- 14 Kasım 2008
- 538
- 1
- 40
hayırlısı olsun canım belki seninki de lapacının ki gibi olur inşallah
aminnnnnnn inşallah tatlım hepimize:enbuyukkk:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlısı olsun canım belki seninki de lapacının ki gibi olur inşallah
bebişkom canım bak sen hamiş kalabiliyosun öyle degil mi bence üzülme bi tanem olucak inşallah
bahark, gulus27, halev, lorkee, TOMTOMM hepinizee günaydııın kıslarr nasılsınızzz
çok sağol canım.Dualarım sizlerle
canım benimde 5. denemem olucak bu daha hiç pozitifi göremedimHic bi fikrim yok tatlim. Ilk denememizde testler positif cikmisti sonra dr. gitmistim ama kese görünmemisdi ama doktor hamile gibi görünüyor bir hafta sonra tekrar gel demisti ve ben rgl olmustummafoldumben
Yani daha önce hamilelik gecirmedim. Bu 4dü simdi 5cide ins. olur ne diyim.
Bide kizlar bu bct kürü nasil oluyo? Nezaman baslamaliyim nekadar yemeliyim?
canım benimde 5. denemem olucak bu daha hiç pozitifi göremedim
ben b t ç kürünü denedim adetin 2. günü başlıyosun 10. güne kadar uyguluyosun sabah akşam 1 kaşık ben şöyle yaptım ki yarım kase bal 1 tatlı kaşıgı tarçın 1 tatlı kaşığı çörekotu karıştırıyosun ama ben bunu uyguladfıktan sonra adet düzenim degişti sonra bi dha da kullanmadım
günaydınnnnnnn
anneler ve anne adaylarıııı
günaydın herkese.
canım hani şu küçük saklama kapları oluyo ya onlara yaptım ben zaten kase nerdeyse doluyo sabah kalkınca bi de yatarken 1 tatlı kaşıgı alıyosun o kase zaten 10 içinde bitiyo ben çok sevdigim için bal ve tarçını dolu dolu yiyodum kaydirigubbakcemile3 yinede işe yaramadıPeki cnm günlük mü hazirlaniyor yoksa hergün icin extra mi? Birde ne bali ve acmi tokmu karnina?
hoşgeldin sebin.. nasılsınıa bakalım...
maaşşaallhh bebişe 9 haftalık olmuşşş
bir sıkıntın yok dimi? işte sorun oluyomu şimdi?
Hoşbulduk.Allah'a şükür iyiyiz.ayın 13'ünde kontrole gidicez.4 gözle bekliyoruz.iş yerinde pek kendimi yormamaya çalışıyorum.ayaklarımı uzatıp çalışıyorum.mümkün oldukça da gezinmiyorum.ama yine de panik halindeyim.sanırım doğurup kucağıma alana kadar rahat yok.annem de ondan sonra zaten rahat yok bu sefer de aman hasta mı oldu aman karnımı acıktı diye tasa edeceksin diyor.Ama olsun.Rabbim isteyen ve bekleyen herkese nasip etsin.
canım bildigim kadarıyla pko lulara sogan suyu daha iyi geliyormuşkızlar bu bal tarçın çörek otu üçlüsü ne işe yarıyor pkolulara iyi geliyorsa yapayım hemen aklinialirimsmile
sevindim canım benim ne güzel gün geçtikçe içinde bi umut yeşeriyor rabbim isteyen herkese nasip etsinHoşbulduk.Allah'a şükür iyiyiz.ayın 13'ünde kontrole gidicez.4 gözle bekliyoruz.iş yerinde pek kendimi yormamaya çalışıyorum.ayaklarımı uzatıp çalışıyorum.mümkün oldukça da gezinmiyorum.ama yine de panik halindeyim.sanırım doğurup kucağıma alana kadar rahat yok.annem de ondan sonra zaten rahat yok bu sefer de aman hasta mı oldu aman karnımı acıktı diye tasa edeceksin diyor.Ama olsun.Rabbim isteyen ve bekleyen herkese nasip etsin.