Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

tatlım dr bana ayakta kalma ve çok yürümemeye çalış dedi.spor yasak.işteyken ayaklarını uzat eve gider gitmez de yat dedi.yatarken kasıklara giden kan daha fazla olur dedi. bence uzat sen de ayaklarını.ama tabi senin yürüme gibi sıkıntın olmadığından arda bir kalk yürü.

aminnn.. inş gayecim..... rabbim hepinizin gönlüne göre versin inş....

tamam canım.. çok sağol....

hepinize günaydın kızlar... bebişkom ve bahar 'ı merak ettim ve girdim hemen foruma.bebişkom kırmızıları görmüş bahar da negatif sonuç almış ama olsun,inşallah bizim de bebişlerimiz olacak. bizde haftalar sayacağız,kontrollerimizi heyecanla bekleyeceğiz. Rabbim inşallah nasip edecek.[/QUOTE]

günaydın canım hoşgeldin canımız sağolsun ne yapalım artık bu ay çalışacaz sıkı bir şekilde bayanssulusmile

aman da aman şükür kavuşturana.tarçını naber?:1hug:

aman da aman şükür kavuşturana.tarçını naber?:1hug:

kuzucum biliyorsun artık az giriyorum foruma.en yoğun dün burdaydım ama seninle rastlaşamadık.Buraya girince kafaya çok takıyorum bu meseleleri. ben şimdi sakin sakin dkh'nin bitmesini bekliyorum ve kistin gitmiş olması için dua ediyorum.

günaydın canım hoşgeldin iyiyim herhalde bilmiyorum ki boshayallersmile

iyi ol tatlım ya senin daha çok yeni niye canını sıkıyosun ki bak benim bir yıldır olmuyoo eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu şimdi sonuç bekliyoruzz... Hepimizin olcak inşallah ben inanıyorum:lepi:

ya kıslar benım belım bu ay cok agrıyooo asırı derecede otursamm kalkamıyomm bel fıtıgımı oldum acabe

iyi ol tatlım ya senin daha çok yeni niye canını sıkıyosun ki bak benim bir yıldır olmuyoo eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu şimdi sonuç bekliyoruzz... Hepimizin olcak inşallah ben inanıyorum:lepi:

evet canım doğru söylüyorsun valla
okumuştum yazdıklarını 1 yıl bile normal bir zaman hayatım sende sıkma canını birbirimize destek olucaz artık

[/QUOTE]Hoşbulduk.Allah'a şükür iyiyiz.ayın 13'ünde kontrole gidicez.4 gözle bekliyoruz.iş yerinde pek kendimi yormamaya çalışıyorum.ayaklarımı uzatıp çalışıyorum.mümkün oldukça da gezinmiyorum.ama yine de panik halindeyim.sanırım doğurup kucağıma alana kadar rahat yok.annem de ondan sonra zaten rahat yok bu sefer de aman hasta mı oldu aman karnımı acıktı diye tasa edeceksin diyor.Ama olsun.Rabbim isteyen ve bekleyen herkese nasip etsin. [/QUOTE]

sevindim canım benim ne güzel gün geçtikçe içinde bi umut yeşeriyor rabbim isteyen herkese nasip etsin
sebincim bu arada sen kaç yaşındaydın

dkh ne kıs?ben de çok sık giremiyorum tarçınım.aslında az girmek psikolojik olarak daha iyi geliyorsa az gir.önemli olan sensin.ama tamamen de ilişkini kesme.özlüyoruz.Gitti gitti kist mist kalmadı inş.

Hoşbulduk.Allah'a şükür iyiyiz.ayın 13'ünde kontrole gidicez.4 gözle bekliyoruz.iş yerinde pek kendimi yormamaya çalışıyorum.ayaklarımı uzatıp çalışıyorum.mümkün oldukça da gezinmiyorum.ama yine de panik halindeyim.sanırım doğurup kucağıma alana kadar rahat yok.annem de ondan sonra zaten rahat yok bu sefer de aman hasta mı oldu aman karnımı acıktı diye tasa edeceksin diyor.Ama olsun.Rabbim isteyen ve bekleyen herkese nasip etsin. [/QUOTE]

sevindim canım benim ne güzel gün geçtikçe içinde bi umut yeşeriyor rabbim isteyen herkese nasip etsin
sebincim bu arada sen kaç yaşındaydın[/QUOTE]

walla görenler ne kadar küçük yaşta evlenmişsin deyip 20 aşında sanıyorlar amma velakin 27 yaşındayım.mayısta 28 olucam

Günaydin kizlar nasilsiniz?
Ben hic iyi degilim dün aksam daha dogrusu gece adet oldum senağlama
Ilk defa böyle gecikmisti neden böyle oldu anlamadim cok mutsuzum mafoldumben
kuzuuuuu :teselli: bitanem napalım bu ay biz kısmetten çıkmışız işte bebişlerimiz gelecekleri günü bekliyorlar napalım beklicez işte :sm_confused:

günaydın canım

kvrck benimde bir sefer 7 yumurtam gelişti ve çatladı ama olmadı... zaten dr dediki sağlıklı olan tek yumurtanın gelişip çatlaması... çoğul olduğunda genetiği bozulabiliyor ve gebelik oluşması güçleşebiliyor....
ben o ay çok üzülmüştüm 7 taneden birisi bile tutmadı herhalde olmayacak diye ama bu açıklamayı yapınca dr çok mutlu olmuştum...

ne güzel işte minyon olmayı bende hep istemeiştim ama malesef gerçi bende 21 martta 26 olucam ama yaşlanmışız

valla dogruluk payı olabılır ..annem yapar benım cok eve gıdersem deneyelım bakalım
Günaydın şekerlerim....

nasılsınız bakalım.
tebdili mekanda ferahlık vardır. yeni isim yeni ve güzel haberler getirsin inşallah

pınar gelmıs kacmıs cok yogun bu aralar...
ama bızı hıc bırakmıyo sagolsun aklinialirimsmile

ya kıslar benım belım bu ay cok agrıyooo asırı derecede otursamm kalkamıyomm bel fıtıgımı oldum acabe
canım fıtık olmayabılır ama bel kasların zayıf olabılır...
ben de cok sıddetlı agrılarla kac dr a gıtmıstım ama cok sukur fıtık degıl dedıler kaslarım zayıf ve spor ve egzersız yapmam lazım
ve en onemlısı havalar soguk belını cok sıcak tutman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…