Şubat ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

ooh ohh ne güzel afiyet olsun yarasin tatlim sanada bebisede

teşekkür ederim.bu arada kızlar diyetisyene gittim diyetimin kalorisini artırmak için.hazır çorba,puding, tadlandırcılı sakız vs. kullanma.mevsimi olmayan sebze meyve tüketme dedi.siz de dikkat edin.

ne kadar zamandır evlisin? walla biz 2 ay 1 dolu 1 boş yaptık karavana çıktı en son bıkıp canımız istediğinde yaptık hedefi bulduk.tabi yapabiliyorsan gün aşırı en iyisi.ama havalar sğuk her sabah duş al işe git hasta olucam diye korkuyordum :roflol:

evet canım ben geçen ay bronşit geçirdim zaten ama şuan iyiyim. 1.5 senelik evliyim ben daha ilk denememizin sonucunu bekliyoruz

eğer adetinin 3. günü FSH,LH,E2 gibi hormon tahlillerin yapıldıysa anlaşılırdı.ama en iyi vajinal ultrasondan anlaşılıyor sanırım

benim hormonlarım normal çıkıyor fakat vajinal ultrasonda sağ ve solda kisteler var pko

kızlar merhaba bende yeni katıldım aranıza
şubat ayında bende çift çizgi görmek istiyorum
regli günüm 2 mart

benim hormonlarım normal çıkıyor fakat vajinal ultrasonda sağ ve solda kisteler var pko

o da bir garip aslında hormonlarını etkilemesi lazım pko varsa.çünkü bu hormon denen şey her bir halttan etkileniyor normalde.hadi bakalım senden :emir_bebek: haberi bekliyoruz

hoşbuldum. inşş burdan hepimiş hamiş şekilde başka bir topiğe geçeriz.

o da bir garip aslında hormonlarını etkilemesi lazım pko varsa.çünkü bu hormon denen şey her bir halttan etkileniyor normalde.hadi bakalım senden :emir_bebek: haberi bekliyoruz

öyle çıkıyor canım benim ki anlamadım bende inşallah hamileyimdir bende bizde k.kda kim varsa isteyen onlarda

eşim fırında sebzeli pide yapacakmış cokacimcoook

ohh sanslısın valla sefanı sur...
bende yazdan patlıcan yemegım vardı buzlukta onu yapıom yanına da mercımeklı bulgur pılavı yapıcam... bıde salata ...
ya bu arada kılo vermem lazım dıe yemek yapasım yok ama esıme yazık kaydirigubbakcemile3
yemegı cok sevıyorum ama butun gun de evde oturdugum ıcın kılo alıp duruom doal olarak nabayım yaaa eyvahedigeldismile

iyi akşamlar kızlar hepinize yarın hamiş haberimi veririm inşallah size opuyorumnanaktan

X