• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer hazırlık sürecinde hangi ilaçları kullandınız süreç nasıl ilerledi hanımlar

Ay inşallah inşallah bana çift embriyo konulacak inşallah ikisi de tutar 🥰
Vallahi İçime ikiz doğdu yazarken o yüzden 2 civciv emojisi attım biliyo musunuz🤭 Sizin için dua ediyorum inşallah sağlıklı hayırlı salih ve saliha ikiz evlatlarınıza kavuşursunuz🥰 yürekten ettim yaa olacak inşallah🐣🐣

Vallahi İçime ikiz doğdu yazarken o yüzden 2 civciv emojisi attım biliyo musunuz🤭 Sizin için dua ediyorum inşallah sağlıklı hayırlı salih ve saliha ikiz evlatlarınıza kavuşursunuz🥰 yürekten ettim yaa olacak inşallah🐣🐣
Canım ya çok teşekkür ederim inşallah hepimize bu mutluluğu bu mucizeyi yaşatır Rabbim 🥰🥰🥰 bu zamanlarda dualarsa olmak çok güzel 🥰🥰

Ben üç dış gebelik geçirdim birinde tüpüm patladı hamilelik haberleri hep kursağımda kaldı inşallah bu sefer Rabbim sevindirir beni ona sığınıyorum sadece 🤲🏻

Ben üç dış gebelik geçirdim birinde tüpüm patladı hamilelik haberleri hep kursağımda kaldı inşallah bu sefer Rabbim sevindirir beni ona sığınıyorum sadece 🤲🏻
Yaa Ben de dış gebelik geçirdim sağ tüpüm patladı iç kanamayla acil ameliyata alınmıştım kabus gibiydi. Kaderdaşımmışsınız 🥹 tüpüm de şişmiş tutunmayı engellediğinden onu da komple aldılar. İnşallah geçecek o zor ve kötü günler 🥹 hamile insan görmek istemiyordum çevremi çok küçülttüm sürekli bir depresyondaydım şükür benim geçti sıra sizde ♥️

Şifa olsun innşallaaah🐣♥️ Yumurta toplama döneminde olsaydınız vitamin listesi atardım da şükür o evreleri geçmişsiniz🥰 bebişin yatağını bol bol kanlı canlı tutalım oksijenli yatağına hemencik tutunsun🐣🐣🌸
Ben iki kez opu oldum kasimdan beri, israrla vitamin vermedi doktorum 🙈 kendi ictigim folik asitimi bile biraktirdi. Her doktorun ayran icisi farkli misali 🤣 transfere gun sayiyorum sukurler olsun gorebildim bu gunleri🙏🏼 kabak cekirdegi cok okudum diye ona basladim ekstra her gun bir avuc. Ceviz badem yumurta bol lif balik zaten normalimde de tukettigim icin asiri dikkat etmedim tedavide. Ama simdi son duzluge gelince tum tuslara basmak istedim 😍

Ben iki kez opu oldum kasimdan beri, israrla vitamin vermedi doktorum 🙈 kendi ictigim folik asitimi bile biraktirdi. Her doktorun ayran icisi farkli misali 🤣 transfere gun sayiyorum sukurler olsun gorebildim bu gunleri🙏🏼 kabak cekirdegi cok okudum diye ona basladim ekstra her gun bir avuc. Ceviz badem yumurta bol lif balik zaten normalimde de tukettigim icin asiri dikkat etmedim tedavide. Ama simdi son duzluge gelince tum tuslara basmak istedim 😍
Bana da sadece multivitamin vermişti. Gittim yumurta gelişiminde en etkili vitaminler neler diye araştırdım listeledim sonra günlük almam gereken miktarı araştırdım. Verdiği multivitaminde günlük 1000 almam gereken vitamin değeri 200.. baktım böyle olmayacak bir de artık benim de 2. Yumurta toplamamdı gittim listeye göre ayrı ayrı vitamin aldım😂 eşime de tabi🤭 nolduu embriyo oluştu hamileyim. Doktorlar şu vitaminleri baştan verse belki doğal gebelikler bile olur

Yaa Ben de dış gebelik geçirdim sağ tüpüm patladı iç kanamayla acil ameliyata alınmıştım kabus gibiydi. Kaderdaşımmışsınız 🥹 tüpüm de şişmiş tutunmayı engellediğinden onu da komple aldılar. İnşallah geçecek o zor ve kötü günler 🥹 hamile insan görmek istemiyordum çevremi çok küçülttüm sürekli bir depresyondaydım şükür benim geçti sıra sizde ♥️
Aaa gerçekten aynı şeyler benim de başımdan geçti. Benim diğer tüpümde bir dış gebelik daha olduğu için tüp bebek kaldı tek çarem işte deniyorum şimdi. Gerçekten kaderdaşmışız 🥹 ben de küçültmüştüm ama etrafımda bir sürü hamile kişi oldu hep benden sonra evlenenler sanki bana inatmış gibi sabrım sınanıyor gibi geldi ama şimdi transfer günü bekliyorum inşallah yarın tarih verir bana da 🥰❤️

Bana da sadece multivitamin vermişti. Gittim yumurta gelişiminde en etkili vitaminler neler diye araştırdım listeledim sonra günlük almam gereken miktarı araştırdım. Verdiği multivitaminde günlük 1000 almam gereken vitamin değeri 200.. baktım böyle olmayacak bir de artık benim de 2. Yumurta toplamamdı gittim listeye göre ayrı ayrı vitamin aldım😂 eşime de tabi🤭 nolduu embriyo oluştu hamileyim. Doktorlar şu vitaminleri baştan verse belki doğal gebelikler bile olur
Cogu kisi icin bence de cok etkili ama biz uzun zamandir denedigimiz icin bakilmadik degerimiz yaptirmadigim cekim muayene kalmamisti. Bizim icin son care gibiydi biraz tup bebek🙈 esimin sperminin ileri hizi 0, morfolojisi de 2 malesef☺️ ustune benim de kistim var yani cift faktorluyuz ama bize bile gezdigimiz hicbir doktor dogal gebelik imkansiz dememisti 😇 sadece artik bekleyecek gucumuz kalmadi ve tablo daha d kotuye giderse diye korkup basladik tup bebege🥹
Sizin icin cok sevindim allah saglikla kucaginiza almayi kismet etsin 🌸🌸

Sakatat çok önerilmiyor canım dikkat et ona
Ben hiç o önerilmeyen ve önermeyenlerle aynı yerde değilim :) Kesinlikle şifa kaynağı olduğuna eminim. Çünkü bir şekilde depoları dolduruyor ve bu süreçte içerdikleri proteinle kolajen gebelik için çok önemli.

Canım ya ben de inşallah yarın transfere gün sayacağım 🥰

Yaa mesajınıza denk geldim de bende tedaviye başlayacam bikaç ay sonra inşallah 🤲
Hangi vitaminleri kullandınız acaba ayrı ayrı mı aldınız

Ben hiç o önerilmeyen ve önermeyenlerle aynı yerde değilim :) Kesinlikle şifa kaynağı olduğuna eminim. Çünkü bir şekilde depoları dolduruyor ve bu süreçte içerdikleri proteinle kolajen gebelik için çok önemli.
Öyle mi boş bol şifa olsun ve sağlıkla güzel haberler alırsın inşallah canım 🥰

Back