• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

test sonucunu aldım malesef negatıf hcg: 0.333 doktor genede adet olmazsan 4-5 güne kadar dedi geç döllenme olabilir dedi ama ben umutlu değilim. bugün hayal kırıklığına uğradım.. hem adet yok hem bebek yok :43::43::43:

cnm benim lütfen moralini bozma belki doktorun dediği gibi olur olmasa bile sakın üzülme

benimde yarın adet olmam lazım ama inş.olmam 4 aydır bekliyoruz bakalımm kısmet tabi Rabbim ne zaman demişse... 7 gündür bel agrım var öyleki yanlarıma vuruyo agrısı karnımın alt tarafıda çok agrıyo arada kasıgıma kramp giriyo ama çok degil adetime 5 gün kala kahverengimsi sarımsı 3 4 damla akıntım geldi sonra gelmedi hiç böyle olmamıştı bugün idrar testi yaptım negatif çıktı acele ettim sanırımm yarın ola hayr ola bakalımm artıkk inşallah içimdedir minik yavrummmmmm

benimde yarın adet olmam lazım ama inş.olmam 4 aydır bekliyoruz bakalımm kısmet tabi Rabbim ne zaman demişse... 7 gündür bel agrım var öyleki yanlarıma vuruyo agrısı karnımın alt tarafıda çok agrıyo arada kasıgıma kramp giriyo ama çok degil adetime 5 gün kala kahverengimsi sarımsı 3 4 damla akıntım geldi sonra gelmedi hiç böyle olmamıştı bugün idrar testi yaptım negatif çıktı acele ettim sanırımm yarın ola hayr ola bakalımm artıkk inşallah içimdedir minik yavrummmmmm

inşallah canım içindedir bebişin. hayırlısı olsun hakkında

beta hcg 44,4 çıktı hamilemiyim

Çooook tebrikler tatlım:) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. :nazar:

ben neredeyim banuum :))

sen mart listesindesin tatlım, martı beklemiyor muydun sen? şubat umudun varsa söyle şubat bat tarihini ekliim tatlım:)

test sonucunu aldım malesef negatıf hcg: 0.333 doktor genede adet olmazsan 4-5 güne kadar dedi geç döllenme olabilir dedi ama ben umutlu değilim. bugün hayal kırıklığına uğradım.. hem adet yok hem bebek yok :43::43::43:

Hay allah, üzülme hayatım ya, belki doktorun dediği gibidir? değilse de kendini sıktıkça dengeni bozarsın hayatım.. Zor biliyorum ama umutsuzluğa kapılmaman lazım..

İnşallah güzel haberler alırsın tatlım...:)

Son düzenleme:
Gebelik testi adet gecikmesinden ne zaman sonra dogru sonuç verir bilenler cevep verebilirmi

kızlar ben bugn kan testi yaptırdım değerim 89.30 çıktı doktor 3 buçuk aylık hamilesin dedi.. :::::)) çok sewindmmm ama kafamda bir soru daha var değerim 2 haftaya yükselir demiii düşmez yaniiii

kızlar ben bugn kan testi yaptırdım değerim 89.30 çıktı doktor 3 buçuk aylık hamilesin dedi.. :::::)) çok sewindmmm ama kafamda bir soru daha var değerim 2 haftaya yükselir demiii düşmez yaniiii

cnm benim gözün aydın Allah sağlıkla kucagını almayı nasip etsin bu arada 3bucuk hafta yazıcaktın heralde tabiki bebiş sağlıklıysa değer günden güne yükselicek

İnan bilmediğim bi konu , hamile arkadaşlar daha iyi cevaplar sanırım.. ama sağlıklı sıhhatli bir gebelik dilerim..

çok çok tebrikler inşallah sağ salim kucağınada alırsın.bu arada değerin yükselir hiç merak etme.

Gebelik testi adet gecikmesinden ne zaman sonra dogru sonuç verir bilenler cevep verebilirmi

testin hassaslık derecesi ve senin döllenme zamanın önemli bu konuda.. geç döllenme olmuşsa adet gecikse de hemen idrar da çıkmayabilir.. bence adet gecikmesinden bir ya da iki gün sonra dene, negatif olursa kan testi yaptır derim..

cnm benim gözün aydın Allah sağlıkla kucagını almayı nasip etsin bu arada 3bucuk hafta yazıcaktın heralde tabiki bebiş sağlıklıysa değer günden güne yükselicek

çok saol cnm yüreğime su serptin ya ewt yanlışlıkla oraya 3 buçuk aylık yazmışım :) 3 buçuk haftalık bebişimmm:)

mrb arkadaşlar bende yeni üyelerdenim ama yazıları takip ediyordum sizlerden çokkk şey öğremdim :) bende yarını merakla bekliyorum umarım kanama olmaz;) test yaptım negatif çıktı fortel ama pekte ciddiye almadım ticari tuzaklar bence belirgin bir sırt agrım var,sitede okuduğum diğer belirtilerde var ama bakalım az kaldı öğrenecez adetlerim düzenli yarına bakacaz:)

arkadaşların bazıları sormuşlar bende kendimden örnek yazayım dedim.
ben adetidem 2 gun önce test yapmaya başladım ve adetimin 4 gununen kadar hergun yaptım :) adetimi 3 gun geçti sabah yaptım test ama negatif hatta silik bir çixgi dahi çıkmadı 4 .gunu ise umutsuz bir şekilde yapsamda ikinci çizgi anında belirdi hemde çok net bir şekilde. şuan 15 hafta 2 gunluk hamileyim çok şükür.ama herkezde farklı benim arkadşım adetine 2 gun geçince öğrendi idrarda. kanda hemen belli oluyor ama idrarda geç belli oluyor.

nardalı genelde 50 nın üstü saglıklı gebelık sayılıyor senın nekdar gectı adetın 2 gün sonra testı tekrarla bakalım 2ye katlamısmı o önemlı
sbuse senınde 3 haftalıkmıs tebrıkelr sende 2gün sonrası testı tekrarlayabılırısn senın gec döllenme olmus olabılır 3 haftaya göre degerın düşük cünkü biraz benım adetım 2gün gecmıstı 841 cıkmıstı deger cünkü

arkadaşların bazıları sormuşlar bende kendimden örnek yazayım dedim.
ben adetidem 2 gun önce test yapmaya başladım ve adetimin 4 gununen kadar hergun yaptım :) adetimi 3 gun geçti sabah yaptım test ama negatif hatta silik bir çixgi dahi çıkmadı 4 .gunu ise umutsuz bir şekilde yapsamda ikinci çizgi anında belirdi hemde çok net bir şekilde. şuan 15 hafta 2 gunluk hamileyim çok şükür.ama herkezde farklı benim arkadşım adetine 2 gun geçince öğrendi idrarda. kanda hemen belli oluyor ama idrarda geç belli oluyor.

bu test olayı kişiden kişiye değişkenlik gösteriyo herkesin yumurtlama zamanı değişik bu üzden gecikmelerde sonuç değişkenlik gösteriyo bende senin gibi ara ara ilk gecikme gününden itibaren yaptım tam altıncı gün çift çizgiyi görmüştüm ama malesef kabettim bebişimi şimdi bu ay umutla bekliyorum:((

tebrikler canım değerin yükselecek tabiki :)) düşüp düşmeyeceğini rabbim bilir ama şöyleki hamileliklerin % 80 i doğumla sonuçlanıyor öyle şeyler düşünme .. bende son adetime göre 6.haftam bitti ama iki haftayı adetime çıkınca 4 haftalık hamileyim dün keseyi gördük şimdi de önümüzdeki cumanın gelmesini bekliyrum kalp atışını duymak için rabbim sağlıkla kucağımıza almayı naspi etsin inş canım :))

Back