• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

6 gün gecikme oldukça fazla 2.çizgi silikte olsa hamilelik belirtisi dir çünkü o testlerde pozitifte hata olma olasılığı çok az

inşallah şanslı şubattasındır ki öyle gibi duruyo :)

şimdi heyecanla öğleden sonrayı bekliyorum mavibattaniyenin yazdıklarını okurken aranıza katılmaya karar vermiştim insan burda başkasının sevincinden bile acayip mutlu oluyo Allah hepimizin gönlüne göre versin kızlar.

inşallah canım.. valla saatler ilerlemiyor sanki heyecanlım çık fazlaaaa

Çok güzel paylaşımlar, kesinlikle ikiniz de çok doğru şeyler yazmışsınız.Çok kafaya takmadan , bu işin biraz da kader işi olduğunu unutmadan ilerlemek lazım.. Sisoba ve esmerim , alah sağlıkla mutlulukla bebeklerinizi kucağına almayı nasip etsin..:nazar: darısı başımıza..:3:

amin canım inş. sağlıkla bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip eder ve Allah sizinde gönlünüze göre verir. hayırlısıyla darısı başınıza inş.

Selam arkadaslar nasıldınız iyisiniz inş. Pembe masal ve kalem inş hamilesinizdir kızlar :) bana gelince ben dün doktora gittim karindan ultrasonda kese göründü fakat kalp oluşmamış henüz onuM
Üzdeki hafta bakıcak tekrar .. Kalp atsinİ duyamayinca biraz sıkıldım ama simdidaha iyiyim zaten ben 9 gün adet oluyorum son adetten onu çıkarınca 4 haftam yeni bitmiş oluyrkalp atisi 6.haftanin sonunda başliyrmus bazen geç döllenme olduysa daha da geç başliyrmus benden haberler şimdilik bunlar dualarınızı eksik etmeyin benim dualarım sizlerle :))

Selam arkadaslar nasıldınız iyisiniz inş. Pembe masal ve kalem inş hamilesinizdir kızlar :) bana gelince ben dün doktora gittim karindan ultrasonda kese göründü fakat kalp oluşmamış henüz onuM
Üzdeki hafta bakıcak tekrar .. Kalp atsinİ duyamayinca biraz sıkıldım ama simdidaha iyiyim zaten ben 9 gün adet oluyorum son adetten onu çıkarınca 4 haftam yeni bitmiş oluyrkalp atisi 6.haftanin sonunda başliyrmus bazen geç döllenme olduysa daha da geç başliyrmus benden haberler şimdilik bunlar dualarınızı eksik etmeyin benim dualarım sizlerle :))

canım inşallah inşallah... seninde hayırlı olsun. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.... dünyanın en güzel şeyi olsa gerek bebeğinin varlığını bilmek inşallah yakın zamanda kalp atışını da duyarsın..

anladım canım şuan kaç gün gecikme var peki... Ay iyi düşünelimde iyi olsun...

sağlıklı bir insansın en yakın zamanda sağlıklı bir bebek doğuracaksın inşallah...içimden öle geldi..

tesekkurler ederim arkadaslar banucum ve kelamcim cidden burda sizinle dertlesince morla buluyor insan

inşallah canım.. valla saatler ilerlemiyor sanki heyecanlım çık fazlaaaa

ben bile burda okurken çok heyecanlı oluyorum sizleri düşünemiyorum bile...

ama bırakın sizin yerinize biz heyecanlanalım siz bebekleriniz için sakin olmaya çalışın sadece mutlu olup tadını çıkarın. hamilelere stres vermiyoruz :)

canım 6 gün geçti hiç bi belirti yok.
koskoca 6 gün süpermiş bende 6 gün gecikme olacak varya uçardımm :):)
bu akşam doktora gitcem bakalım benimki ne durumda:52:
minik arkadaşımız ne kadar büyümüş bakalım, sağlıklı haberler süper87
selam arkadaslar nasıldınız iyisiniz inş. Pembe masal ve kalem inş hamilesinizdir kızlar :) bana gelince ben dün doktora gittim karindan ultrasonda kese göründü fakat kalp oluşmamış henüz onum
üzdeki hafta bakıcak tekrar .. Kalp atsini duyamayinca biraz sıkıldım ama simdidaha iyiyim zaten ben 9 gün adet oluyorum son adetten onu çıkarınca 4 haftam yeni bitmiş oluyrkalp atisi 6.haftanin sonunda başliyrmus bazen geç döllenme olduysa daha da geç başliyrmus benden haberler şimdilik bunlar dualarınızı eksik etmeyin benim dualarım sizlerle :))

herseyi oluruna bırakmak gerek dilfeza kafana takma çok arkadaşım duyarsın elbet kalp atışınıda üzme sen hamiş canını...dualarımız tüm isteyenlerle...

hadi sen bi hayilri haberleri al da darisi basimiza bizim de bakalim bu beklemenin sonu nasil olucak eger pozitifse marta dogum gunum en guzel hadiye olucak benim icin:)

pembemasal düşündümde şimdi biraz seninkide ne kadar stresli bir durum şimdi sana diyecem sıkma canını düşünme falan ama hepsi boş ,gönlüne göre olsun hersey ,,,kendine dua et bol bol .. En güzel dua kendi ettiği duaymış insanın..

Hiç sıkılma hayatım, inşallah sen de mavibattaniye de bebişlerinizin kalp sesini duyunca daha rahat olacaksınız.. Olumsuz hiçbir şey düşünmeyin alabildiğince mutlu olmaya bu dönemin tadını çıkarmaya bakın:) Sonra da inşallah, sağlıkla alın bebeklerinizi kucağınıza..:3:

tesekkurler ederim arkadaslar banucum ve kelamcim cidden burda sizinle dertlesince morla buluyor insan

Aynen tatlım, bana çoooook iyi geldi burası, güzel haberler aldıkça hele daha da keyifleniyorum, moralim yükseliyor umudum çoğalıyor sayenizde.. :16: iyi ki varsınız hepiniz ve herkesin dileği muradı gerçek olsun inşallah...

dayanılması zor valla. ama gecikmelere alışkın olunca bekleniyor işte.
BENDE HİÇ GECİKME OLMAZ HATTA 1 GÜN İLE BEŞ GÜN ARASI ÖNCE GELME SÖZ KONUSU ONDAN BU DURUM BENİ ÇILDIRTTIR ..
Hiç sıkılma hayatım, inşallah sen de mavibattaniye de bebişlerinizin kalp sesini duyunca daha rahat olacaksınız.. Olumsuz hiçbir şey düşünmeyin alabildiğince mutlu olmaya bu dönemin tadını çıkarmaya bakın:) Sonra da inşallah, sağlıkla alın bebeklerinizi kucağınıza..:3:

Aynen tatlım, bana çoooook iyi geldi burası, güzel haberler aldıkça hele daha da keyifleniyorum, moralim yükseliyor umudum çoğalıyor sayenizde.. :16: iyi ki varsınız hepiniz ve herkesin dileği muradı gerçek olsun inşallah...

BANADA ÇOK İİ GELİYOR BANADA KEYİFLENİYORUM..BU ARADA KIZLAR GÖĞÜSLERİM AĞRIYOR BÖLE KIOLTUK ALTIMDAN BU YUMURTLAMA SÜRECİYLE ALAKALI BİRSEY OLABİLİR Mİ...

dayanılması zor valla. ama gecikmelere alışkın olunca bekleniyor işte.
BENDE GECİKME HİÇ SÖZ KONUSU OLMADI BUNCA YILDIR.. HATTA AKSİNE 1 GÜN İLE 5 GÜN ARASI ÖNDEN GELME DURUMU VAR. O YÜZDEN BÖLE BİŞİ OLSA ÖLÜRÜM HEYECANDAN ...

BANADA BANADA ÇOK İİ GELİYOR , ÇOK KEYİF ALIYORUM ACISIYLA TATLISIYLA ,, BU ARADA GÖĞÜSLERİMDE AĞRI OLUYOR YA KOLTUK ALTIMA DOĞRU YUMURTLAMAYLA ALAKALI BİR DURUM OLABİLİR Mİ..

pembemasal düşündümde şimdi biraz seninkide ne kadar stresli bir durum şimdi sana diyecem sıkma canını düşünme falan ama hepsi boş ,gönlüne göre olsun hersey ,,,kendine dua et bol bol .. En güzel dua kendi ettiği duaymış insanın..

Oyle tatlim hayilrisi insallah hayirlisi olur:)

test sonucunu aldım malesef negatıf hcg: 0.333 doktor genede adet olmazsan 4-5 güne kadar dedi geç döllenme olabilir dedi ama ben umutlu değilim. bugün hayal kırıklığına uğradım.. hem adet yok hem bebek yok :43::43::43:

Back