- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.681
beta hcg 44,4 çıktı hamilemiyim
beni de marta ekler misiniz bat 15 mart aksilik olmazsa(
günaydın sevgili anneler ve anne adaylar
sabah erkenden kalktım bir heyecanla bugun regl olmayı 2. günüm test yaptım cok silik bir 2.çizgi gördüm
şöyle düşündüm tahmini ilişki gününden buyana 13 gün olmus sanırım geç gebelik yasıyorum p.tesi tekrar test yapcam eger ikinciyi görürsem salı doktor giderim
benim adetim 21 şubat ama şimdiden bel ve kasık ağrılarım başladısanki adet olacam gidiyim galiba benimde umudum marta kalacak
:18: :18:
aynen canım benimde feci şekilde ağrıor belim ve kasıklarım
Umarim o adet degil bebis tir kizlar benim de adet gecikmesinde 7 ci gunum:) olece bekliyorum insallah guzel bir suprizle son bulur bu bekleyis ...
Banucum listede 8 hamilemiz var umarim subat sonuna kadar artar ve marta da listenin sonunda hamile yazisini okuruz cunku inaniyorum ki hepimiz cok ama cok istiyoruz bebeisler onlari nasil deli dolu bir o kadar hevesli annelerin bekledigini bilmiyorlar :) umarim en kisa surede bebeklerimize kavusuruz da onlarin gelisimlerini de hereketlerini de davranislarini da burda tartisip anlatiris:) nice bebisli gunllere Allahin izniyle...
Umarim o adet degil bebis tir kizlar benim de adet gecikmesinde 7 ci gunum:) olece bekliyorum insallah guzel bir suprizle son bulur bu bekleyis ...
Banucum listede 8 hamilemiz var umarim subat sonuna kadar artar ve marta da listenin sonunda hamile yazisini okuruz cunku inaniyorum ki hepimiz cok ama cok istiyoruz bebeisler onlari nasil deli dolu bir o kadar hevesli annelerin bekledigini bilmiyorlar :) umarim en kisa surede bebeklerimize kavusuruz da onlarin gelisimlerini de hereketlerini de davranislarini da burda tartisip anlatiris:) nice bebisli gunllere Allahin izniyle...
Amiiin hayatım.. Ne güzel söylemişsin, aynen öyle büyük bir coşkuyla ve sevgiyle bekliyoruz onları.. bekleyen isteyen herkese muradını versin allah..
Sen tekrar idrar testi yaptın mı pembemasal, bari onu yap evde noooolur yaaa, ölücem meraktan:)))
Amiiiiin inşallah
gecikmede 7. günün hala bekliyobiliyosun bu kadar sabırlı olabilmen harika bir durum tebrik ediyorum seni inşallah şubat ayında senin de güzel haberlerin gelir.
aynen canım benimde feci şekilde ağrıor belim ve kasıklarım
Bende bu gun 1 tane alip baksam mi dedim ama korkuyorum ya:S negatifse:S pazartesi gunu yapiyim diyorum tam 10 cu gunum olucak kendini belli eder insallah :)
yani inan aynı yerde olsak, gidip bi test alıp gelicem yanına elini kolunu bağlayıp zorla yaptırıcam testi o derece yani:)))
Tmm kiz madem bu kadar istiyorsun bebis sevmeyi bebegim olrsa ona bir patik oruceksin banu teyzesinin onu ne kadar cok istedigini bilsin
tamam hayatım ilk patiği benden teyzesinin kuzusunun :) söz..
Bi olsunlar da off off yiyicemm:) Insalllah
kızlar o profillerdeki çizelgeleri nasıl yapıyosunuz bende yapmak istiyorummm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?