ayaklarını neden uzatıyordun sebin? ben uzun süre oturunca karnım ağrıyo.. bi tur atıyorum iyi geliyo... bende uzatsam iyi gelirmi ki?
panik yapma canım ya..artık bebiş tutundu sana... besleniyo büyüyo.. en güvenli yerde şu an... rahat ol... emin ol ki o gayet memnun hayatından =)
bahark, barays+, EKAKAL+, halev, kvrck+, lapaci, mervam, sebin+ hepinize günaydın kızlar... bebişkom ve bahar 'ı merak ettim ve girdim hemen foruma.bebişkom kırmızıları görmüş bahar da negatif sonuç almış ama olsun,inşallah bizim de bebişlerimiz olacak. bizde haftalar sayacağız,kontrollerimizi heyecanla bekleyeceğiz. Rabbim inşallah nasip edecek.
tatlım dr bana ayakta kalma ve çok yürümemeye çalış dedi.spor yasak.işteyken ayaklarını uzat eve gider gitmez de yat dedi.yatarken kasıklara giden kan daha fazla olur dedi. bence uzat sen de ayaklarını.ama tabi senin yürüme gibi sıkıntın olmadığından arda bir kalk yürü.
aman da aman şükür kavuşturana.tarçını naber?:1hug:bahark, barays+, EKAKAL+, halev, kvrck+, lapaci, mervam, sebin+ hepinize günaydın kızlar... bebişkom ve bahar 'ı merak ettim ve girdim hemen foruma.bebişkom kırmızıları görmüş bahar da negatif sonuç almış ama olsun,inşallah bizim de bebişlerimiz olacak. bizde haftalar sayacağız,kontrollerimizi heyecanla bekleyeceğiz. Rabbim inşallah nasip edecek.
aman da aman şükür kavuşturana.tarçını naber?:1hug:
canım bildigim kadarıyla pko lulara sogan suyu daha iyi geliyormuş
bu btç kürü yumurtaları büyütmek ve çatlatmak içinmiş
benim onu kullandıgım ay 7 tane yumoşum olmuştu ama hiçbiri tutmadı kaydirigubbakcemile3
hımm CADIARZU
tutunur canım merak etme inşallah bu ay hepimiz hamiş kalıcaz :ecrin_bebek:
ben soğan suyunu yapıcam zaten ama bunu damı denesem bir zararı yoktur dimi canım benim
günaydın canım hoşgeldin iyiyim herhalde bilmiyorum ki boshayallersmile
iyi ol tatlım ya senin daha çok yeni niye canını sıkıyosun ki bak benim bir yıldır olmuyoo eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu şimdi sonuç bekliyoruzz... Hepimizin olcak inşallah ben inanıyorum:lepi:
kuzucum biliyorsun artık az giriyorum foruma.en yoğun dün burdaydım ama seninle rastlaşamadık.Buraya girince kafaya çok takıyorum bu meseleleri. ben şimdi sakin sakin dkh'nin bitmesini bekliyorum ve kistin gitmiş olması için dua ediyorum.
kuzuuuuu :teselli: bitanem napalım bu ay biz kısmetten çıkmışız işte bebişlerimiz gelecekleri günü bekliyorlar napalım beklicez işte :sm_confused:Günaydin kizlar nasilsiniz?
Ben hic iyi degilim dün aksam daha dogrusu gece adet oldum senağlama
Ilk defa böyle gecikmisti neden böyle oldu anlamadim cok mutsuzum mafoldumben
bahark, barays+, EKAKAL+, halev, kvrck+, lapaci, mervam, sebin+ hepinize günaydın kızlar... bebişkom ve bahar 'ı merak ettim ve girdim hemen foruma.bebişkom kırmızıları görmüş bahar da negatif sonuç almış ama olsun,inşallah bizim de bebişlerimiz olacak. bizde haftalar sayacağız,kontrollerimizi heyecanla bekleyeceğiz. Rabbim inşallah nasip edecek.
valla dogruluk payı olabılır ..annem yapar benım cok eve gıdersem deneyelım bakalımya kızlar bu infertilite bölümünde bişi gördüm hala okuyorum da
hani bu bele bardak kapatıyolar ya eskiler agrılşar geçsin diye hamiş kalmak için uyguluyomuş kızlar oluyomuş deneyeniz oldu mu hiç merak ettim de
Günaydın şekerlerim....
nasılsınız bakalım.
tebdili mekanda ferahlık vardır. yeni isim yeni ve güzel haberler getirsin inşallah
canım fıtık olmayabılır ama bel kasların zayıf olabılır...ya kıslar benım belım bu ay cok agrıyooo asırı derecede otursamm kalkamıyomm bel fıtıgımı oldum acabe