troid hormonlarında problem olan varmı
amin canmamiiin :Saruboceq:
Bende kactim kizlar ins. yarin hamis olarak katilirim araniza :)
iyi aksamlar
iyi akşamlar kızlar hepinize yarın hamiş haberimi veririm inşallah size opuyorumnanaktan
doktor olur dedi bana. yarın tekrar gidicem bakalım ilaç tedavisi başlayacak.bızım bı arkadas tedavı goruyordu haatta doktoru cocugun olmaz bekleme dedı
3 ayu ıcınde hamıle oldugunu ogrendı
sımdı dogurdu bıle opuyorumnanaktan
yapıldı canım sorun yoktu sonrada olabilirmi böylebir soruneğer adetinin 3. günü FSH,LH,E2 gibi hormon tahlillerin yapıldıysa anlaşılırdı.ama en iyi vajinal ultrasondan anlaşılıyor sanırım
inşallah hamilesindir canım güzel haberlerini bekliyoruzBende kactim kizlar ins. yarin hamis olarak katilirim araniza :)
iyi aksamlar
hayırlısı olsun canım inşallah hamilesindir sende yarın kutlama var deseniz ya bende yeni katıldım aranıza inşallah banada ugur getirirsiniz bende sizlere getiririm inşallah allah dualarımızı kabul eder inşallahiyi akşamlar kızlar hepinize yarın hamiş haberimi veririm inşallah size opuyorumnanaktan
ankaralı arkadaşlar siz hangi doktora gidiyorsunuz ben gazi devlet hastanesine gittim 1yıl önce şimdi de doruk tıp merkezi ne bu ay tutturamazsam bende iyi bi doktor arıyorum kendime yardımcı olurmusunuz
canım ya bende cok duydum orayı özel yermi muayene üçreti ne kadardır yeri tam olarak nerde canımCanım ben Lina Kadın sağlığı merkezine gidiyorum.Dr. Sema Yıldırım'a. 5-6 aydır ona gidiyorum ve gayet memnunum
canım ya bende cok duydum orayı özel yermi muayene üçreti ne kadardır yeri tam olarak nerde canım
slm kızlar nasılsınız
olsun ben 12sinde geliyorum ki çok ösledim de mafoldumbenkıvırcığım canım ben iyiyim... sen nasılsın? Ankara yine kara teslim resim çekecektim ama sen imreniyorsun diye çekmedim :)
cok saol canım bende emekli sandıgında faydalanabiliyorum eşimden dolayı o zaman ben digerlerinden mi alacam kimyasal düşük yapmiştım acaba yarın arasam bugün adet günüm 3günü bakıyorlarmiş ya adetin söylesem bakarlarmı ki orda sperm miogramada bakıyorlarmı ki canım ben gazide gecen 1sene önce 160ytl verdim şimdik allahbiliyor ne kadar dogru diyon parada yetişmez cok istiyoruz ama bütceyide düşünmeden yapamıyorum malum hayat zor canım inşallah bir faydası olur bana yarın ararımMaltepe camiisinin ve MalltepePark AVM'nin hemen karşısında yani ulaşımı çok kolay. Özel bir yer fakat sağlık güvencen varsa sağlık güvencen geçerli (ssk,bağkur,emekli sandığı) sadece yapılan tahlillerden fark ücreti alınıyor o da çok fazla bişey tutmuyor ve zaten sürekli tahlil yapılmıyor.Muayene olduğumda 25 tl veriyorum ben eşimden dolayı bağkur'luyum. 3 tane doktor var 3ü da bayan. Hepsi keçiören eğitim araştırma'nın dokotları. Sema hanım dışındaki diğer 2 doktor riskli gebelik ve gebelik takibinde daha uzmanlar diye biliyorum. Sema hanımın pko'lu ve yumurta takibi yapılan hastaları daha fazla. Ben de onlardan biriyim.Ben şu ana kadar gayet memnunum çünkü istediğim zaman randevu alabiliyorum,doktoruma cebinden bile ulaşabiliyorum,muayenede herşeyi sorabiliyorum ayrıca sağlık güvencesini kullanabilmem de bana cazip geliyor. Yoksa özel yerler ateş pahası.
slm canım nasılsınslm kızlar nasılsınız
slm canım nasılsın