pkolu arkadaşlar!...
sadece yumurtlama günleri değil adet oalna kadar gü aşırı ilişki yaşıyorsunuz değil mi??????
benim gibi bir örnek varken aman buna dikkat edin
bende geçen ay öğrendim pkolu olduğumu adetlerim düzenliydi 2 hafta geçince testtede hamile olmadığım çıkınca doktora gittim öyle öğrendim yooksa hala bilmiyodum inşallah canım hamilesindir hiç tedavi falan gördün mü bana doktor hiç bişi vermedi bir sene sonra hamile kalmazsan gel dedi
arkadaşlar cok özür dilerim pukolu ne demek anlamadım yabancı kaldım yaaa..pkolu arkadaşlar!...
sadece yumurtlama günleri değil adet oalna kadar gü aşırı ilişki yaşıyorsunuz değil mi??????
benim gibi bir örnek varken aman buna dikkat edin
arkadaşlar cok özür dilerim pukolu ne demek anlamadım yabancı kaldım yaaa..
çoğu zaman hergün ama bazen bir gün dur bir gün yap kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin bullancak anne... nasılsın bakalıımm??? bir sorun yok inş
adet olana kadar boş geçirmemek lazım... ben adet olmam gereken gün yumurtladım.. ve tesadüf o gün ilişki olmuş ve hamile kaldım... doktorum dedi pkoslular kedinlikle adet olana kadar gün aşırı ilişki yaşamalı.. yumurtanın ne zaman çatlayacağı hiç belli olmuyor çünkü
iyim canım bulantılar dışında tabi özellikle tavuk kokusuna bayağ bir hasasiyeti var benim :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın....işler yogun biraz gec bakıyorum ekrana kusura bakma
iyim canım bulantılar dışında tabi özellikle tavuk kokusuna bayağ bir hasasiyeti var benim :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın....işler yogun biraz gec bakıyorum ekrana kusura bakma
oohh kızlar masallah kalabalık gorunuyo burası ...
ben uzunca telefon gorusmelerı msn derken yenı geldım okudum ama sımdıde yemek yapmaya gecmem gerektıgını farkettım ..
neler var aksm menunuzde bakalaım
ben uzunca telefon gorusmelerı msn derken yenı geldım okudum ama sımdıde yemek yapmaya gecmem gerektıgını farkettım ..
eşim fırında sebzeli pide yapacakmış cokacimcoook
evet doğru söylüyorsun canım gerçi öyle bir sorun yok bizde hergün olsada olur yani :kedi:
veee mesai biter lapacı giiderrr
opuyorumnanaktan
herkese iyi akşamlar kıslarr...
kendinize iyi bakın...
sevgiyle kalın emi
kaydirigubbakcemile5