Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

günaydın kızlar
dün akşam eşim kan sonucunu getirdi malesef bişey yok 1 çıkmış değerim adette olmadım henüz neyse bakacaz artık bu ay inşallah :Saruboceq:

gunaydın canım hosgeldın ...
bende bugun regl oldum bakalım yenı bır surec basladı yıne bı cogumuz ıcın ..hayurlısı olsun hakkımızda...

günaydın kızlar
dün akşam eşim kan sonucunu getirdi malesef bişey yok 1 çıkmış değerim adette olmadım henüz neyse bakacaz artık bu ay inşallah :Saruboceq:

hayırlısı olsun canım regl olana kadr umıtsızlık yok burda adetınden 60 gun sonra hamıle oldugunu ogrenen arkadasımız var sen yıne calısmalara devam et mutlaka

bahark, gulus27, halev, lorkee, TOMTOMM hepinizee günaydııın kıslarr nasılsınızzz

Günaydin kizlar nasilsiniz?
Ben hic iyi degilim dün aksam daha dogrusu gece adet oldum senağlama
Ilk defa böyle gecikmisti neden böyle oldu anlamadim cok mutsuzum mafoldumben

hayırlısı olsun canım regl olana kadr umıtsızlık yok burda adetınden 60 gun sonra hamıle oldugunu ogrenen arkadasımız var sen yıne calısmalara devam et mutlaka

inşallah canım bende öyle dedim daha yeniyiz biz zaten bakalım ne zaman tutturacaz CADIARZU

hayırlısı olsun bahark... biz pcolularda hiç belli olmuyor ümitsiz olma... bende adetimin 31. günü kan testi yaptırdım 0,1 çıktı ama hamile olduğumu öğrendim =)) geç yumurtlama olabilir, geç döllenme olabilir..adet olana kadar umut kesilmez... 60 gün adet olamayınca ancak gösterdi kendini bebeğim

günaydın canım üzülme benimde kan sonucum negatif çıktı birbirimize destek olmamız lazım tatlım:teselli:

üzülme bebişkom yaaaa..... allah hayırlısını versin....
stres yaptıkça daha da uzaklaşıyorsun bebekten... üzme kendini.. umutlu ol..zamanı geldğinde bi bakıcaksın bir minik kalp atıyor bedeninde :asigim:

inşallah öyledir canım ya dün akşam karnım ağrıdı adet olacakmışım gibi ama gelmedi daha dur bakalım

canım ya uzulme benımde gecen ay ılk defa 4 gun gecmıstı aynen senın gıbı heveslenmıstım.. ama hayırlısı olsun ...
vucut kendını ıyıce hamılelıge hazırlıomus o yuzden oluyormus bunlar dedıler ... kendımı avuttum boshayallersmile
bırlıkte hemen gecırıcez bu ayı da bakalım onumuzde kı ay ınsallah guzel haberler alırız :Saruboceq:

ya kızlar bu infertilite bölümünde bişi gördüm hala okuyorum da
hani bu bele bardak kapatıyolar ya eskiler agrılşar geçsin diye hamiş kalmak için uyguluyomuş kızlar oluyomuş deneyeniz oldu mu hiç merak ettim de

TOMTOMM..sen nasılsın canım.. bir sıkıntın var mı? bebiş üzmüyo seni dimi?

evet bende duymustum ama yinede cok üzgünüm 4 ay oldu ben hemen olacak saniyordum mafoldumben
Neyse yapacak bisi yok allahtan dün test almistim ama yapmadim :)
Önümüzdeki ay yaparim artik...

Yeni tarihim 8 Mart
15.de evlenme yildönümüz ins. güzel bir hediye olur esime.

Günaydın şekerlerim....

nasılsınız bakalım.
tebdili mekanda ferahlık vardır. yeni isim yeni ve güzel haberler getirsin inşallah

günaydın kızlar

hayırlısı olsun canım belki seninki de lapacının ki gibi olur inşallah

bebişkom canım bak sen hamiş kalabiliyosun öyle degil mi bence üzülme bi tanem olucak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…