- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
slm canım nasılsınmrb arkadaşlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm canım nasılsınmrb arkadaşlar
bende onu bekliyorum ferhundenin ipi bi cekilse onu zevle görmek istiyorum cayımı aldım yanıma bekliyom vallaiyidir canım nasıl olsun yaprak dökümü başlayana kadar azıcık bakayım dedim
ne terbiyesiz bir doktormuş arkadaşim o insan öyle davranırrmı hastasına ii eşin kızmamiş ona benimki olsa terslerdi bazen böyle kendini bilmez insanlar var işte yazık ya nasıl sinir oldum okuyunca takmayın degiştir o doktorugeçen eşim doktora gitmiş bi sorun yok diyosunuz ama bu ay da olmadı bebek demiş eşim enfeksiyon sonucu acaba tüpler tıkanmış olabilir mi diye endişeleniyor sürekli kahverengi akıntısı var demiş
doktorda kadınlar zaten pistir illaki olur akıntıları ve pis pis kokar endişelenmeyin acele etmeyin,
ama isterseniz ben bi girip bakayım kapalımı diye ama uyutmam lazım ve çok agrısı olur benim için farketmez demiş yollamış eşimi sinir oldum ya klava:
cok saol canım bende emekli sandıgında faydalanabiliyorum eşimden dolayı o zaman ben digerlerinden mi alacam kimyasal düşük yapmiştım acaba yarın arasam bugün adet günüm 3günü bakıyorlarmiş ya adetin söylesem bakarlarmı ki orda sperm miogramada bakıyorlarmı ki canım ben gazide gecen 1sene önce 160ytl verdim şimdik allahbiliyor ne kadar dogru diyon parada yetişmez cok istiyoruz ama bütceyide düşünmeden yapamıyorum malum hayat zor canım inşallah bir faydası olur bana yarın ararım
ayy yuh yaaa... Buraya gelince bir doktora muayene olsan keşke kıvırcığım.Valla ordaki doktorun kadınlarla bir sorunu var sanırım ve bedelini de siz ödüyorsunuz.geçen eşim doktora gitmiş bi sorun yok diyosunuz ama bu ay da olmadı bebek demiş eşim enfeksiyon sonucu acaba tüpler tıkanmış olabilir mi diye endişeleniyor sürekli kahverengi akıntısı var demiş
doktorda kadınlar zaten pistir illaki olur akıntıları ve pis pis kokar endişelenmeyin acele etmeyin,
ama isterseniz ben bi girip bakayım kapalımı diye ama uyutmam lazım ve çok agrısı olur benim için farketmez demiş yollamış eşimi sinir oldum ya klava:
yuhhhh hayatımda boyle bırsey duymadım. ne terbıyesız bır seymıs yaa...başka bi doktor yokmu oradda...ihmale de gelmez böyle şeyler...geçen eşim doktora gitmiş bi sorun yok diyosunuz ama bu ay da olmadı bebek demiş eşim enfeksiyon sonucu acaba tüpler tıkanmış olabilir mi diye endişeleniyor sürekli kahverengi akıntısı var demiş
ya bu istanbul çok pahalı yaaaEvet şekerim bende adetin 3. yada 4. günü gidiyorum. Sema hanımdan randevu alabilirsin hamilelik olmadığı için. diğerleri gebelik kontrolü yaptıkları için randevuları çok sıkışık oluyo ve bizim gibi hastalara pek bakamayabiliyorlar ama Sema hanım bu konuda daha iyi. Ayrıca spermiyogramı da yapıyorlar.Biz geçen yaptırdık eşime spermiyogram orada. Testlerden çıkan fark çok tutmuyor. Ben ilk gittiğimde muayene ücreti testler falan filan 80lira mı ne öyle bişi verdim.sonra kontrollere gittiğimde eğer kontrol diye çağırırsa hiç para vermiyorsun ama rutin muayeneye 25tl veriyorum. Diğer özel yerlere göre gayet uygun paralar.
gayecım nasıl
İyiyim bafocum dkh'nın bitmesi için gün sayıyorum ... sen nasılsın?
Canım ben Lina Kadın sağlığı merkezine gidiyorum.Dr. Sema Yıldırım'a. 5-6 aydır ona gidiyorum ve gayet memnunum
yuhhhh hayatımda boyle bırsey duymadım. ne terbıyesız bır seymıs yaa...başka bi doktor yokmu oradda...ihmale de gelmez böyle şeyler...
ewet canım ya ankaraya gidince aslında gitmeyi düşünüyorum ama adam şimdi baktı bi soorunun yok dedi hakkaten bi sorun yok gibi gözüküyor ankaraya 10 günlügüne gidicem hastanelerde gezmeye deger mi bilmiyorunm açıkcasıayy yuh yaaa... Buraya gelince bir doktora muayene olsan keşke kıvırcığım.Valla ordaki doktorun kadınlarla bir sorunu var sanırım ve bedelini de siz ödüyorsunuz.
ne terbiyesiz bir doktormuş arkadaşim o insan öyle davranırrmı hastasına ii eşin kızmamiş ona benimki olsa terslerdi bazen böyle kendini bilmez insanlar var işte yazık ya nasıl sinir oldum okuyunca takmayın degiştir o doktoru
ay ne gıcık bı doktor bu boyle :mymeka:geçen eşim doktora gitmiş bi sorun yok diyosunuz ama bu ay da olmadı bebek demiş eşim enfeksiyon sonucu acaba tüpler tıkanmış olabilir mi diye endişeleniyor sürekli kahverengi akıntısı var demiş
EKAKAL, gulus27, halev, karayaz, lapaci+, zeytin1007Günaydın kısllarrrr.......
güpgüsel bir gün diliyorum hepiniiiiiseeeeee
opuyorumnanaktan