Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

bende aldım puzzle binlik baya zor sıkıyo insanı bulmak zor ama ii olmuş oyalıyo :)en kısa zamanda inşallah sende güzel haberler verirsin bize

İnşallah tatlım, hepimiz için dua ediyorum inan ki..

ahahahaha hamur sakaaaaat:) Bence kilo yapmayan bişeyler bul arkadaşım:)

Hiç bilmiyorum o bal tarçın çörek otunu.. Ama kan testi vermişsin zaten, inşallah güzel haberler alırsın...

saol canım inş hamileyimdir çok tedirginim belkide psikolojık bir gecikmedir herşeyin hayırlısı allahım isteyen herkeze nasip etsin inş

hoşgeldin aramıza ,,,umarım güzel haberler alırsın ,,,şans seninle olsun...

Selam kizlar nasilsiniz bi hafta 2 gun oldu adetimde yine bir gecikme:s cuma gunu test yaptim negatifti ve hala beklemedeyim ya adet duzensiz ya da INSALLAH bebis:)

merhaba ddoga bu karışımı hiç duymamıştım, sadece çörek otunun çok faydalı olduğunu ama fazlasınında çok zararlı olduğunu duymuştum. artık çok fazla bilgi kirliliği var okuduğumuz şeylerin hangisinin ne kadar olup olmadığını bilemiyoruz ki.inşallah gecikme nedenin olmamıştır bu karışım çünkü hepsi faydalı şeyler aslında...
nasıl olsa kan testi yaptırmışsın Allah tez zamanda yüzünü güldürsün.
bizide haberder edersin

merhaba kızlar
ayy test yaptırmaya gidecektim araba eşime lazımmış saglık ocagıda uzak öyle olunca yarına kaldı
nasıl duruyorum bende bilmiyorum ama herseyde var hayır diyorum kendi kendime
artık yarın
sabah kan verir öglenden sonraya alırım sonucu herhalde

kırmızıları gören arkadaşlarımız olmus olsun ümdi kaybetmek yok mart ayı pıtif gösterir inşallah

hala regli gelmemiş ama testtede cıkmamıs olanlarada ALLAH ım sabır versin inşallah gec döllenmedir pozitif gösterir

hepimiz aynı duygular içindeyiz inşallah umutlar boşa çıkmaz

bu tarz karışımlar herkesde farklı etki yapıyo aslında çok yapmak doğu değil bunları yan etkileride oluyo inşallah senin için olumlu olur bebiş vardır iyi haberlerini bekliyoruz

hoşgeldin aramıza ,,,umarım güzel haberler alırsın ,,,şans seninle olsun...

aminnn canım çok saolasın bana moral oldunuz sonucu alıralmaz yazıcam zaten Allah hepimizin yüzünü güldürür inş.

kızlar merhaba benimde bat 17 şubattı ama hiç birşey yok şu anda, hamilelik belirtiside yok adet belirtiside yok, 16 şubatta test yaptım negatifti, sonra dün sabah ilk idrarla yaptım oda negatifti, kan testi yaptırmaya cesaretim yok:18::18: bi kaç gün daha beklicem olmazsam dr.a gidicem. Offf Allah hayırlısını nasip etsin belirsizlik çokkk kötü

merhabalar kızlar dün bende test yaptım adetime 2 gün varken sonuç negatif
aklım karıştı adetime 5 gün kala mide bulantısı hafif yanma baş dönmesi ve adet sancısı gibi sancularım oladu yoksa psikolajik mi :18: :18: artık adet gecikmesini bekleyeceğim :26: :26: inş. bebiş olur yaaa rabbim isteyen herkese verir ...

selam arkadasım bende bu ay bal tarcın cörekotunu kulandım bende bekliyorum bu ay bakalım ne olacak acıkcası meraktayım senin adetlerin nasıl benim düzensiz adet tarihim bugün ama hep 5 6gün ileri atıyor oyüzden bat 26 27 diyorum yani hep 1hafta gecikmeli olurum bende düzene girsin diye yumurtlamam olsun diyeyaptım bu karısımı hatta 12.23.30 günlerde bol yumurta akı kıvamlı akıntım da oldu bolbol yumurtladım yada bana ne oldu bilmiyorum hamilelik inslh hayırlısıysa vardıryoksada gelecek aya artık yalnız ben bu bal tarcın cörek otunu adetimin 7.gününde basladım 15 gün her sabah ackarnına bir tatlı kasıgı yedim umarım kist falan yapmamıstır 2.günü denmiş ben gec basladım umarım cok gecte adet olmamı saglamaz yada eger buay hayırlısıysa hamiş kalmısımdır

merhaba arkadaşım bende adetimin 2 başlayıp 12. güne kadar sabah akşam bi kaşık yedim canım öle duymuştum ama gecikme oluncada acaba bundan dolayımı diye iüpheye düştüm bide bikaç kişide okudum benim hiç adetim şaşmazdı çok düzenliydi ilk defa oldu böle hayırlısı artık inş sana da bana da yaramıştır. ben sonucu mutlaka bildiricem senden de güzel haberler gelir inş.

merhabalar,
23 Şubat adet tarihim ama inşallah olmam :)Allahım her isteyene annelliği nasip etsin.

varsada yoksada bu topikte kayıtlıyım bildirecem ama cok umutlanmakta istemiyorum gecen ay bütün belirtiler vardı ama sonuc hüsran buay yine belirtiler yasıyorum ama gecen ayhüsran oldugu için pek takmıyom artık belirtile işimiz allaha kalmıs rabim nasip etmişsse o zaten sasmaz gelecektir ben bu topikte yazarım canım insallah sende bende allahın izniyle hamiş kalmısızdır bekliyelim sonuc hayır olsun

aminnn canım inş hayırlısı olur takdir allahın inş yüzümüzü güldürür.

cuma günü kan testi yaptım 24,7 çıkmıştı sonucum yarın tekrardan yaptırıcam testimi merakla bekliyorum yükselicekmi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…