Şubat ayı transfer olanlar 😇

Bende de söylenen yazılanlar gıbı batmaydı kasılmaydı göğüs hassasiyeti hiç bısey olmadı eşime de soylemıstım ben hissetmiyorum olmadı galıba dedım sadece ağzımın tadı bozuktu hatta kesın korona oldum dedım ve sonuç pozıtıf . İlaçların iğnelerin etkılerıyle belırtı karıştırılıyor bence

Bgn ağzımın tadı çok bozuk koronamıyım dedim ayy inş.belirtidir benimkide.çünkü hiçbişey yok başka adam akıllı kokular fena bide yrn test günüm şans dileyin hayırlısı olsun sizinde..

Bgn ağzımın tadı çok bozuk koronamıyım dedim ayy inş.belirtidir benimkide.çünkü hiçbişey yok başka adam akıllı kokular fena bide yrn test günüm şans dileyin hayırlısı olsun sizinde..
Yok arkadaşlar negatif.okadar emek çaba çöp oldu.içimden bi ses hep yok dedi.belirti fln aramayın y.ederim hepsi boş.nasıl birşey ya çok çok çok üzüldüm.

Canım Allahım gönlüne göre versn ınsallah yüksek yüksek betalar gelır Evimiz yuvamız kucağımız bebişlerle dolsun

Merhaba kızlar merak ettim olumlu sonuç alan varmı? Bi kaç yorumu okudum da benimde 16şubatta transferim yapıldı. 5.gün embriyosu 2adet transfer edildi.Bu 2.transferim ilk transferimde tek embriyo yine 5.gün embriyosuydu tutundu 8haftalıkken kalbi durdu aldılar. Dondurulmuş yapıldı iki transferde bende günler geçmiyorki meraktan ölücem

Merhaba canım bende 14 şubatta transfer oldum 2 adet embriyo transfer ettiler 5. Gün embriyosu çarşamba akşam evde test yapcam perşembe de kan testim var bakalım bende heyecanla bekliyorum

Merhaba canım bende 14 şubatta transfer oldum 2 adet embriyo transfer ettiler 5. Gün embriyosu çarşamba akşam evde test yapcam perşembe de kan testim var bakalım bende heyecanla bekliyorum
Aa burdan yazalım sonuçlarımızı benim cuma günü doktor randevum var dayanamayıp o zamana kadar test yapmazsam iyi çünkü 1.transferimde yine 5.gün embriyosuydu transferin 5.günü idrarda test yaptım evde ikinci çizği silik çıktı kan verdim hemen gidip 21çıkmıştı

Benim ilk transferim ben bu 21 lerden filan hiç anlamıyorum 5. Gün embriyosunu filanda burda öğrendim zorlu bi süreçti inşallah pozitif görürüz ben perşembe gitçem doktora ama çarşamba akşam erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum daha öncesinde yapıp psikolojik durumumu etkilemek istemiyorum çünkü doktor biz zaten ilaçlarla her şeyi yapıyoruz sen moraline dikkat et dedi günde bir avokado yiyorum kabak çekirdeği ananas nar ve aşırı sağlıklı besleniyorum bakalım inşallah hayırlısı olur rabbim her şeyin hayırlısını bilir

Çok zorlu bi süreçten geçtik yaşamayan anlayamaz bilemez olumlu yada olumsuz kendimizi sevmeye ve tevekkül etmeye devam ettiğimiz sürece her şeyin en güzeli bizimle olcak

Canım inşallah pozıtıf haberlerle gelırsın Doktorun çok doğru soylemıs bizim moral sahıbı olmaktan başka elımızden bısey gelmıyor sürecı iyi yönetmek gerekıyor buarada Ben ananas ve narı bu süreçte yemek pek iyi değil diye okumuştum

Ya bilemiyorum ki yedim valla bol bol da yedim :)) bilmiyorum kimi yer yenmesi iyi diyor kimi yer iyi değil diyor ama en ufak bi tereddütte bile olsak yememek en doğrusu benim doktorum sadece paketlenmiş ve özellikle donmuş gıdaları yasakladı

Transferden önce nar suyu içiyodum ben rahım duvarı için iyi diye duymuştum . Transfer olduktan sonra içme dediler. Adet sökme özelliği varmış diye ben çarpıta bı kasa nar suyu içmedim antioksıdan sonuçta dahada faydası vardır dedim ama içmeyi bıraktım

Bende toplama zamanı nar yedim sürekli sonra covid vs geçirdim 5 ay gibi bi süre bekledim bu ay adetimin ikinci günü anı bi kararla gittim transferimde oldu çok şükür sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama nar yemem artık iş yerimden 1 hafta izin aldım kasıklarım ve kalçadan iğne ağrım var pazartesi işe başlayacağım bilmiyorum her şeyin hayırlısı olsun bura da çok yazılanları okudum herkesin hikayesi farklı bizim yapacağımız en güzel şey güzel düşünmek sanırım

Okadar çok şey okudum kı benımde kafam karıştı ne yesem ne yemesem benım iğnelerim hep karından ama kalçadan vurulanlar acıyo beze yapıyo dıye yazmışlar hep .
izin alarak ıyı yapmışsın . İlk 1 hafta önemlı çünkü. İnşallah pozitif haberlerını katlanarak artan betalarını duyarız

Ben dedim karından olsun diye bunu kalçadan yapmak zorundayız dedi anlamadım karından bi tane iğnem bar progestan da kalçadan valla mosmor oldu oturtamıyorum doğru düzgün

Siz galiba almışsınız pozitifi değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…