• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

Arkadaşlar hamile olup olmadığımızı adet olmadan öğrenemez miyiz?Yani ilişkiden kaç gün sonra hamile olduğumuz anlaşılır?

selam bayanlar;) ocakta hamile kalmayı planlayanlardan biriyim..benim SAT 2 ocaktı. adetim bittikten sonra düzenli ilişkiye giriyoruz. geçen hafta hamile kalma olasılığım en yüksek haftaydı. döllenme gerçekleşmişse acaba bu hafta erken gebelik belirtilerini yaşar mıyım? sonucu tam öğrenmek için ne kadar beklemem gerekiyor? biliyorum bir sonraki adet dönemi en belirleyicisi ama insan acayip meraklı ve sabırsız oluyor haliyle :D:D psikolojik mi bilmiyorum ama inanılmaz iştahım var ve ani duygusal değişimler yaşadığımı farkettim, hatta bu sabah eşim bile bende bir haller olduğunu söyledi.göğüslerimde şişlik hissediyorum ama hassaslık ya da ağrı yok, o mide bulantıları ya da sık tuvalete çıkma isteği , baş dönmeleri falan yok tabi..kendimi hiç bu kadar sabırsız hissetmemiştim..

ŞUBAT AYI BAT LİSTESİ :
tugsad:2subat :36:
selnur81:2şubat :36:
simsiyah83:3şubat :36:
cindy83:4şubat :36:
humeyra87:5 şubat:36:
elabebek:9 şubat:36:
ebru_1907:10 şubat:36:
pembe masal:13 şubat:36:
fbetuly:13şubat:36:
mustafa_ata:18 şubat :36:
ness66:18 şubat :36:
nurran:21 şubat :36:

simsiyah genelde belırtıler gögüslerde hasssıyet gaz şişkınlık kasıklarda batmalar sık ıdrara cıkma halsızlık en erkenler budkar ama bunalrın cogu aynı zmanda adet belırtılerıde oldugundan adet gecıkmesı harıcı pek analsılmıyor ayrıca cokta hamılemıyım dıye kendını dınlersen eger hamıle olmasnda bu belırtılerı yasıyosun daah cok stres yapıyosun ben mesela gecen ay sık ıdrara cıktım gögüs hassasıyetı oldu gaz falan ama hamıle degıldım cok takmıcan yanı:51:

simsiyah genelde belırtıler gögüslerde hasssıyet gaz şişkınlık kasıklarda batmalar sık ıdrara cıkma halsızlık en erkenler budkar ama bunalrın cogu aynı zmanda adet belırtılerıde oldugundan adet gecıkmesı harıcı pek analsılmıyor ayrıca cokta hamılemıyım dıye kendını dınlersen eger hamıle olmasnda bu belırtılerı yasıyosun daah cok stres yapıyosun ben mesela gecen ay sık ıdrara cıktım gögüs hassasıyetı oldu gaz falan ama hamıle degıldım cok takmıcan yanı:51:

Evet dedigin gibi ebrucum bir sure sonra pskolojik olarak hamile kaliyoruz bunlari dusunursek aslinda bebek istemek %80 bizim hamile kalmamizi sagliyor ama yine de bulgulara takilmamak gerek herkezde mide bulanmaz ve ya kasilmaz farinda olmiyanlar da cok onun icin bulgulara takilmayin adet gecsin bi idrar testi ultrason cekimi kesin sonuc versin bizler de kaostan cikalim en kisa zamanda INSALLAH:)

mrhaba arkadaslar bnm batım ocak ayında sastı suan 10 gun gecıkmem var test yaptım negatıf kndımı cok hazrlamstm hamılelıge galıba o yuzden bu ay adet goremedm smdı gunumde sastı ben smdı yumurtlama evremı nasıl hesaplıcm yaaa pufff:27:

mrhaba arkadaslar bnm batım ocak ayında sastı suan 10 gun gecıkmem var test yaptım negatıf kndımı cok hazrlamstm hamılelıge galıba o yuzden bu ay adet goremedm smdı gunumde sastı ben smdı yumurtlama evremı nasıl hesaplıcm yaaa pufff:27:

Canim ayni durumu gecen ay yasadim 2 ci ayda adet gordum galiba stresten oluyor o pskolojik yani :S yurmurta sureci karin aglirlari akinti ve kasiklarda ve karinda agrilar olunca oluyormus insallah hayilirlisi olur

Canim ayni durumu gecen ay yasadim 2 ci ayda adet gordum galiba stresten oluyor o pskolojik yani :S yurmurta sureci karin aglirlari akinti ve kasiklarda ve karinda agrilar olunca oluyormus insallah hayilirlisi olur

aman yaa sormaa ne gusel duzenlydım smdı sastı ya daha cok sınır oldum anlatamam esım aksam gebelk testı yerıne yanlslkla ovulasyon testı alms yaptım bu sabah 2.czgı cok silik cktı acaba dedım ama nebılım umıtlenmekte ıstemıorum yaaa:14:

Bu gun bir test alip bir daha bak daha adet gelmemise doktora git o ultrasonda bulgulara rastlarsa kan testini yazar zaten ben doktora gitmistim yok dedi bebek ilac verdi adetimin baslamasi icin icmedim ben kendiliginden 2 ci ayda geldi

bende ocak ayından çok umutluydum ama maalesef olmadı.20 şubat benim batım yaş 30.istanbul eklermisniz benide..

Back