kesin dönüş yaptın galibaa kaydirigubbakcemile5
yeter bu kadar zaten artık sürekli buralarda ol yahuuu =)
merhaba tatlım hoşgeldin valla sabah 8 itibariyle burda olmama rağmen bende yetişemiyorum kiii bana yazılanı bile kaçırıyorum yaww :sm_confused:

ayyy bugün ben hiç yetişemedim bu hızaaa
tam sayfa açıyorum işim çıkıyor tekrar döndüğümde sayfalar ilerlemiş gitmiş oluyor

ay ıste ıstanbuld amecburen arac kullanmak sıkıcı olur kesın ...
zevkıne bınıp sakın zamanlarda gezmeye cıkacaksın ..cekılecek dert degıl
nerden nereye gıdıon o kadr beylıkduzunden gebzeye falan mı

ayyy bugün ben hiç yetişemedim bu hızaaa
tam sayfa açıyorum işim çıkıyor tekrar döndüğümde sayfalar ilerlemiş gitmiş oluyor
valla senı pek goremedık hakkaten bugun muhabbette ...neyse sen gayenın dedıgı gıbı gırdıkce laf at olsun ..

ben de yurudum bıde markete gıttım geldım sımdı yemege gecıcem

saatte 5 e yaklaşmış çok hızlı geçti bugün
evet sıra geldi menülerimize
yimekkkkte ne var şekerler?

valla bugün ileri derecede üşengecim ve akvaryumla uğraşıyorum hala. suyunu boşalttım şimdi arıtılmış su dolduruyorum gelip gidip. O yüzden bir tarhana çorba yapıcam ve menemen yapıcam.yanında da kahvaltılık bişeyler yeriz.

en pratik ciğer sote, et sote yada tavuk sote benim için =)))) dün mesela yemeğim yoktu ciğer sote yaptım..bol soğanlı biberli domatesli... bugün yemeğim var..dün akşamdan hazırlandı.. o nedenle rahatım

merhaba ben geldim yine
bugun yemekte biz birauz dikkat ediyoz yediklerimize o yuzden sunlari yaptim sebze olarak ispanak yemegi .tavuk goguslerini kavurdum onlarla salata yapacagim ve yaninada mantar soteli makarnaa ama bunlarin hepsi diät usulu yaptimm,yaa sizler n yaptinizzbuyrunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…