Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar benim kapatmam lazım yarın açamıycam neti
inşallah görüşürüz tekrardan öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan:enbuyukkk:

kızlar benim kapatmam lazım yarın açamıycam neti
inşallah görüşürüz tekrardan öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan:enbuyukkk:

görüşürüz canım iyi bak kendine bende yarın giremeyeceğim son bi direksiyon kursum var o yüzden pazartesi gireceğim

seneye artık canım ne bilim eşimde bi işe sokmuyor burda küçük yere gidelim öyle diyor off allahtan sizlerle konuşuyorum da rahatlıyorum

kızım ne evde sıkılıp duruyosun o zaman kızılayda gama iş merkezinin karşısındaki duraklardan Bağcılar 317 nolu otobüse bin üç aspavaların orda inicem dersen zaten indirirler 10dk sonra burdasın.çık çık gel . çayımızı kahvemizi içeriz keyfimize bakarız :))

bafocumm insallahh sonuclarin iyi cikarr tum kalbimle dua edecegimm .umarim sende beni hatirlamisindirr..dogruu isim bende pek tutamam aklimda ama sizi tuutmusum iste

canım benım tekrar gelmene cok sevındım ınsallah ruyaların bu ay senı sevındırır.

çok tesekkur ederım dua ıcın tekrar gorusuruz

opuyorum

kıskandırmıyom canım bende cok calıştım evlenince oturmaya başladım evde keşke calışsam böyle zamanda gecmek bilmiyor seninde yolun düşerse senide beklerim canım
bende calsımıyorum ama ıstanbulluların cogu calısıo gorusecek kımse yok mafoldumben

bende samsunluyum ne tesadüfff :)

ohh masallah kac kısı oldunuz yahuu

valla en guzel ya kız evın adresını verdın dırek nerdeyse aklinialirimsmile
bende arada ankaraya gelıom halamlar orda yenımahllede bıde lıseyı orda yatılı okudum ...
severım guzel anılarım var ...

görüşürüz canım iyi bak kendine bende yarın giremeyeceğim son bi direksiyon kursum var o yüzden pazartesi gireceğim

bende ehliyeti alalı 1,5 yıla yaklaşıyor. Hakikaten çok gerekli birşey... ben aktif araba da kullandım. Bir bayanın mutlaka araba kullanmayı bilmesi lazım. Çünkü trafikte neler olabileceği hiç belli olmaz. Mesela bir örnek vereyim. 95 senesiydi sanırım eniştem teyzem ve kuzenim istanbuldan dönüyorlar.Eniştem bolu dağında kalp krizi geçiriyor araba kullanırken ve hemen hissedip kenara çekiyor. O sırada arabası bozulmuş biri yardımcı oluyor ve teyzemlerin araba ile istanbula götürüyor onları.Eniştem iyileşiyor.Fakat o arabası bozulmuş kişi olmasa orada belkide yaşamıyordu.Çünkü kuzenim o zaman zaten küçüktü ve teyzem de araba kullanmayı bilmiyor.

bende araba kullanmayı cok seıyorum ...ruyalrımda falan kullanırdım kucukken babamın butun arabalarını ...
ama esımın kendı arabası yok suan sırket arabasını kullanıo ..ben de o yuzden sadece sehırlerarası o yorulunca destek oluyorumm

O bile çok iyi... Yani sonuçta zor bir durumda kalsan arabayı kullanabilirsin önemli olan o. Bende araba kullanmaktan çok zevk alıyorum.Gerçekten çok gerekli birşey. Bazen eşimin işi oluyor o zaman gdeceğim yere kendim arabayla gidebiliyorum bu da çok güzel. Mesela geçen kayınpederim rahatsızlandığında eşim arabayı almamıştı işe giderken yürümüştü.Kayınpederim arayıp beni hastaneye götür diyince ben hemen eşimin olduğu yere kadar götürdüm arabayı sonrasında eşim kullandı.Eğer ben bilmeseydim araba kullanmayı eşim eve kadar gelmek zorunda kalacaktı ve bu arada baya bi zaman kaybı olacaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…