- Konu Sahibi pembemasal
-
Arkadaşlar mrhb benim adetim 8 gün geçmişti bugün kan testine gidicektim ama adet oldum.adetim 2 aydır düzensiz oluyor normalde 28 günde bir oluyordum.Yumurtlama günümü nasıl hesaplıycam lütfen bana yardımcı olurmusunuz.Birde gebelik öncesi muayene olmak istiyordum bugün yinede doktora gideyimmi yoksa adetimin bitmesinimi beklemeliyim.
tebrik ederim hayırlı olsun darısı başımıza :)günaydın banu k .dün hasteneye gittim hamileymişimm
günaydın banu k .dün hasteneye gittim hamileymişimm
tedirgin olma cnm ama sende biran önce git gebelik öncesi muayene çok önemli ben bugün dr.gidip bilgi alıcam bakalım ne diycekCANIM bende düşünüyorum 2 aydır bebiş aynı şekilde bnimde 28-29 günde bir oluyordu adetim ama geçen ay 5gün önce geldi bnde henüz muayene olmadım offff çok tedirginim
tedirgin olma cnm ama sende biran önce git gebelik öncesi muayene çok önemli ben bugün dr.gidip bilgi alıcam bakalım ne diycek
hakkında hayırlısı olsun cnm inş.senide şubat ayı listesinde görürüz tabiki anlatırım :) bu siteyi çok sevdim ben yaa içim açılıyor sizlerle konuştukça :)evt cnmm bu ayda bebiş glmezse gidicem.sen git bakalım ne dick bana anlatrsın:)
Gunaydin hanimlarrr ya birininiz hamilelik belirtilerini yazabilirmi ilk basata olan belirtiler neler?
hakkında hayırlısı olsun cnm inş.senide şubat ayı listesinde görürüz tabiki anlatırım :) bu siteyi çok sevdim ben yaa içim açılıyor sizlerle konuştukça :)
tebrikler canımmmmm darısı tüm bebek isteyenlerin başına:)
ay süper haber canım maşallah :) darısı bizlere inşallah :)
nedir belitilerin anlatabileceklerin anlat hadi bize
tebrik ederim hayırlı olsun darısı başımıza :)
tebrik ederim..allah sağlıkla, mutlulukla kucağına almayı nasip etsin.. darısı başımıza artık
benimde 3-4 gün ancak oldu cnm tekrar hoşgeldin diyim ozaman :)bnde çok sevdim canım çok yeniyim bende dün üye oldum:)))
benimde 3-4 gün ancak oldu cnm tekrar hoşgeldin diyim ozaman :)
teşekkürlr kızlar .allah isteyen herkese hayırlısını nasip etsin..
valla benim belirtim dün oldu hemen gittim doktora günlük bu daha hamilesin çok yeni dedi.
bizde iki aydır korunmuyorduk.hemen oldu yahu.:))
benim adet oldum sandım kan geldi.fakat benim kanım çok gelir baktım kandırıkcı ped bil dolmamış.şüphelandim neden gelmiyor diye işte.
yerleşme kanaması olmuş sanırım.durum böyle kızlar..
iki gün sonra yine gitcem kontrol
ay inşallah bizede nasip eder rabbim
inşallah bende burda hayırlı haberimi paylaşırım kızlar.. Içimdeki korkuyu yenemeye çalışıyorum..umudum var benim olucak kucağıma alıcaminşallah... Allahım gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle..hakkımda hayırlı olanı da gönlüme razı eyle
pembe hamılemsn yoksaaaaa :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?