• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

Merhaba arkadaşlar aranıza buğün katıldım tesadüfen gezerken dikkatimi çekti, bizde 6 aydır deniyoruz benim 2. olacak 7 yaşında bir kızım var denemelerimiz sonuç vermedi inş Allah herkezin gönlüne göre verir, doktora gitmeye cesaret edemiyorum nedense biraz daha bekleyip cesaretimi topladığım anda gidicem inş.

Kizlar,
Bat'im 26 subat olmasina ragmen yarin test yapicam!
Dayamiyorum:)
Regl mi gebelik mi ne oldugu belli olmayan belirtiler Beni merak icine sokan...
Gebelik testim erken sonic veren cinsten AMA bakalim Ben eger hamileysem beta hcg degerim yeterince artti mi kimbilir...
Zaten onceden 3lu test aldim. Erkenden baslarim Ben bu testleri yapmaya diye:)
Zaten yarin esimin dogum gunu ve
5 aylik hamileyken kaybettigim bebegim yasasaydi yarin tam 40 haftasi tamamlanicakti:(
Belki yarin test sonucu pozitif olursa cok buyuk teselli olur..
Sonucu size yazarim kizlar..

merhabalar kızlar :3: dün bende test yaptım adetime 2 gün varken sonuç negatif :14: :14:
aklım karıştı adetime 5 gün kala mide bulantısı hafif yanma baş dönmesi ve adet sancısı gibi sancularım oladu yoksa psikolajik mi :18: :18: artık adet gecikmesini bekleyeceğim :26: :26: inş. bebiş olur yaaa :16: :16: rabbim isteyen herkese verir ...[/QUOTcanım mıde bulantısı heemn olmaz bunlar psıkolojık oluyor 5-6 haftalık hamıellıkte baslıyor genelde buılantıalr ben adete 3gün kala yaptım negatıf cıktı ertesı günde adet oldum

bende öyledir diyorum :26:beklicem artık adetimin geçmesini :18:

kızlar günaydınnnnnnnnn adetime 3 gün var ama ben bugün idrar testi yaptım veeeee 2.çizgiyi gördüm hemen belirdi hamileyim galiba:)))kan vermeye gidicem öğlene doğu inşallah bi aksilik olmaz

kızlar günaydınnnnnnnnn adetime 3 gün var ama ben bugün idrar testi yaptım veeeee 2.çizgiyi gördüm hemen belirdi hamileyim galiba:)))kan vermeye gidicem öğlene doğu inşallah bi aksilik olmaz

gunaydın. hayılı olsun, gozun aydın. insallah Allah ın ıznıyle kan testindede pozitif cıkar. darısı isteyen herkesin basına insallh

arkadaşlar mutlu haberrrrr
HAMİLEYİMMMMMMMM

sabah gittim saglıkocagına test yapıldı ve pozitif cıktı
cuma günü gitcem doktoruma artık bakıcaz kac haftalık hamileyim napcaz belli olcak ama sonucta hamileyim
bi garip oldum
eşime dedim sevindi bi garip oldu

ben kızıma ilk hamile oldugumu duydugumdan itibaren hamile moduna girmiştim herseye dikkat ediyordum yatmama kalkmama agır falan kaldırmıyordmvs. anlıcanız cok pimpirikliydim ama şimdi hiç öyle hissetmiyorum belki ilk inde acemilik olmustu
neysem cuma gün gideyim keseyi falan göreyim öyle içim rahat etck
ALLAHım butun isteyenlere nasip etsin inşallah cok heycanlıyım görüşürüz sonra

arkadaşlar mutlu haberrrrr
HAMİLEYİMMMMMMMM

sabah gittim saglıkocagına test yapıldı ve pozitif cıktı
cuma günü gitcem doktoruma artık bakıcaz kac haftalık hamileyim napcaz belli olcak ama sonucta hamileyim
bi garip oldum
eşime dedim sevindi bi garip oldu

ben kızıma ilk hamile oldugumu duydugumdan itibaren hamile moduna girmiştim herseye dikkat ediyordum yatmama kalkmama agır falan kaldırmıyordmvs. anlıcanız cok pimpirikliydim ama şimdi hiç öyle hissetmiyorum belki ilk inde acemilik olmustu
neysem cuma gün gideyim keseyi falan göreyim öyle içim rahat etck
ALLAHım butun isteyenlere nasip etsin inşallah cok heycanlıyım görüşürüz sonra

canım tebrik ederim allah tamamına erdirsin inşallah. darısı bizlere olsun inşallah..

:3: gunaydin kizlarrr nasilsiniz varmi baska yeni haberler liste cok geride kalmis :) ben de hala ayni beklemedeyimmm:18:

günaydın canım bekliyorsun demek hala çok zor bi durum yaaa. bende de biraz önce kahverengi bi leke geldi adet geliyor belki. bugün 12 gün oldu geçeli

canım az önce çok az bi kahverengi leke geldi kan gibi değil. bilmiyorum belki de adet başlayacak ama hiç bişey hissetmiyorum ya offf yaaa bu ay beni çok yordu bu durum

Aynen canim bak kac gun gecti tik yok adet duzensizligi her helde bi de o kadar bekelemenin sonunda kan gelmiyorumu deli oluyor insan ama insallah bu seferki bebisti Amin...:emir_bebek:

canım az önce çok az bi kahverengi leke geldi kan gibi değil. bilmiyorum belki de adet başlayacak ama hiç bişey hissetmiyorum ya offf yaaa bu ay beni çok yordu bu durum

canım çok tebrik ederim:)telaş etme yerleşme kanamasıdır o:)

biz bu konuda uzmanız bize güven:)bebek yapma dışında her bişeyi biliyoruz:)
bebişinizi sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum:emir_bebek:

Günaydın kızlar bende gelen giden yok hala bugün 5.gün sabah idrar testi yaptım yine negatif öğleden sonra gidicem doktora saat 3 te randevum, ne çıkacaksa çıksın valla kalpten gidicem yoksa, bekelemek çok sinir bozucu, Allahm herşeyin hayırlısını nasip etsin

canım çok tebrik ederim:)telaş etme yerleşme kanamasıdır o:)

biz bu konuda uzmanız bize güven:)bebek yapma dışında her bişeyi biliyoruz:)
bebişinizi sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum:emir_bebek:

canım çok güzel söylüyosun inşallah öyledir yaa 7 aydır hasretle bebek bekliyorum inşallah dediğin çıkar.

Günaydın kızlar bende gelen giden yok hala bugün 5.gün sabah idrar testi yaptım yine negatif öğleden sonra gidicem doktora saat 3 te randevum, ne çıkacaksa çıksın valla kalpten gidicem yoksa, bekelemek çok sinir bozucu, Allahm herşeyin hayırlısını nasip etsin

amin canım amin. inşallah sevindirici haber alırsın. beklemenin ne zor olduğu bilirim 12 gündür bekliyorum sonuç bi damla kahverengi leke sonu ne olacak acaba.

Back