- 1 Şubat 2022
- 213
- 152
- 23
Çok şükür transferin 8. Günü pozıtıf gördüm beta katlanarak arttı şimdi sıra da kese görmek var. İnşallah bu cuma keseyı de sagsalım görürüz .Siz galiba almışsınız pozitifi değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür transferin 8. Günü pozıtıf gördüm beta katlanarak arttı şimdi sıra da kese görmek var. İnşallah bu cuma keseyı de sagsalım görürüz .Siz galiba almışsınız pozitifi değil mi
Ayy inşallah kese kaç gün sonra görünüyor pozitif haberinden sonra çok heyecanlıÇok şükür transferin 8. Günü pozıtıf gördüm beta katlanarak arttı şimdi sıra da kese görmek var. İnşallah bu cuma keseyı de sagsalım görürüz .
Merhaba dün transferim oldu . Evde dınlenıyorum ama 2.5 yasımda oglum oldugu ıcın sureklı yatamıyorum tabiArkadaşlar transferden sonra ne yapmalıyız. Yatan varmı veya belirli şeyleri yapmayan bugün 3.günüm transferimin
Ben pozıtıfi sabırsız olduğum için erken gördüm ama doktorum transferin 12. 14. 18. Gün kan testı ıstedı 18. Günden sonra kese ıcın randevulaştık 25 Şubat Cuma’ya Boş olduğu zaman 1 haftaya sonraya randevu verebıldıAyy inşallah kese kaç gün sonra görünüyor pozitif haberinden sonra çok heyecanlı
Transferden sonra ağır işler yapmayıp pozıtıf düşünmeliyiz. İlk 3 gün önemli ve kritik . Ama bu demek degıl kı bütün gün yatıyoruz vucutta kan dolaşımı da olması gerek günlük rutin basıt ıslerımızı yapbıliriz.Arkadaşlar transferden sonra ne yapmalıyız. Yatan varmı veya belirli şeyleri yapmayan bugün 3.günüm transferimin
Umarım tutunur ve hayırlı haberlerınızı alırız Allah bağışlasın oğlunuz varmış hem de erkek ne hareketlidir şimdi durduğu yerde durmaz aman dıkkat edın kendınızeMerhaba dün transferim oldu . Evde dınlenıyorum ama 2.5 yasımda oglum oldugu ıcın sureklı yatamıyorum tabi
Teşekkür ederim .Umarım tutunur ve hayırlı haberlerınızı alırız Allah bağışlasın oğlunuz varmış hem de erkek ne hareketlidir şimdi durduğu yerde durmaz aman dıkkat edın kendınıze
çok teşekkür ederimUmarım tutunur ve hayırlı haberlerınızı alırız Allah bağışlasın oğlunuz varmış hem de erkek ne hareketlidir şimdi durduğu yerde durmaz aman dıkkat edın kendınıze
Anladımm gerçekten çok heyecanlı zamanlar hayırlısı ile o zamanlarda gelir kucağımıza da alırız inşallahBen pozıtıfi sabırsız olduğum için erken gördüm ama doktorum transferin 12. 14. 18. Gün kan testı ıstedı 18. Günden sonra kese ıcın randevulaştık 25 Şubat Cuma’ya Boş olduğu zaman 1 haftaya sonraya randevu verebıldı
Canım merhaba öncelikle hayırlı olsun ağır iş yapma ve özellikle yukarı doğru uzanma dediler bana da evde annem geldi bana bakmaya ama gerçekten gerek yok ama annem durmadı geldi kafanızı rahatlatın ve hiç bişeye üzülmeyin kafanıza takmayın yeterArkadaşlar transferden sonra ne yapmalıyız. Yatan varmı veya belirli şeyleri yapmayan bugün 3.günüm transferimin
Bende sürekli yatmadım sadece doktorum 5.gün embriyosu 36saat içinde tutunuyor dedi ben 2gün evde dinlendim sürekli yatarak değil tabi sonra kursum vardı devam ettim çıktım yaniMerhaba dün transferim oldu . Evde dınlenıyorum ama 2.5 yasımda oglum oldugu ıcın sureklı yatamıyorum tabi
Aynen öyle yaptım bende ama bugün 4.günüm dayanamayıp test yaptım 5.gün embriyosu ve iki tane transfer olmasına güvenerek ikinci çizği silik gibi var sanırım cuma günü doktora randevum var zaten. Bundan öncede gebeliğim oluştu o zaman tek transferdi 5.günde test yaptım çıkmıştı ama 8haftalıkken kalbi durdu aldılarTransferden sonra ağır işler yapmayıp pozıtıf düşünmeliyiz. İlk 3 gün önemli ve kritik . Ama bu demek degıl kı bütün gün yatıyoruz vucutta kan dolaşımı da olması gerek günlük rutin basıt ıslerımızı yapbıliriz.
Aynen öyleCanım merhaba öncelikle hayırlı olsun ağır iş yapma ve özellikle yukarı doğru uzanma dediler bana da evde annem geldi bana bakmaya ama gerçekten gerek yok ama annem durmadı geldi kafanızı rahatlatın ve hiç bişeye üzülmeyin kafanıza takmayın yeter
Melisa aramizda 1 gun var. Doktorum bana da transfer gunu dinlen dedi . Sonrasinda hayatina devam dedi . Ama h sonuna denk gelince evde kalmayi tercih ettim . Hormonlardan olsa gerek hafif uyku halim de var zaten . Ama dun ilginc birsey oldu. Cok kucuk pembe bir akinti gibi leke gibi bir iz oldu ic camasirimda. Bakalim neler olucak gorucez .Bende sürekli yatmadım sadece doktorum 5.gün embriyosu 36saat içinde tutunuyor dedi ben 2gün evde dinlendim sürekli yatarak değil tabi sonra kursum vardı devam ettim çıktım yani
Melisa aramizda 1 gun var. Doktorum bana da transfer gunu dinlen dedi . Sonrasinda hayatina devam dedi . Ama h sonuna denk gelince evde kalmayi tercih ettim . Hormonlardan olsa gerek hafif uyku halim de var zaten . Ama dun ilginc birsey oldu. Cok kucuk pembe bir akinti gibi leke gibi bir iz oldu ic camasirimda. Bakalim neler olucak gorucez .
Ben oglumda (o da tup bebek ted ) 7.gun idrarda baktigimda pozitifti. (Ikisi de 5. Gun emb) . Ama ilkinden tecrubeli oldugum icin cok ta dusunmemeye çalışıyorum . Hersey olacagina varir .
Melisa aramizda 1 gun var. Doktorum bana da transfer gunu dinlen dedi . Sonrasinda hayatina devam dedi . Ama h sonuna denk gelince evde kalmayi tercih ettim . Hormonlardan olsa gerek hafif uyku halim de var zaten . Ama dun ilginc birsey oldu. Cok kucuk pembe bir akinti gibi leke gibi bir iz oldu ic camasirimda. Bakalim neler olucak gorucez .
Ben oglumda (o da tup bebek ted ) 7.gun idrarda baktigimda pozitifti. (Ikisi de 5. Gun emb) . Ama ilkinden tecrubeli oldugum icin cok ta dusunmemeye çalışıyorum . Hersey olacagina varir . Sevgiler .
Benimde 5.gün embriyosu 2adet transfer edildi. İkinci oluyor bu…1.cide 1tane 5.gün embriyosuydu 5.günde idrar tahlili yaptım çıktı kan verdim pozitifti 8haftada kalbi durdu aldılar. Buda 4.günüm bugün iki embriyo konuldu ona güvendim evde test yaptım çok sabırsızım ya dayanamadım ikinci çizği silik gibi sanki zaten 25şubat cuma günü doktor randevum var kan tahlili vericem.Melisa aramizda 1 gun var. Doktorum bana da transfer gunu dinlen dedi . Sonrasinda hayatina devam dedi . Ama h sonuna denk gelince evde kalmayi tercih ettim . Hormonlardan olsa gerek hafif uyku halim de var zaten . Ama dun ilginc birsey oldu. Cok kucuk pembe bir akinti gibi leke gibi bir iz oldu ic camasirimda. Bakalim neler olucak gorucez .
Ben oglumda (o da tup bebek ted ) 7.gun idrarda baktigimda pozitifti. (Ikisi de 5. Gun emb) . Ama ilkinden tecrubeli oldugum icin cok ta dusunmemeye çalışıyorum . Hersey olacagina varir . Sevgiler .
Melisacım 25 Şubat benımde doktor randevum var kese görmeye gıdıcem. İnsallah güzel haberler alırızBenimde 5.gün embriyosu 2adet transfer edildi. İkinci oluyor bu…1.cide 1tane 5.gün embriyosuydu 5.günde idrar tahlili yaptım çıktı kan verdim pozitifti 8haftada kalbi durdu aldılar. Buda 4.günüm bugün iki embriyo konuldu ona güvendim evde test yaptım çok sabırsızım ya dayanamadım ikinci çizği silik gibi sanki zaten 25şubat cuma günü doktor randevum var kan tahlili vericem.
Kaçıncı günündu canımKızlar ben dayanamadım erken gebelik testi yaptım negatif çıktı inşallah pozitife döner
Pazartesi günü transfer olmuştum 7. GünümdüKaçıncı günündu canım
İnşallah bugün 4.günüm transferimin 2bebek koydular test yaptım böyle hayalet çizgi gibi var sanki 3.günü de yaptım o bomboştuMelisacım 25 Şubat benımde doktor randevum var kese görmeye gıdıcem. İnsallah güzel haberler alırız