• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

bu test olayı kişiden kişiye değişkenlik gösteriyo herkesin yumurtlama zamanı değişik bu üzden gecikmelerde sonuç değişkenlik gösteriyo bende senin gibi ara ara ilk gecikme gününden itibaren yaptım tam altıncı gün çift çizgiyi görmüştüm ama malesef kabettim bebişimi şimdi bu ay umutla bekliyorum:((

canım çok geçmiş olsun düşük mü oldu ? inş tekrardan hemencecik kalırsın ve sağlıla doğurursun umudunu kaybetme..

canım çok geçmiş olsun düşük mü oldu ? inş tekrardan hemencecik kalırsın ve sağlıla doğurursun umudunu kaybetme..

evet cnm kalp atışlarını alamadılar kürtaj olmak zorunda kaldım üstelik ikikez yaşadım bunu artık korkuyorum ya tekrar aynı şei yaşarsam diyorum dört ay oldu dört aydır mutlu haber beklioruz eşimle :((

testin hassaslık derecesi ve senin döllenme zamanın önemli bu konuda.. Geç döllenme olmuşsa adet gecikse de hemen idrar da çıkmayabilir.. Bence adet gecikmesinden bir ya da iki gün sonra dene, negatif olursa kan testi yaptır derim..

saolsın banu inşallah adet olmammm

bu test olayı kişiden kişiye değişkenlik gösteriyo herkesin yumurtlama zamanı değişik bu üzden gecikmelerde sonuç değişkenlik gösteriyo bende senin gibi ara ara ilk gecikme gününden itibaren yaptım tam altıncı gün çift çizgiyi görmüştüm ama malesef kabettim bebişimi şimdi bu ay umutla bekliyorum:((

çok üzüldüm ama sağlıklı olmayan gebeliklerde kayıplar oluyormuş doktorum öle demişti. allahım vakti zamanı gelinced senide çok mutlu edicek inş. allah kalbine göre versin. allah umutlarımız boşa çıkarmıyor dualarımızı oyuzden hayırlısıyla vaktinde zamanında gelsin ben hep öle dua ettim.

evet cnm kalp atışlarını alamadılar kürtaj olmak zorunda kaldım üstelik ikikez yaşadım bunu artık korkuyorum ya tekrar aynı şei yaşarsam diyorum dört ay oldu dört aydır mutlu haber beklioruz eşimle :((

çook geçmiş olsun 4 ay kısa bi süre olur inş sen üzülme benim hiç sebebsiz 7 ay olmadı ki senin 2 kez olmuş olabiliyr demek ki ama bence neden kalbi oluşmuyr onu araştırmalısın kanında bi sorun olabilir forumda o şekilde olan arkadaşlar vardı okumuştum canım ..rabbim yardımcın olsun bi an önce sağlıkla kavuşursun inş bebeğine yada bebeklerine :))

mrb arkadaşlar bende yeni üyelerdenim ama yazıları takip ediyordum sizlerden çokkk şey öğremdim :) bende yarını merakla bekliyorum umarım kanama olmaz;) test yaptım negatif çıktı fortel ama pekte ciddiye almadım ticari tuzaklar bence belirgin bir sırt agrım var,sitede okuduğum diğer belirtilerde var ama bakalım az kaldı öğrenecez adetlerim düzenli yarına bakacaz:)

adetin yarınmı sibell benimde adet yarınn sabırsızlıkla bekliyorumm inşallahh bebişş yoldadır :) bende test yaptım bugün negatif çıktı erken yaptım sanırımm

birde kaçıncı haftada kürtaja karar verildi kalp atşını duyamadığınızda ?? bende dün doktora gittim kese göründü fakat kalp atışı duyulmadı haftaya gidcem doktorn küçük henüz dedi ama işte bi yandan korkuyrum

çook geçmiş olsun 4 ay kısa bi süre olur inş sen üzülme benim hiç sebebsiz 7 ay olmadı ki senin 2 kez olmuş olabiliyr demek ki ama bence neden kalbi oluşmuyr onu araştırmalısın kanında bi sorun olabilir forumda o şekilde olan arkadaşlar vardı okumuştum canım ..rabbim yardımcın olsun bi an önce sağlıkla kavuşursun inş bebeğine yada bebeklerine :))

yapılması gereken bütün testleri yaptırdım sonuçlar temiz cnm ALLAH ne zaman ol derse o zamanı bekliyorum cnm bekleyen herkese en kısa zamanda versin

kızlar benim bat24 şubat sizlerin mesajlarını sürekli okuyorum ama yazmak kısmet olmadı.
Ben de sabırsızlıkla 24 şubatı bekliyorum.Ama kasık ve bel ağrılarım başladı.
Sanırım beni de marta ekleyeceksiniz.
Kizlar belki size garip gelecek ama.....
sizlerin genelde ilk ya da 2.bebekleriniz beklediğiniz
oysa benim beklediğim 4. bebiş.Gerçekten istyorum bu bebişi.2 aydan beri çalışıyoruz ama sonuç hüsran
Rabbim herşeyin hayırlısını nesip etsin.
o güzel dilek,temenni ve dualaınızdan ben de istiyorum arkadaşlar...........

kızlar benim bat24 şubat sizlerin mesajlarını sürekli okuyorum ama yazmak kısmet olmadı.
oysa benim beklediğim 4. bebiş.Gerçekten istyorum bu bebişi.2 aydan beri çalışıyoruz ama sonuç hüsran

allahım herkesin gönlüne göre versin canım olur inşallah benimde 2. ve geçen sene tamda bugün kürtaj oldum 6. haftasındaydı ve bugün yine hamileyim ve 4haftalık daha yerleşmemiş bile ne yaşayacağımızı bilemiyoruz 4 senedir bekliyorum bende allahım bu sefer kısmet eder inşallah
biraz önce kendime iğne vurdum sabah akşam iğne vuruyorum kendime karnım mosmor oldu ama herşey onun için bi vakti var herşeyin hepimizin hakkında hayırlısını versin allahım

Bu bebiş isteğinin biri de dördü de bir sanırım:) insan isteyince hemen olsun diyor olmayınca da takılıyor..:3: Allah diğer çocuklarına ve sana uzuuuun sağlıklı ömür versin, 4. bebişini de tez zamanda göndersin:) Listeye ekliycem seni de tatlım, şubattan hemen kesme ümidini, hiç belli olmuyor bu işler çünkü.. ama madem deneyimli annesin belki bizlerle paylaşırsın diğer hamilelik belirtilerini, inan çok hayra geçer arkadaşım.. :)

evet canım ama benim adet belirtilerim var gögüslerim falan çok ağırıyo acaba hamileykende oluyormu :S

adet olacakmış gibi oluyorsunuz mesala benim karnım çık ağrıdı hala da var ara ara yinede bekleyin ben adetime 1 hafta kala sabah erken gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı doktora gittim öyle öğrendim ama herkeste aynı olmuyormuş

cnm benim moralini bozma herşeyin hayırlısı mutlaka bizlerin bilmediği bir neden varki bekliyoruz Allah büyük ve bizim dualarımızı duyuyo zamanı geldiğinde bizlerede bu hediyeyi göndericek bize düşen sabırla beklemek (bol bol dua etmek)

inşallah canım bizim temennimiz de o yönde iyiki eşime söyleyip bide onu umutlandırmamışım oda benimle birlikte çok üzülüyor çünkü
bir ay daha devirdim acaba hamilemiyim diye ama bu ayda umutları yerle bir ettik kahverengi akıntının arkası dün akşam geldi ve regl oldum ayları devirdikçe umutlarda tükeniyor galiba belkide tam umudumuzu kestiğimiz anda rabbim vericek diye umut ediyoruz yine :) olmadı kızlar bu ay da kırmızı kartı yedim gerçi daha regl olmama vardı beklenen tarihtende 3 gün önce geldi fazla hayallare kapılmayayım diye herhalde :(
:37:

ahhh biz bu kadınlar canım farklı bedenlerde aynı duyguları yaşıyoruz RABBİM büyüktür bi gün bizimde yüzümüzü güldürür şimdiye kadar hamile haberlerini okuyunca çok heyecanlanıyordum acaba bende mi onlardan biriyim diye ama artık sadece o kişiler adına seviniyorum kendi adıma üzülüyorum:(

günaydın sevgili anneler ve anne adaylar
sabah erkenden kalktım bir heyecanla bugun regl olmayı 2. günüm test yaptım cok silik bir 2.çizgi gördüm
şöyle düşündüm tahmini ilişki gününden buyana 13 gün olmus sanırım geç gebelik yasıyorum p.tesi tekrar test yapcam eger ikinciyi görürsem salı doktor giderim

günaydın sevgili anneler ve anne adaylar
sabah erkenden kalktım bir heyecanla bugun regl olmayı 2. günüm test yaptım cok silik bir 2.çizgi gördüm
şöyle düşündüm tahmini ilişki gününden buyana 13 gün olmus sanırım geç gebelik yasıyorum p.tesi tekrar test yapcam eger ikinciyi görürsem salı doktor giderim

rabbim sana hayırlısını versin inş. hamilesindir canım :3:

benim adetim 21 şubat ama şimdiden bel ve kasık ağrılarım başladısanki adet olacam gidiyim galiba benimde umudum marta kalacak :43: :43: :43:

Back