Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ne terbiyesiz bir doktormuş arkadaşim o insan öyle davranırrmı hastasına ii eşin kızmamiş ona benimki olsa terslerdi bazen böyle kendini bilmez insanlar var işte yazık ya nasıl sinir oldum okuyunca takmayın degiştir o doktoru

Evet şekerim bende adetin 3. yada 4. günü gidiyorum. Sema hanımdan randevu alabilirsin hamilelik olmadığı için. diğerleri gebelik kontrolü yaptıkları için randevuları çok sıkışık oluyo ve bizim gibi hastalara pek bakamayabiliyorlar ama Sema hanım bu konuda daha iyi. Ayrıca spermiyogramı da yapıyorlar.Biz geçen yaptırdık eşime spermiyogram orada. Testlerden çıkan fark çok tutmuyor. Ben ilk gittiğimde muayene ücreti testler falan filan 80lira mı ne öyle bişi verdim.sonra kontrollere gittiğimde eğer kontrol diye çağırırsa hiç para vermiyorsun ama rutin muayeneye 25tl veriyorum. Diğer özel yerlere göre gayet uygun paralar.

ayy yuh yaaa... Buraya gelince bir doktora muayene olsan keşke kıvırcığım.Valla ordaki doktorun kadınlarla bir sorunu var sanırım ve bedelini de siz ödüyorsunuz.

yuhhhh hayatımda boyle bırsey duymadım. ne terbıyesız bır seymıs yaa...başka bi doktor yokmu oradda...ihmale de gelmez böyle şeyler...

ya bu istanbul çok pahalı yaaa

gayecım nasıl

mrb arkadaşalr aranıza yenı katıldım daha ınceden takıp edıodum ama yenı geldım benn ınşş ıyı şeyelr paylaşırıss

Günaydın kısllarrrr.......
güpgüsel bir gün diliyorum hepiniiiiiseeeeee
opuyorumnanaktan

Canım ben Lina Kadın sağlığı merkezine gidiyorum.Dr. Sema Yıldırım'a. 5-6 aydır ona gidiyorum ve gayet memnunum

canım bu gittiğin yer Ankaranın neresinde bende Hacettepe Üniversitesine gittim bi kere daha önce de Uzmanlar tıp merkezine gitmiştim burası yerine göre iyi veya kötü değişiyor.

yuhhhh hayatımda boyle bırsey duymadım. ne terbıyesız bır seymıs yaa...başka bi doktor yokmu oradda...ihmale de gelmez böyle şeyler...

sorma canım ya başka doktor varda biz mi gitmedik

ayy yuh yaaa... Buraya gelince bir doktora muayene olsan keşke kıvırcığım.Valla ordaki doktorun kadınlarla bir sorunu var sanırım ve bedelini de siz ödüyorsunuz.
ewet canım ya ankaraya gidince aslında gitmeyi düşünüyorum ama adam şimdi baktı bi soorunun yok dedi hakkaten bi sorun yok gibi gözüküyor ankaraya 10 günlügüne gidicem hastanelerde gezmeye deger mi bilmiyorunm açıkcası

canım eşim kızamadı çünkü o da doktor tanıyolar birbirlerini tepki göstermek istememiş ve başka şansımız yok anlıycan

günaydın kıslarrrrrrrrrrrr keyifler nasıl bugün bakalım opuyorumnanaktan

günaydın kızlar bebişkomu merak ettim ya ne yaptı ki inşallah halaylara bıraktığımız yerden başlarız..........

hepinize günaydın arkadaşlar gününüz mutlu ve umutlu geçsin hep.

ekakal cım
gelmedi daha bebişkom bizde bekliyoruz merakla

kızlar günaydın hepinize ben uzun bir süredir,siteye girmiyordum.Bazı arkadaşlarınız tanır beni.7 yaşında bir oğlum var ve 2 bebeği çok istiyordum.Haziran ayından beri korunmadan düzenli bir ilişkim oluyordu.Ama nedendir bilmem hala bebeğim olmuyordu.Ama şimdi hamileyim arkadaşlar.Allah inşallah hepinizin yüzünüde tez zamanda güldürür.Sakın moralinizi bozmayın.Bende her adet olmamda sürekli ağlayıp üzülüyordum.Neden tekrar kalamıyorum sorun mu var diye.Hergün sitedeki yazıları okuyor kendimce sürekli hayaller kuruyor,arkadaşların paylaştıklarını evde denemeye başlıyordum.Sonra son 2 aydır kafamı takmamaya oluruna bırakmaya ve siteye daha az girmeye başladım.Ha tamamen çıkmıyordu tabi aklımdan her an her hamile görüşümde gene bir of çekiyodum.Ama çok şükür mucizeme kavuştum.Önümüzdeki hafta doktora gitcem inşallah bebeğim bana umutla sarılır.Beni bu mutluluktan mahrum koymaz.Sakın umudunuzu kesmeyin Yüce mevlam çok şeylere kadir.Dualarınız çok kısa zamanda kabul olur inşallah.

KARAYAZ
canım tebrik ederim rabbim saglıklı kucagına almayıda nasip etsin bizlerden de dualarını eksik etme
bu halaylar sana
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

ay ne gıcık bı doktor bu boyle :mymeka:
bence sorun yok demıs olsa da sen gayenın dedıgı yere gıt bı kontrol ol ıstersen ankara ya gıtmısken

Günaydın kısllarrrr.......
güpgüsel bir gün diliyorum hepiniiiiiseeeeee
opuyorumnanaktan
EKAKAL, gulus27, halev, karayaz, lapaci+, zeytin1007

hepınıze gunaydın kızlar...
evde olanlar mıde hastalıklaırndan bahsedılıo doktorum da ıhtıyacı olanlar bakabılır

günaydın lorkeee
nasılsınız bende şubatta aslında uzun zamandır çift çizgiyigörmek istiyorum ama inş. o ay bu ay olur dün adet oldum yeni adet tarihim 28şubat allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin
uzun süredir girip okuyorum hamişlere allah bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin olmayanlarada en kısa zamanda bebişini kondursun göbeğinee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…