• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

yani inan aynı yerde olsak, gidip bi test alıp gelicem yanına elini kolunu bağlayıp zorla yaptırıcam testi o derece yani:)))

banucum katılşıyorum sana pembemasal hadi bi test yap canım artık ta bizde rahatlıyalım
biz dünden beri merakla beklemekteyiz sizden gelecek haberleri vallah :16:

kızlar benimde bat ım 20 şubat ama bugün kan testi yaptırdım negatif çıktı :(((
artık bende umutlarımı mart ayına bağlayanlardan oldum

Umarim o adet degil bebis tir kizlar benim de adet gecikmesinde 7 ci gunum:) olece bekliyorum insallah guzel bir suprizle son bulur bu bekleyis ...
Banucum listede 8 hamilemiz var umarim subat sonuna kadar artar ve marta da listenin sonunda hamile yazisini okuruz cunku inaniyorum ki hepimiz cok ama cok istiyoruz bebeisler onlari nasil deli dolu bir o kadar hevesli annelerin bekledigini bilmiyorlar :) umarim en kisa surede bebeklerimize kavusuruz da onlarin gelisimlerini de hereketlerini de davranislarini da burda tartisip anlatiris:) nice bebisli gunllere Allahin izniyle...

ay canım valla nasıl dayanıyorsun biz daha cok merak ediyoruz senden bi test yap bizim merakımız gitsin en azından bence hamilesin inşallah...

benim adetim 21 şubat ama şimdiden bel ve kasık ağrılarım başladısanki adet olacam gidiyim galiba benimde umudum marta kalacak
:18: :18: :43: :43:

yaa kızlar benim de adetim 22 şubat ve bu şekilde belirtilerim var artı gögüs uçlarım acıyo hele pazar günü çok şiddetliydi ne yani bunlar şimdi boş umut mu :26:

banucum katılşıyorum sana pembemasal hadi bi test yap canım artık ta bizde rahatlıyalım
biz dünden beri merakla beklemekteyiz sizden gelecek haberleri vallah :16:

ya evet yaa, çatlıycam inan meraktan:)))

kızlar merhaba ... dayanamadım bu sabah test yaptım. bat tarihim 20 şubat. zaten testte negatif çıktı ...

kızlar benimde bat ım 20 şubat ama bugün kan testi yaptırdım negatif çıktı :(((
artık bende umutlarımı mart ayına bağlayanlardan oldum

Kızlar öncelikle üzülmeyin, hayırlısı olsun ama idrar testini erken yapmışsınız ikiniz de, yani gebelik yeniyse henüz idrar testi doğru sonuç vermeyebilir...

ya evet yaa, çatlıycam inan meraktan:)))

Kızlar öncelikle üzülmeyin, hayırlısı olsun ama idrar testini erken yapmışsınız ikiniz de, yani gebelik yeniyse henüz idrar testi doğru sonuç vermeyebilir...

banu bu gidişle mart topiğinde buluşacağız gibi. ben şubat için bitirdim ümitlerimi. artık kısmet bakalım

banu bu gidişle mart topiğinde buluşacağız gibi. ben şubat için bitirdim ümitlerimi. artık kısmet bakalım

İnşallah yanılıyorsundur test yanlıştır tatlım. Ama değilse de sıkma canını, hayırlısı ne zamansa o zaman olsun deyip marta bakarız birlikte.. Ama ben ümitliyim hala senden, 3 gün var daha adetine.. net bir şey demek için çok erken bence..

inşallah yanılıyorsundur test yanlıştır tatlım. Ama değilse de sıkma canını, hayırlısı ne zamansa o zaman olsun deyip marta bakarız birlikte.. Ama ben ümitliyim hala senden, 3 gün var daha adetine.. Net bir şey demek için çok erken bence..

kızlar inanılmaz ağrıyor kasıklarım ve belim:(

İnşallah yanılıyorsundur test yanlıştır tatlım. Ama değilse de sıkma canını, hayırlısı ne zamansa o zaman olsun deyip marta bakarız birlikte.. Ama ben ümitliyim hala senden, 3 gün var daha adetine.. net bir şey demek için çok erken bence..

banucum teşekkür ederim güzel dileklerin için. ama benim daha ilk denememdi bu ay :12: çok fazla beklentim yoktu ama yinede bugün sabaha kadar acabamı diye düşündüm hep. kasık bel ağrılarım vardı arada birde mide bulantıları . ama inan sabah testte negatifi gördükten sonra ağrılarımda kesildi. psikolojik sanırım birazdda. şuanda adet belirtisi falanda yok zaten :) heryönden negatifim anlayacağın :) allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah şubat,mart,nisan,mayıs farketmiyor benim için. sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun :10:

arkadaşlar mrhb bugün dr.gittim gebelik öncesi muayene olmak için enfeksiyon var dedi dr.çocuk için 1 ay daha beklememiz gerektiğini söyledi :( eşime ve bana ilaç yazdı bide bir sürü tahlil istedi bu tahlillerin yapılması zorunlumu acaba bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi özel hastanede baya bi ücret istiyolar devlet hastanesindemi yaptırsam kararsız kaldım

yok idrar testi yaptım. nasip kısmet ilk ayımdı benim artık önümüzdeki maçlara bakacağız :) mart mı olur nisan mı olur bilemem. allahım hayırlısıyla versin sağlıklı versinde.

canım cok erken yapmışsın idrar testinde adet tarihinden önce belli olmuyor ki nadirdir ve adet tarihini bekle hiç belli olmaz... hem ilk ayınmış benimde ikinci ayım ayın 24'ünü bekliyorum bende nasip bakalım en kısa zamanda hamile kalırız hepimiz inşallah...

arkadaşlar mrhb bugün dr.gittim gebelik öncesi muayene olmak için enfeksiyon var dedi dr.çocuk için 1 ay daha beklememiz gerektiğini söyledi :( eşime ve bana ilaç yazdı bide bir sürü tahlil istedi bu tahlillerin yapılması zorunlumu acaba bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi özel hastanede baya bi ücret istiyolar devlet hastanesindemi yaptırsam kararsız kaldım

canım özel hastanelerde cok para alıyorlar bence bir devlet hastanesine gidip muayene ol tekrar derim..

canım cok erken yapmışsın idrar testinde adet tarihinden önce belli olmuyor ki nadirdir ve adet tarihini bekle hiç belli olmaz... hem ilk ayınmış benimde ikinci ayım ayın 24'ünü bekliyorum bende nasip bakalım en kısa zamanda hamile kalırız hepimiz inşallah...

birz acele ettim evet kabul ediyorum ama daha fazla dayanamadım :) inşallah hepimizin tek temennisi bu canım. allah gönlümüze göre versin. ama bazen ilk geceden hamile kalanlar var ben onlara çok imreniyorum ne yalan söyleyeyim. nasıl bir şanstır :5:

canım özel hastanelerde cok para alıyorlar bence bir devlet hastanesine gidip muayene ol tekrar derim..

ben 4-5 ay önce normal kontollerim için gitmiştim. medicana özlem dülger benim doktorum. bendede aynısını çıkmıştı. hem bana hem eşime ilaç vermişti. daha sonradan düzeldi zaten. ssk lı oldğum halde 195 tl verdim sadece tahlillere. bencede devlet hasatnesine git. ben pişman oldum

Back