- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.801
bende aldım puzzle binlik baya zor sıkıyo insanı bulmak zor ama ii olmuş oyalıyo :)en kısa zamanda inşallah sende güzel haberler verirsin bize
Aynen kızlar benim icin de uzun mü uzun 6 gun :) ne yapsam ben de puzzle mı alsam :) ben kendimi mutfağa veriyorum, sürekli mutfakta biseylerle uğraşıyorum. Özellikle hamurla oynaması cok iyi geliyor :)) tabi bu arada kilo alma riski de var :)
merhaba arkadaşlar bende yeni üyenizim uzun zamandır takip ediyorum size bişey sormak istiyorum benim batım 17 ocak tı hala gelen bişey yok 1 hafta boyunca çok kasıklarım ağrıdı adet belirtilerim vardı ama şimdi onlarda bitti ama hiç umudum yok inş hamileyimdir ben gecen ay bal tarçın çörek otu karışımını kullandım acaba o yüzden bi gecikme olabilrmi burda geçmiş yıllardaki yazıları okumuştum çok faydaısnı gören olmuş o yüzden uyguladım fakat kötü yazanlarda olmuş adet gecikmesi hatta kist yapan bile olmuş eğer böle bişey olduysa çok üzülücem kendi kendime düzenimi bozmuş olacağım bu konuyla ilgili bilgisi olan varmıdır? bu sabah kan testi yaptırdım bakalım sonuc inş olumlu çıkar negatif çıkarsa artık doktora gidicem söktürücü verir sanırım bidaha da böle şeyler denemem.
merhaba arkadaşlar bende yeni üyenizim uzun zamandır takip ediyorum size bişey sormak istiyorum benim batım 17 ocak tı hala gelen bişey yok 1 hafta boyunca çok kasıklarım ağrıdı adet belirtilerim vardı ama şimdi onlarda bitti ama hiç umudum yok inş hamileyimdir ben gecen ay bal tarçın çörek otu karışımını kullandım acaba o yüzden bi gecikme olabilrmi burda geçmiş yıllardaki yazıları okumuştum çok faydaısnı gören olmuş o yüzden uyguladım fakat kötü yazanlarda olmuş adet gecikmesi hatta kist yapan bile olmuş eğer böle bişey olduysa çok üzülücem kendi kendime düzenimi bozmuş olacağım bu konuyla ilgili bilgisi olan varmıdır? Bu sabah kan testi yaptırdım bakalım sonuc inş olumlu çıkar negatif çıkarsa artık doktora gidicem söktürücü verir sanırım bidaha da böle şeyler denemem.
hoşgeldin aramıza ,,,umarım güzel haberler alırsın ,,,şans seninle olsun...
merhaba arkadaşlar bende yeni üyenizim uzun zamandır takip ediyorum size bişey sormak istiyorum benim batım 17 ocak tı hala gelen bişey yok 1 hafta boyunca çok kasıklarım ağrıdı adet belirtilerim vardı ama şimdi onlarda bitti ama hiç umudum yok inş hamileyimdir ben gecen ay bal tarçın çörek otu karışımını kullandım acaba o yüzden bi gecikme olabilrmi burda geçmiş yıllardaki yazıları okumuştum çok faydaısnı gören olmuş o yüzden uyguladım fakat kötü yazanlarda olmuş adet gecikmesi hatta kist yapan bile olmuş eğer böle bişey olduysa çok üzülücem kendi kendime düzenimi bozmuş olacağım bu konuyla ilgili bilgisi olan varmıdır? bu sabah kan testi yaptırdım bakalım sonuc inş olumlu çıkar negatif çıkarsa artık doktora gidicem söktürücü verir sanırım bidaha da böle şeyler denemem.
kuzum ya bu erkekler hep aynı benimki iice abarttı eli karnımda uyuo yok iş yapma fazla ayakta kalma falan felan bende psikolojik olarak tepki veriyorum göğüsler benimde fena şiş dokunamıyorum belim ağrıo kasıklarda ağrı batma aynı sen gibi tabi bunlar adet belirtiside oluo bakalım beş gün sonra ak mı kırmızı mı belli olucak
ay canım ya işte bu belırtıler psikolojik de olaabilir..
ondan korkuyorum ben..
adete daha bır hafta varken bu kadar adet belırtısı bende hıc olmaz..
hem bel agrısı, benım hıc alısık oldugum bısey degıl..
cumartesı gunu esımle dısarı cıktık, bıraz magazalara bakalım dedık,
ay ben bel agrısından duramadım.. dusucem sandım,,
belkıde o gun yerlesme ımplantasyon gunuydu.
eve donduk erkenden)
inşallah doludur bizim göbişler:)))
bende bekliyorum sabırsızlıkla kasıklarımda batma oluyo belim çok agrıyo gögüslerimde şişlik var heveslenmekte istemiyorum hayal kırıklıgı için ama ne biliyim insan yinede düşünüyo bizde alalım artık kucaklarımıza bebişlerimizi
hoşgeldin aramıza ,,,umarım güzel haberler alırsın ,,,şans seninle olsun...
merhaba ddoga bu karışımı hiç duymamıştım, sadece çörek otunun çok faydalı olduğunu ama fazlasınında çok zararlı olduğunu duymuştum. artık çok fazla bilgi kirliliği var okuduğumuz şeylerin hangisinin ne kadar olup olmadığını bilemiyoruz ki.inşallah gecikme nedenin olmamıştır bu karışım çünkü hepsi faydalı şeyler aslında...
nasıl olsa kan testi yaptırmışsın Allah tez zamanda yüzünü güldürsün.
bizide haberder edersin
selam arkadasım bende bu ay bal tarcın cörekotunu kulandım bende bekliyorum bu ay bakalım ne olacak acıkcası meraktayım senin adetlerin nasıl benim düzensiz adet tarihim bugün ama hep 5 6gün ileri atıyor oyüzden bat 26 27 diyorum yani hep 1hafta gecikmeli olurum bende düzene girsin diye yumurtlamam olsun diyeyaptım bu karısımı hatta 12.23.30 günlerde bol yumurta akı kıvamlı akıntım da oldu bolbol yumurtladım yada bana ne oldu bilmiyorum hamilelik inslh hayırlısıysa vardıryoksada gelecek aya artık yalnız ben bu bal tarcın cörek otunu adetimin 7.gününde basladım 15 gün her sabah ackarnına bir tatlı kasıgı yedim umarım kist falan yapmamıstır 2.günü denmiş ben gec basladım umarım cok gecte adet olmamı saglamaz yada eger buay hayırlısıysa hamiş kalmısımdır
merhaba arkadaşım bende adetimin 2 başlayıp 12. güne kadar sabah akşam bi kaşık yedim canım öle duymuştum ama gecikme oluncada acaba bundan dolayımı diye iüpheye düştüm bide bikaç kişide okudum benim hiç adetim şaşmazdı çok düzenliydi ilk defa oldu böle hayırlısı artık inş sana da bana da yaramıştır. ben sonucu mutlaka bildiricem senden de güzel haberler gelir inş.
varsada yoksada bu topikte kayıtlıyım bildirecem ama cok umutlanmakta istemiyorum gecen ay bütün belirtiler vardı ama sonuc hüsran buay yine belirtiler yasıyorum ama gecen ayhüsran oldugu için pek takmıyom artık belirtile işimiz allaha kalmıs rabim nasip etmişsse o zaten sasmaz gelecektir ben bu topikte yazarım canım insallah sende bende allahın izniyle hamiş kalmısızdır bekliyelim sonuc hayır olsun
merhabalar kızlardün bende test yaptım adetime 2 gün varken sonuç negatif
aklım karıştı adetime 5 gün kala mide bulantısı hafif yanma baş dönmesi ve adet sancısı gibi sancularım oladu yoksa psikolajik mi :18: :18: artık adet gecikmesini bekleyeceğim :26: :26: inş. bebiş olur yaaarabbim isteyen herkese verir ...[/QUOTcanım mıde bulantısı heemn olmaz bunlar psıkolojık oluyor 5-6 haftalık hamıellıkte baslıyor genelde buılantıalr ben adete 3gün kala yaptım negatıf cıktı ertesı günde adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?