- Konu Sahibi pembemasal
Arkadaşlar hamile olup olmadığımızı adet olmadan öğrenemez miyiz?Yani ilişkiden kaç gün sonra hamile olduğumuz anlaşılır?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar hamile olup olmadığımızı adet olmadan öğrenemez miyiz?Yani ilişkiden kaç gün sonra hamile olduğumuz anlaşılır?
adet olmasan ogreniriz olursan zaten hamile degilsin ki canim :) adetinin gecikmesini bekle 10 gun sonra test yap
simsiyah genelde belırtıler gögüslerde hasssıyet gaz şişkınlık kasıklarda batmalar sık ıdrara cıkma halsızlık en erkenler budkar ama bunalrın cogu aynı zmanda adet belırtılerıde oldugundan adet gecıkmesı harıcı pek analsılmıyor ayrıca cokta hamılemıyım dıye kendını dınlersen eger hamıle olmasnda bu belırtılerı yasıyosun daah cok stres yapıyosun ben mesela gecen ay sık ıdrara cıktım gögüs hassasıyetı oldu gaz falan ama hamıle degıldım cok takmıcan yanı![]()
mrhaba arkadaslar bnm batım ocak ayında sastı suan 10 gun gecıkmem var test yaptım negatıf kndımı cok hazrlamstm hamılelıge galıba o yuzden bu ay adet goremedm smdı gunumde sastı ben smdı yumurtlama evremı nasıl hesaplıcm yaaa pufff![]()
Canim ayni durumu gecen ay yasadim 2 ci ayda adet gordum galiba stresten oluyor o pskolojik yani :S yurmurta sureci karin aglirlari akinti ve kasiklarda ve karinda agrilar olunca oluyormus insallah hayilirlisi olur
Canim ayni durumu gecen ay yasadim 2 ci ayda adet gordum galiba stresten oluyor o pskolojik yani :S yurmurta sureci karin aglirlari akinti ve kasiklarda ve karinda agrilar olunca oluyormus insallah hayilirlisi olur
bende ocak ayından çok umutluydum ama maalesef olmadı.20 şubat benim batım yaş 30.istanbul eklermisniz benide..