- 1 Şubat 2022
- 213
- 152
- 23
Transfer günü sayılmıyor canım daha 6. Günün bugün ve ıdrar testı sabah ılk ıdrarla yapılması gerek bence hıc canını sıkma bıraz daha sabret beklePazartesi günü transfer olmuştum 7. Günümdü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Transfer günü sayılmıyor canım daha 6. Günün bugün ve ıdrar testı sabah ılk ıdrarla yapılması gerek bence hıc canını sıkma bıraz daha sabret beklePazartesi günü transfer olmuştum 7. Günümdü
Yaaaa daha çok erken ben 8. Gün yapmıştım çizgiyi görünce kan verdım duzenlı artış olmadı ve stresten ölücektım bekleyın benceİnşallah bugün 4.günüm transferimin 2bebek koydular test yaptım böyle hayalet çizgi gibi var sanki 3.günü de yaptım o bomboştu
Beklemek çok zor valla ya cuma günü zaten gidicem de ne bileyim yaYaaaa daha çok erken ben 8. Gün yapmıştım çizgiyi görünce kan verdım duzenlı artış olmadı ve stresten ölücektım bekleyın bence
Ohhh öyle mi çok mutlu oldum içim burkulmuştuTransfer günü sayılmıyor canım daha 6. Günün bugün ve ıdrar testı sabah ılk ıdrarla yapılması gerek bence hıc canını sıkma bıraz daha sabret bekle
Bekle biraz daha çok okudum idrara geç karışabilir kaçıncı gün embriyosuyduKızlar ben dayanamadım erken gebelik testi yaptım negatif çıktı inşallah pozitife döner
5. Gün embriyosu bir daha da kan testine kadar yapmam çok kötü hissettirdiBekle biraz daha çok okudum idrara geç karışabilir kaçıncı gün embriyosuydu
Evet bekle5. Gün embriyosu bir daha da kan testine kadar yapmam çok kötü hissettirdi
Çizgi var görünüyor bence net olması adına kan testı verınKızlar bugün transferin 5.günü ben yine dayanamayıp idrar testi yaptım evde bakabilir misiniz?
Cuma günü doktor randevum bakalım kan sonucu ne çıkacakÇizgi var görünüyor bence net olması adına kan testı verın
Ben çift çizgiyi görünce hastaneye koşmuştum bende sabırsızdım inşallah cuma günü güzel haberler alırsınızCuma günü doktor randevum bakalım kan sonucu ne çıkacak
Valla gitmemek için zor tutuyorum kendimiBen çift çizgiyi görünce hastaneye koşmuştum bende sabırsızdım inşallah cuma günü güzel haberler alırsınız
canım inşallah pozitifi gördün bile şimdiden tebrik ederimmmmKızlar bugün transferin 5.günü ben yine dayanamayıp idrar testi yaptım evde bakabilir misiniz?
İnşallah sıkıntı yoktur hala kan vermedim cumaya randevu ama gidip kan vermemek için zor tutuyorum kendimicanım inşallah pozitifi gördün bile şimdiden tebrik ederimmmm
Sabrından dolayı tebrık ederım gözünüz Aydın hanemize bır tane daha bebiş ekleyelim ozamanİnşallah sıkıntı yoktur hala kan vermedim cumaya randevu ama gidip kan vermemek için zor tutuyorum kendimi
İnşallah sağlıklıdır ve sağlıkla doğarSabrından dolayı tebrık ederım gözünüz Aydın hanemize bır tane daha bebiş ekleyelim ozaman
İnşallah sıkıntı yoktur hala kan vermedim cumaya randevu ama gidip kan vermemek için zor tutuyorum kendimi
canım cumaya çok var bilmiyorum gitmen mi yerinde olur beklemen mi
Bende çok aradayım bu sefer de sağlıklı mı değer güzelmi bebeklerin ikiside tuttumu aklımda deli soralarcanım cumaya çok var bilmiyorum gitmen mi yerinde olur beklemen mi