• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayı transfer olanlar 😇

Herkese merhabalr daha öncesinde bir aşılama tedavim olmuştu negatif ,14 şubatta transferim gerçekleşti dondurulmuş 3.gun 2 adet iyi kalitede bugün 10.gunum kan verdim 81 cıktı belim kasik agrilarim göğüş hassasiyetim 4.gunden sonra başladı az öncede pencerede çok açık pembe ilaçla karışık akıntı vardı insallah bir sorun yoktur

Herkese merhabalr daha öncesinde bir aşılama tedavim olmuştu negatif ,14 şubatta transferim gerçekleşti dondurulmuş 3.gun 2 adet iyi kalitede bugün 10.gunum kan verdim 81 cıktı belim kasik agrilarim göğüş hassasiyetim 4.gunden sonra başladı az öncede pencerede çok açık pembe ilaçla karışık akıntı vardı insallah bir sorun yoktur
İnşallah Allah'ın izniyle yoktur iki gün sonra tekrar verin yukselmesi lazımmış bende lekelenme olmadı ama göğüs hassasiyet ti ger cekten cok

Benım de 3. Gün 2 adet transfer edılmıstı. 10. Gün 111 çıktı. Sızınde fena degıl güzel bır değer onemlı olan 2 ye katlaması . Bende hıcbır belırtı olmadı hatta bence tüm belırtıler bı dünya ılaç kullandığımız için yan etkı 😀 siz ıkı gün sonra tekrar kan testı verın 😀

Değeriniz iyi görünüyor, ben de 5. Gün pembe 6. Gün kahverengi tek seferlik fitille birlikte peçeteye gelen akıntı oldu. Çok şükür gebelik devam ediyor. Doktora gitmeyi bekliyorum

Dondurulmuş tedavinin fiyatı ne?ben 7bine oldum.ilaçlarım hariç
5500 tl benim ilaçlar hariç ilaçlar zaten çok tutmuyor 23 tl lik estrofem bi veriliyo progestan bide kan sulandırıcıyı falan devlet karşılıyor corasprini diğerlerini

Kan testi yapıldı sadece 178çıktı salı bir daha kan vericem
Düşük mü bulundu ? Zaten erken değıl mıydı kan testi ıcın cuma günü . Benım de test günüm carsamba. (senden 1 gün sonra transfer olduğum için )
Salı günkü değer onemlı senın ıcin . Moralini bozma .

Merhaba , hastaneden memnun musunuz ? Tüp bebek fiyatı ve rapor hakkında bilginiz var mıdır acaba ?
çok memnumun canım, bır arkadasım tavsıye etmıstı
ıkı asılama denedık ılkı kımyasal oldu ıkıncısı negatıf ama yıne olsa yıne oraya gıderdım.
tüp bebek için de raporlu olarak tüp bebek yapılıyor, telefonlada bılgı verılıyor canım

çok memnumun canım, bır arkadasım tavsıye etmıstı
ıkı asılama denedık ılkı kımyasal oldu ıkıncısı negatıf ama yıne olsa yıne oraya gıderdım.
tüp bebek için de raporlu olarak tüp bebek yapılıyor, telefonlada bılgı verılıyor canım
Çok teşekkür ederim canım 🙏

rıca ederım canım, bır konus bakalım
tup bebek ocak ayında 17bın demıslerdı, raporlu 12bın. ılaclar harıc.
ama Barıs beyın enerjısı pozııflıgı harıka bır doktor
Evet aradım telefonda bilgi aldım canım.Raporsuz 17.000 raporlu 14.000 dedi inşallah yanlış alamılımdır 12.000 tldir dediğin gibi 🙃 Benim başka araştırma Hastanesi'nde yaptırdığım 2 aşılamam var oradan belge alıp koç üni. de rapor çıkartmayı düşünüyorum.Eşimle de konuşup yol alıcaz bakalım. Sen tüp bebeğe başlıycakmısın peki ?

Back