- Konu Sahibi pembemasal
- #1.641
beta hcg 44,4 çıktı hamilemiyim
hayırlı olsun hamilesin canım
bende cumartesi öğrendim 16,6 çıkmıştı şimdi dün baktırdım 160,15
o günden güne büyüyecek kendine dikkat et
ve doktora görün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
test sonucunu aldım malesef negatıf hcg: 0.333 doktor genede adet olmazsan 4-5 güne kadar dedi geç döllenme olabilir dedi ama ben umutlu değilim. bugün hayal kırıklığına uğradım.. hem adet yok hem bebek yok
cnm benim lütfen moralini bozma belki doktorun dediği gibi olur olmasa bile sakın üzülme
benimde yarın adet olmam lazım ama inş.olmam 4 aydır bekliyoruz bakalımm kısmet tabi Rabbim ne zaman demişse... 7 gündür bel agrım var öyleki yanlarıma vuruyo agrısı karnımın alt tarafıda çok agrıyo arada kasıgıma kramp giriyo ama çok degil adetime 5 gün kala kahverengimsi sarımsı 3 4 damla akıntım geldi sonra gelmedi hiç böyle olmamıştı bugün idrar testi yaptım negatif çıktı acele ettim sanırımm yarın ola hayr ola bakalımm artıkk inşallah içimdedir minik yavrummmmmm
ben neredeyim banuum :))
test sonucunu aldım malesef negatıf hcg: 0.333 doktor genede adet olmazsan 4-5 güne kadar dedi geç döllenme olabilir dedi ama ben umutlu değilim. bugün hayal kırıklığına uğradım.. hem adet yok hem bebek yok
benimde yarın adet olmam lazım ama inş.olmam 4 aydır bekliyoruz bakalımm kısmet tabi Rabbim ne zaman demişse... 7 gündür bel agrım var öyleki yanlarıma vuruyo agrısı karnımın alt tarafıda çok agrıyo arada kasıgıma kramp giriyo ama çok degil adetime 5 gün kala kahverengimsi sarımsı 3 4 damla akıntım geldi sonra gelmedi hiç böyle olmamıştı bugün idrar testi yaptım negatif çıktı acele ettim sanırımm yarın ola hayr ola bakalımm artıkk inşallah içimdedir minik yavrummmmmm
inşallah canım içindedir bebişin. Hayırlısı olsun hakkında
kızlar ben bugn kan testi yaptırdım değerim 89.30 çıktı doktor 3 buçuk aylık hamilesin dedi.. :::::)) çok sewindmmm ama kafamda bir soru daha var değerim 2 haftaya yükselir demiii düşmez yaniiii
kızlar ben bugn kan testi yaptırdım değerim 89.30 çıktı doktor 3 buçuk aylık hamilesin dedi.. :::::)) çok sewindmmm ama kafamda bir soru daha var değerim 2 haftaya yükselir demiii düşmez yaniiii
Gebelik testi adet gecikmesinden ne zaman sonra dogru sonuç verir bilenler cevep verebilirmi
cnm benim gözün aydın Allah sağlıkla kucagını almayı nasip etsin bu arada 3bucuk hafta yazıcaktın heralde tabiki bebiş sağlıklıysa değer günden güne yükselicek
arkadaşların bazıları sormuşlar bende kendimden örnek yazayım dedim.
ben adetidem 2 gun önce test yapmaya başladım ve adetimin 4 gununen kadar hergun yaptım :) adetimi 3 gun geçti sabah yaptım test ama negatif hatta silik bir çixgi dahi çıkmadı 4 .gunu ise umutsuz bir şekilde yapsamda ikinci çizgi anında belirdi hemde çok net bir şekilde. şuan 15 hafta 2 gunluk hamileyim çok şükür.ama herkezde farklı benim arkadşım adetine 2 gun geçince öğrendi idrarda. kanda hemen belli oluyor ama idrarda geç belli oluyor.