Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

günaydın kızlar adetime bir hafta kaldı acayip derecede göğüslerim şiş hafif belim ağrıyor ama bu belirtiler benim adet zamanımdada olurdu kafam karıştı iyice neyse bekleyip görücez...

beni de marta ekler misiniz bat 15 mart aksilik olmazsa (

ekledim bile tatlım mart konusunda

ay hadi inşallah hamişsindir:) silik de olsa 2. çizgi çıkmış ya güzel haber bence bu:)

Günaydın herkese..
Benim takip ettiğim kadarıyla listemizin son hali budur;
gözümden kaçan bi şey varsa söyleyin kızlar.. Bol hamişli, bereketli bi şubat olsun...

frangranceteacher:1 şubat
yasenyasar: 2 şubat Marta inşallah..
tugsad:2subat =HAMİLEEEE
selnur81:2şubat Marta inşallah..
simsiyah83:3şubat Marta inşallah
dilfeza : 3 şubat HAMİLEEE
BANU_K: Marta inşallah..
furtadoo : Marta inşallah
cindy83:4şubat
humeyra87:5 şubat
huzurlumutlu:5 şubat HAMİLEEEE
doruk_12duru_45:5 şubat
carmentta : 6 şubat HAMİLEEE
super87 : HAMİLEEEEE
mavibattaniye : 8 şubat HAMİLEEE
elabebek:9 şubat Marta inşallah
ebru_1907:10 şubat Marta inşallah..
sesa24 : 10 şubat
melekangel: 11 şubat HAMİLEEE
arzux : 11 şubat
pembe masal:11 şubat
kelam : 11 şubat
fbetuly:13şubat
nagıshe:13 subat
temmuzgüneşi : 13 şubat HAMİLEEE
romaroma :14 şubat
yuksel_89_85 : 15 şubat
nurran:15 şubat
merve10er : 15 şubat
haver87 :16 şubat Marta inşallah..
derda_:17şubat
huzurluyuvam:17şubat
goonca:18şubat Marta inşallah..
mustafa_ata:18 şubat Marta inşallah..
ness66:18 şubat
naz8 : 18 şubat
yazçiçeği:20 subat
neva86:20şubat
edaerdugan : 20 şubat
meriyyy :21 şubat
ozlem86keser :22 şubat
edb:24 şubat
hilalmenteskaya : 24 şubat
edb :24 şubat
esmer18:25 şubat
canommmm : 25 şubat
hack :26 şubat
ebneha : 27şubat
pinarosm : 28 şubat

benim adetim 21 şubat ama şimdiden bel ve kasık ağrılarım başladısanki adet olacam gidiyim galiba benimde umudum marta kalacak
:18: :18:

aynen canım benimde feci şekilde ağrıor belim ve kasıklarım

Umarim o adet degil bebis tir kizlar benim de adet gecikmesinde 7 ci gunum:) olece bekliyorum insallah guzel bir suprizle son bulur bu bekleyis ...
Banucum listede 8 hamilemiz var umarim subat sonuna kadar artar ve marta da listenin sonunda hamile yazisini okuruz cunku inaniyorum ki hepimiz cok ama cok istiyoruz bebeisler onlari nasil deli dolu bir o kadar hevesli annelerin bekledigini bilmiyorlar :) umarim en kisa surede bebeklerimize kavusuruz da onlarin gelisimlerini de hereketlerini de davranislarini da burda tartisip anlatiris:) nice bebisli gunllere Allahin izniyle...

Amiiin hayatım.. Ne güzel söylemişsin, aynen öyle büyük bir coşkuyla ve sevgiyle bekliyoruz onları.. bekleyen isteyen herkese muradını versin allah..

Sen tekrar idrar testi yaptın mı pembemasal, bari onu yap evde noooolur yaaa, ölücem meraktan:)))

Amiiiiin inşallah

gecikmede 7. günün hala bekliyobiliyosun bu kadar sabırlı olabilmen harika bir durum tebrik ediyorum seni inşallah şubat ayında senin de güzel haberlerin gelir.

Bende bu gun 1 tane alip baksam mi dedim ama korkuyorum ya:S negatifse:S pazartesi gunu yapiyim diyorum tam 10 cu gunum olucak kendini belli eder insallah :)

Amiiiiin inşallah

gecikmede 7. günün hala bekliyobiliyosun bu kadar sabırlı olabilmen harika bir durum tebrik ediyorum seni inşallah şubat ayında senin de güzel haberlerin gelir.

Aslinda yenemedigim en buyuk ozleligim sabirsiz olmamdir da bu konuda hassasim cunku adet gecikmesi oluyor bana son iki aydir bekarken zaten duzensizdi evlendim duzeldi tam cocuk yapmaya kadar verdik yine duzensizdi gecen ay bu ayi bekliyorum :)

inş. canım öylediğildir sendende hayırlı haberleri duyma yı rabbim nasip etsin :)

Bende bu gun 1 tane alip baksam mi dedim ama korkuyorum ya:S negatifse:S pazartesi gunu yapiyim diyorum tam 10 cu gunum olucak kendini belli eder insallah :)

yani inan aynı yerde olsak, gidip bi test alıp gelicem yanına elini kolunu bağlayıp zorla yaptırıcam testi o derece yani:)))

Bi olsunlar da off off yiyicemm:) Insalllah

İnşallah hayatım ya, öyle büyük heyecanla bekliyorum ki senden güzel haberi, o yüzden peşindeyim sürekli bi gelişme var mı diye.. ağrın sancın vs var mı peki? ya da hani şu hamiş belirtilerinden..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…