Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evlendim geldim önceki 6 yılımda burda gecti calişiyordumhadiyaa kac samsunlu var burada sizi kacaklar siziii .. nesinizz vardii gurbete gitcekk heee.. ama en uzak benim sanirsamm . samsun terme sizlerrkaydirigubbakcemile2
sen neresinde canımbende samsunluyum ne tesadüfff :)
seneye artık canım ne bilim eşimde bi işe sokmuyor burda küçük yere gidelim öyle diyor off allahtan sizlerle konuşuyorum da rahatlıyorum
ok canım görüşürüz bende yemek yapıyorum bir yandankizlar ben ciktimmopuyorumnanaktansonra gorusuruzz optum siziCADIARZU
kac yıldır ankaradasın canım senin kaç yıllıkdı evlilik cocuk gecmişi pek okuyamıyorum okusamda kim neyi yazdıgını rumuzuyla hatırlayamıyorum tekrardan soruyorum belkidebende samsunluyum ne tesadüfff :)
topragım içim bir hoş oldu kız samsun deyince vallah gözlerim doldu özledim kokusu ailemi yaaaaaa
bende samsunluyum ne tesadüfff :)
kızlar benim kapatmam lazım yarın açamıycam neti
inşallah görüşürüz tekrardan öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan:enbuyukkk:
bayagı samsunlu var desene sen neresindenbende aslen samsunluyum arkadaşlarkaydirigubbakcemile5
allah yardımcın olsun inşallah kazanırsın da bizi bir gezdirirsingörüşürüz canım iyi bak kendine bende yarın giremeyeceğim son bi direksiyon kursum var o yüzden pazartesi gireceğim
seneye artık canım ne bilim eşimde bi işe sokmuyor burda küçük yere gidelim öyle diyor off allahtan sizlerle konuşuyorum da rahatlıyorum
kizlar ben ciktimmopuyorumnanaktansonra gorusuruzz optum siziCADIARZU
bafocumm insallahh sonuclarin iyi cikarr tum kalbimle dua edecegimm .umarim sende beni hatirlamisindirr..dogruu isim bende pek tutamam aklimda ama sizi tuutmusum iste
bende calsımıyorum ama ıstanbulluların cogu calısıo gorusecek kımse yok mafoldumbenkıskandırmıyom canım bende cok calıştım evlenince oturmaya başladım evde keşke calışsam böyle zamanda gecmek bilmiyor seninde yolun düşerse senide beklerim canım
bende samsunluyum ne tesadüfff :)
kızım ne evde sıkılıp duruyosun o zaman kızılayda gama iş merkezinin karşısındaki duraklardan Bağcılar 317 nolu otobüse bin üç aspavaların orda inicem dersen zaten indirirler 10dk sonra burdasın.çık çık gel . çayımızı kahvemizi içeriz keyfimize bakarız :))
allah yardımcın olsun inşallah kazanırsın da bizi bir gezdirirsin
görüşürüz canım iyi bak kendine bende yarın giremeyeceğim son bi direksiyon kursum var o yüzden pazartesi gireceğim
bende ehliyeti alalı 1,5 yıla yaklaşıyor. Hakikaten çok gerekli birşey... ben aktif araba da kullandım. Bir bayanın mutlaka araba kullanmayı bilmesi lazım. Çünkü trafikte neler olabileceği hiç belli olmaz. Mesela bir örnek vereyim. 95 senesiydi sanırım eniştem teyzem ve kuzenim istanbuldan dönüyorlar.Eniştem bolu dağında kalp krizi geçiriyor araba kullanırken ve hemen hissedip kenara çekiyor. O sırada arabası bozulmuş biri yardımcı oluyor ve teyzemlerin araba ile istanbula götürüyor onları.Eniştem iyileşiyor.Fakat o arabası bozulmuş kişi olmasa orada belkide yaşamıyordu.Çünkü kuzenim o zaman zaten küçüktü ve teyzem de araba kullanmayı bilmiyor.
ay yerim ben sizi cok daha mutlu oldum vallaa iyiki bu topige girmişim neresinden
bende araba kullanmayı cok seıyorum ...ruyalrımda falan kullanırdım kucukken babamın butun arabalarını ...
ama esımın kendı arabası yok suan sırket arabasını kullanıo ..ben de o yuzden sadece sehırlerarası o yorulunca destek oluyorumm