- 1 Şubat 2022
- 213
- 152
- 23
Bende de söylenen yazılanlar gıbı batmaydı kasılmaydı göğüs hassasiyeti hiç bısey olmadı eşime de soylemıstım ben hissetmiyorum olmadı galıba dedım sadece ağzımın tadı bozuktu hatta kesın korona oldum dedım ve sonuç pozıtıf . İlaçların iğnelerin etkılerıyle belırtı karıştırılıyor benceDaha çok dondurulmuş var sizin.maddi olarak tabi yıpratıcı ama değer inş.martta istediğiniz okur.Ya ben bgn gidemedim garanti olsun diye yrn gidecek içimde bi his yok diyor açıkçası olursa büyük şok olcak tek belirtim koku hassasiyeti ağız tadım gitti alt karnım şişti okadar.
2. Transfer için ilaçlarla muayene ücretleri harıc tekrardan 1500 dolar verdım benDondurulmuş tedavinin fiyatı ne?ben 7bine oldum.ilaçlarım hariç
Nerde oldun tedavini2. Transfer için ilaçlarla muayene ücretleri harıc tekrardan 1500 dolar verdım ben
İZmir kent Hastanesınde opu ve transfer olduNerde oldun tedavini
Bgn ağzımın tadı çok bozuk koronamıyım dedim ayy inş.belirtidir benimkide.çünkü hiçbişey yok başka adam akıllı kokular fena bide yrn test günüm şans dileyin hayırlısı olsun sizinde..Bende de söylenen yazılanlar gıbı batmaydı kasılmaydı göğüs hassasiyeti hiç bısey olmadı eşime de soylemıstım ben hissetmiyorum olmadı galıba dedım sadece ağzımın tadı bozuktu hatta kesın korona oldum dedım ve sonuç pozıtıf . İlaçların iğnelerin etkılerıyle belırtı karıştırılıyor bence
Yok arkadaşlar negatif.okadar emek çaba çöp oldu.içimden bi ses hep yok dedi.belirti fln aramayın y.ederim hepsi boş.nasıl birşey ya çok çok çok üzüldüm.Bgn ağzımın tadı çok bozuk koronamıyım dedim ayy inş.belirtidir benimkide.çünkü hiçbişey yok başka adam akıllı kokular fena bide yrn test günüm şans dileyin hayırlısı olsun sizinde..
Canım Allahım gönlüne göre versn ınsallah yüksek yüksek betalar gelırBgn ağzımın tadı çok bozuk koronamıyım dedim ayy inş.belirtidir benimkide.çünkü hiçbişey yok başka adam akıllı kokular fena bide yrn test günüm şans dileyin hayırlısı olsun sizinde..
Teşekkürler sizede hayırlı olsun inş.Canım Allahım gönlüne göre versn ınsallah yüksek yüksek betalar gelırEvimiz yuvamız kucağımız bebişlerle dolsun
Merhaba canım bende 14 şubatta transfer oldum 2 adet embriyo transfer ettiler 5. Gün embriyosu çarşamba akşam evde test yapcam perşembe de kan testim var bakalım bende heyecanla bekliyorumMerhaba kızlar merak ettim olumlu sonuç alan varmı? Bi kaç yorumu okudum da benimde 16şubatta transferim yapıldı. 5.gün embriyosu 2adet transfer edildi.Bu 2.transferim ilk transferimde tek embriyo yine 5.gün embriyosuydu tutundu 8haftalıkken kalbi durdu aldılar. Dondurulmuş yapıldı iki transferde bende günler geçmiyorki meraktan ölücem
Aa burdan yazalım sonuçlarımızı benim cuma günü doktor randevum var dayanamayıp o zamana kadar test yapmazsam iyi çünkü 1.transferimde yine 5.gün embriyosuydu transferin 5.günü idrarda test yaptım evde ikinci çizği silik çıktı kan verdim hemen gidip 21çıkmıştıMerhaba canım bende 14 şubatta transfer oldum 2 adet embriyo transfer ettiler 5. Gün embriyosu çarşamba akşam evde test yapcam perşembe de kan testim var bakalım bende heyecanla bekliyorum
Benim ilk transferim ben bu 21 lerden filan hiç anlamıyorum 5. Gün embriyosunu filanda burda öğrendimAa burdan yazalım sonuçlarımızı benim cuma günü doktor randevum var dayanamayıp o zamana kadar test yapmazsam iyi çünkü 1.transferimde yine 5.gün embriyosuydu transferin 5.günü idrarda test yaptım evde ikinci çizği silik çıktı kan verdim hemen gidip 21çıkmıştı
Canım inşallah pozıtıf haberlerle gelırsınBenim ilk transferim ben bu 21 lerden filan hiç anlamıyorum 5. Gün embriyosunu filanda burda öğrendimzorlu bi süreçti inşallah pozitif görürüz ben perşembe gitçem doktora ama çarşamba akşam erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum daha öncesinde yapıp psikolojik durumumu etkilemek istemiyorum çünkü doktor biz zaten ilaçlarla her şeyi yapıyoruz sen moraline dikkat et dedi günde bir avokado yiyorum kabak çekirdeği ananas nar ve aşırı sağlıklı besleniyorum bakalım inşallah hayırlısı olur rabbim her şeyin hayırlısını bilir
Transferden önce nar suyu içiyodum ben rahım duvarı için iyi diye duymuştum . Transfer olduktan sonra içme dediler. Adet sökme özelliği varmış diye ben çarpıta bı kasa nar suyu içmedim antioksıdan sonuçta dahada faydası vardır dedim ama içmeyi bıraktımYa bilemiyorum ki yedim valla bol bol da yedim :)) bilmiyorum kimi yer yenmesi iyi diyor kimi yer iyi değil diyor ama en ufak bi tereddütte bile olsak yememek en doğrusu benim doktorum sadece paketlenmiş ve özellikle donmuş gıdaları yasakladı
Bende toplama zamanı nar yedim sürekli sonra covid vs geçirdim 5 ay gibi bi süre bekledim bu ay adetimin ikinci günü anı bi kararla gittim transferimde oldu çok şükür sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama nar yemem artıkTransferden önce nar suyu içiyodum ben rahım duvarı için iyi diye duymuştum . Transfer olduktan sonra içme dediler. Adet sökme özelliği varmış diye ben çarpıta bı kasa nar suyu içmedim antioksıdan sonuçta dahada faydası vardır dedim ama içmeyi bıraktım
Okadar çok şey okudum kı benımde kafam karıştı ne yesem ne yemesemBende toplama zamanı nar yedim sürekli sonra covid vs geçirdim 5 ay gibi bi süre bekledim bu ay adetimin ikinci günü anı bi kararla gittim transferimde oldu çok şükür sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama nar yemem artıkiş yerimden 1 hafta izin aldım kasıklarım ve kalçadan iğne ağrım var pazartesi işe başlayacağım bilmiyorum her şeyin hayırlısı olsun bura da çok yazılanları okudum herkesin hikayesi farklı bizim yapacağımız en güzel şey güzel düşünmek sanırım
Ben dedim karından olsun diye bunu kalçadan yapmak zorundayız dedi anlamadım karından bi tane iğnem bar progestan da kalçadan valla mosmor oldu oturtamıyorum doğru düzgünOkadar çok şey okudum kı benımde kafam karıştı ne yesem ne yemesembenım iğnelerim hep karından ama kalçadan vurulanlar acıyo beze yapıyo dıye yazmışlar hep .
izin alarak ıyı yapmışsın . İlk 1 hafta önemlı çünkü. İnşallah pozitif haberlerını katlanarak artan betalarını duyarız
Siz galiba almışsınız pozitifi değil miOkadar çok şey okudum kı benımde kafam karıştı ne yesem ne yemesembenım iğnelerim hep karından ama kalçadan vurulanlar acıyo beze yapıyo dıye yazmışlar hep .
izin alarak ıyı yapmışsın . İlk 1 hafta önemlı çünkü. İnşallah pozitif haberlerını katlanarak artan betalarını duyarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?