Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

biraz ütü yapçam kızlar arda girerim sonra görüşürüz

Arkadaşlar bizim hatamız hamileliği takıntı yapmamız.Bende sürekli hamilelik için kocamla beraber oldum.Sürekli aklımda ,oldumu,kaldımmı,bu sefer bir sorun yok demeyle,tam 9 ay geçti.Tamam artık olmayacak herhalde deyip geçtim.İnanın 9 ay ayaklarımı havaya mı kaldırmadım,yumurtalama günümümü takip etmedim.İncir,soğan sularımı kaynatmadım.Demekki herşey beyinde bitiyo.Lütfen dua edin Yaradan öyle güzel ki bütün doğalarınız er yada geç kabul olur.İnşallah hepinizden güzel haberler duyarım.
guzel dileklerin icin sagol guzelim insallahh tum dualarimiz kabul olurr:Saruboceq:

Bende kavaklıdere küçükesattayım. nato yolundan ev almayı düşünmüştük biz.çok güzel evler yapılıyor o tarafta. Memnun musun oralardan Baharcım?[/QUOTE]

bence bu taraflardan alma otobüsler acayip dolu oluyor canım akraba çıkılacak neredeyseakannehir

Bende kavaklıdere küçükesattayım. nato yolundan ev almayı düşünmüştük biz.çok güzel evler yapılıyor o tarafta. Memnun musun oralardan Baharcım?

bence bu taraflardan alma otobüsler acayip dolu oluyor canım akraba çıkılacak neredeyseakannehir[/QUOTE]
canim bir soru sormustum gormedin galiba neyse yine sorayim .yeni evlisin galiba cizelgede oyle gozukuyoo

ankaralı arkadaşlar bana gelin cay içeriz antares iş merkezinin yanı yakın olan arkadaş varmı buralara

Kızlar size birşey anlatmak istiyorum az önce bir olay yaşadım ve sizlere de anlatmak istiyorum... Biz akvaryum almıştık içinede kayınvalidemden 7 tane balık getirmişti eşim... Fakat aldığımız ısıtıcı arızalıymış Pazar günü ısı çok yükselince balıklardan 3'ü öldü diğerleri de sersemlemişlerdi hemen soğuk su falan ekledik kurtardık diğerlerini... Eşim farklı bir cins balık beslemek istiyordu o nedenle balıkları bugün topladı ve arkadaşına götürdü bana da akvaryumun suyunu boşalt dedi yeni su dolduracağız yeni balıklar için. Neyse demin pc başından kalktım akvaryumun suyunu başalttım dibine yaklaşmıştı su yani kumun üstünden 1 parmak su kalmıştı ki bir baktım yavru bir balık var 2-3mm falan ordan oraya yüzüp duruyo... zar zor aldım onu başka yere aktardım. Ama şunu fark ettim ki o kadar sıcaklıkta yetişkin balıklar bile ölürken o yavru yaşamış ve ben suyu boşaltırken araya da kaynayabşilirdi ama 1 parmak su kalana kadar dayanmış minicik bedeniyle.Kendi kendime dedim ki işte Rabbim ol demiş bu balığa ve her şeye rağmen dayanmış,yaşamış.Çok etklendim bundan ve anlatmak istedim kızlar.

kesınlıkle cok muthıs ya ..zaten etrafımıza bakıp bıraz kendımızı dınlemesek bı cok ornek goruruz..ç
Rabbim dileyınce hersey oluyo nasıbımızde varsa goreceksek bızde o gunlerı...

bence bu taraflardan alma otobüsler acayip dolu oluyor canım akraba çıkılacak neredeyseakannehir
canim bir soru sormustum gormedin galiba neyse yine sorayim .yeni evlisin galiba cizelgede oyle gozukuyoo[/QUOTE]
canımmm o fotoyu cokmu aradın ne o öyle hayalet gibi korku girdi içime .))))zoruna gitmiyo degilmi canım şaka yapıyorum ama degiştirsen fena olmaz yani şöyle içimizi acan bi foto koysan mesela

selam arkadaşlar size bişey sorucam yumurtlama gününü nasıl anlayabiliriz.Örneğin akıntı gibi gelmeye başladığında yumurtlama günündemi oluyoruz.Şu 2,3 gündür azda olsa ara ara şeffaf akıntılar geliyor sizce bu olabilirmi?

ankaralı arkadaşlar bana gelin cay içeriz antares iş merkezinin yanı yakın olan arkadaş varmı buralara

ohh ya nıye kıskandırıyosunuz kı...
ankaralılar genelde ev hanımı galaıba ..
maalesef ıstanbullular hep calısıo sempatiksalakcinni

bizde o taraftan ev almayı düşündük ama çevremizde pek o tarafta oturan yok fikir alamadık kimseden ve vazgeçmiştik... O sitelerde evler ne kadar? ve evlerin büyüklükleri nasıl canım? bende bakayım... mynet emlak ve hürriyet emlakta nato yolunda çok güzel evler var ama tabi gerçeği öylemidir bilemiyo insan. yani belki bina çok güzeldir ama bulunduğu sokak kötüdür.Oralar yeni yeni gecekondudan katlı yerleşime geçtiği için her sokak aynı değil.O nedenle biraz erteledik ev alma olayını hemde birikim yapalım dedik.Ama o metro'nun olduğu yerleri bana muhit olarak ve site olarak tarif edersen aklımda bulunsun. Kim bilir belki komşu oluruz :1hug:

canım nato yolundan yol ayrımı var ege mahallesine bu dediğim siteler orada büyük bir alışveriş merkezide yapıyor gemi gibi tam büyük metro marketin karşısı evler çok güzel bizimde evimiz yapılıyor 2 seneye kadar taşınıcaz inşallah zaten site şeklinde güvenlik görevlisi var sitenin dolmuşlar otobüsler önünden geçiyor evler genelde minimum 120 m2 fiyatlarıda giriş kat 110 milyardan başlaıyor diye biliyorum orta katlar 130-135 civarı nato yolu - ege mah. otobüs son duraklarının orası

canim bir soru sormustum gormedin galiba neyse yine sorayim .yeni evlisin galiba cizelgede oyle gozukuyoo
canımmm o fotoyu cokmu aradın ne o öyle hayalet gibi korku girdi içime .))))zoruna gitmiyo degilmi canım şaka yapıyorum ama degiştirsen fena olmaz yani şöyle içimizi acan bi foto koysan mesela[/QUOTE]
ayy tabi canimm sen de yeterki degistireyim hemmen:roflol:

gayecimm merhaba bende burdayimm bak yine ayni topikteyiz ne guzellzemuszemusewet guzelimm cok dogru diyorsunn rabbim herseyinn en iyisini bilirra.s.
ayy evet canım :)) hoşgeldin topicimize... Burayı çok seveceğini düşünüyorum... çünkü .çoook şeker insanlar var... aysel,sebin,prayforU,supreme,A&S,clarita,lorkee,lapaci,tomtom,bitte,bahar,mugmug,samsak.... daha bir sürü tatlı ve hoşsohbet arkadaşımız (nickleri şimdi bir anda hatırlayamadım) var burda. Onlarla yaklaşık 5-6 aydır birlikteyim ve mutluyum.

canim bir soru sormustum gormedin galiba neyse yine sorayim .yeni evlisin galiba cizelgede oyle gozukuyoo[/QUOTE]

canım ben yeni evli değilim bi çizelge yapmak istedim evlilik çizelgesi onda da 2008 yoktu o yüzden bende çizelge olsun diye yapıverdim yoksa 2 yıl olacak mayıs ayında inşallah:1rolleyes:

selam arkadaşlar size bişey sorucam yumurtlama gününü nasıl anlayabiliriz.Örneğin akıntı gibi gelmeye başladığında yumurtlama günündemi oluyoruz.Şu 2,3 gündür azda olsa ara ara şeffaf akıntılar geliyor sizce bu olabilirmi?

adetın normal seyredıyora 12- 18 gunler arası yumurta akı gıbı uzatan seffaf bı akıntı gelıyor o zaman yumurtlamıs oluyorsun

ayy evet canım :)) hoşgeldin topicimize... Burayı çok seveceğini düşünüyorum... çünkü .çoook şeker insanlar var... aysel,sebin,prayforU,supreme,A&S,clarita,lorkee,lapaci,tomtom,bitte,bahar,mugmug,samsak.... daha bir sürü tatlı ve hoşsohbet arkadaşımız (nickleri şimdi bir anda hatırlayamadım) var burda. Onlarla yaklaşık 5-6 aydır birlikteyim ve mutluyum.
bende memnunum sizlerle bir arada olmaktann:lepi::lepi:insallahh bu nu beraber asacagizzkaydirigubbakcemile

canım ben yeni evli değilim bi çizelge yapmak istedim evlilik çizelgesi onda da 2008 yoktu o yüzden bende çizelge olsun diye yapıverdim yoksa 2 yıl olacak mayıs ayında inşallah:1rolleyes:[/QUOTE]
tamam canim merakim gitti sinciktenalsanaalsanasmilesagolasinn:roflol:

önceden 26günde birdi sonradan değişti 28.30.31e kadar gidiyor.normal zamanlarda akıntım pek olmaz ama dikkatimi çekti 24 aralıkta regl olmuştum.olabilirmi diye düşündüm ama boşta geçirmiyim dedim :)

adetın normal seyredıyora 12- 18 gunler arası yumurta akı gıbı uzatan seffaf bı akıntı gelıyor o zaman yumurtlamıs oluyorsun

X