- 16 Temmuz 2012
- 742
- 851
- 303
- 34
Hem beşinci gün hem de idrar testi kendinize eziyet etmeyin nolur, sabırlı olun.Kızlar bugün transferin 5.günü ben yine dayanamayıp idrar testi yaptım evde bakabilir misiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hem beşinci gün hem de idrar testi kendinize eziyet etmeyin nolur, sabırlı olun.Kızlar bugün transferin 5.günü ben yine dayanamayıp idrar testi yaptım evde bakabilir misiniz?
İnşallah saglıkla ılerler . Ben oğlumda 7. gunde test yapmıştım . Belirgin çift çizgi çıkmıstı . Bu haftanın sonuna dogru cuma gıbı test yaparım ben de. Erken test yapınca hergun tekrarlamak ıstıyor ınsan . Ama meraktan ıcın ıcını yedıyse ıyı yapmıssın .Kızlar bugün transferin 5.günü ben yine dayanamayıp idrar testi yaptım evde bakabilir misiniz?
İnşallah ikimizinde güzel sonuçları olur bebeler dünyaya sağlıkla gelirİnşallah saglıkla ılerler . Ben oğlumda 7. gunde test yapmıştım . Belirgin çift çizgi çıkmıstı . Bu haftanın sonuna dogru cuma gıbı test yaparım ben de. Erken test yapınca hergun tekrarlamak ıstıyor ınsan . Ama meraktan ıcın ıcını yedıyse ıyı yapmıssın .
İnşallah . Bugun tekrar idrarda baktın mı?İnşallah ikimizinde güzel sonuçları olur bebeler dünyaya sağlıkla gelir
Dayanamadım valla çok sabırsızdım cuma günü doktora gidicem kanda bakar o zamandaİnşallah saglıkla ılerler . Ben oğlumda 7. gunde test yapmıştım . Belirgin çift çizgi çıkmıstı . Bu haftanın sonuna dogru cuma gıbı test yaparım ben de. Erken test yapınca hergun tekrarlamak ıstıyor ınsan . Ama meraktan ıcın ıcını yedıyse ıyı yapmıssın .
12. Gün degeriniz neydi sizin? Ve 12. Günden kaç gün sonraya doktor çağırdı?Çok şükür transferin 8. Günü pozıtıf gördüm beta katlanarak arttı şimdi sıra da kese görmek var. İnşallah bu cuma keseyı de sagsalım görürüz .
Ben de dun aksam test yaptim . Tek cizgiydi . Bu sabah cift cizgi olmustu. BakalimDayanamadım valla çok sabırsızdım cuma günü doktora gidicem kanda bakar o zamanda
Kaçıncı gün bugünBen de dun aksam test yaptim . Tek cizgiydi . Bu sabah cift cizgi olmustu. Bakalim
Merhaba herkese Şubat ayı transfer olanlar bir arada olup birbirimize moral ve destek vermek amaçlı bu konuyu açmak istedim Diğer topiklerde genelde pozitif sonuç alanlar geri dönüş yapmıyorlar. Belirtiler için olsun durum için olsun :)
Ben 7 Şubat‘ta ikinci transferim oldum
Geçen sene aralık ayında ilk transferimi olmuştum pozitif sonuçlanmışta ama maalesef bebeğim düştü
Birsen ara verdikten sonra kalan embriyolarımdan kullandım
Tek embriyo transferi yapıldı yine çünkü doğuştan tek tüp ve yarın rahimliyim Bir kere doğal bir kere de tüp bebek ile hamile kaldım ama ikisinde de düştü
Şimdi transfer gününü de sayarsak beşinci günümdeyim ama sanırım o gün sayılmıyor dört diyebiliriz
Önceki belirtilerimi hatırlamıyorum
Ama sanki bunda hiç şu an belirtim yok gibi
İlk iki gün ayakta durduğunda ve yattığımda kaşık batmalarım oldu. Göğüsümde çok şiş ağrı ara sıra oldu. Uçlarında hassaslık yok. Karın bölgemde sol tarafımda şişlik var. Ve progestan fitil artık çok rahat girmeye başladı içerde genişleme hissediyorum.
Sizler de ne var ne yok Mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah
Merhabalar bende Şubatin 12 sinde transfer oldum 12 Ci günüm test yaptırdım beta HCG 822 çıktı nasıl sizce acabaMerhaba herkese Şubat ayı transfer olanlar bir arada olup birbirimize moral ve destek vermek amaçlı bu konuyu açmak istedim Diğer topiklerde genelde pozitif sonuç alanlar geri dönüş yapmıyorlar. Belirtiler için olsun durum için olsun :)
Ben 7 Şubat‘ta ikinci transferim oldum
Geçen sene aralık ayında ilk transferimi olmuştum pozitif sonuçlanmışta ama maalesef bebeğim düştü
Birsen ara verdikten sonra kalan embriyolarımdan kullandım
Tek embriyo transferi yapıldı yine çünkü doğuştan tek tüp ve yarın rahimliyim Bir kere doğal bir kere de tüp bebek ile hamile kaldım ama ikisinde de düştü
Şimdi transfer gününü de sayarsak beşinci günümdeyim ama sanırım o gün sayılmıyor dört diyebiliriz
Önceki belirtilerimi hatırlamıyorum
Ama sanki bunda hiç şu an belirtim yok gibi
İlk iki gün ayakta durduğunda ve yattığımda kaşık batmalarım oldu. Göğüsümde çok şiş ağrı ara sıra oldu. Uçlarında hassaslık yok. Karın bölgemde sol tarafımda şişlik var. Ve progestan fitil artık çok rahat girmeye başladı içerde genişleme hissediyorum.
Sizler de ne var ne yok Mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah
Çok iyi ikiz miMerhabalar bende Şubatin 12 sinde transfer oldum 12 Ci günüm test yaptırdım beta HCG 822 çıktı nasıl sizce acaba
Bilmiyorum ki bugün 12 Ci günüm işte iki gün sonra tekrar test yaptıracağımÇok iyi ikiz mi
Doktor tek bebek mi iki bebek mi transfer ettiğini söylemedi miBilmiyorum ki bugün 12 Ci günüm işte iki gün sonra tekrar test yaptıracağım
5 ci gün Tek embriyo genetiği taranmışDoktor tek bebek mi iki bebek mi transfer ettiğini söylemedi mi
Hmm test günün ne zaman5 ci gün Tek embriyo genetiği taranmış
Bugün yaptım kan testi 822 çıktı işte ikinci test cumartesi inşallah bakalım kaç çıkacakHmm test günün ne zaman
Bende yarın yapıcam. Güzel güzel 2ye katlansın degerinBugün yaptım kan testi 822 çıktı işte ikinci test cumartesi inşallah bakalım kaç çıkacak
İnşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız Rabbimin izniyleBende yarın yapıcam. Güzel güzel 2ye katlansın degerin
İnşallah Sadece idrar testi yaptım yarında kanda güzel sonuç alırsak daha güzel olacakİnşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız Rabbimin izniyle
197 çıkmıştı 12. Gün12. Gün degeriniz neydi sizin? Ve 12. Günden kaç gün sonraya doktor çağırdı?