• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

Hoşgeldin arkadaşım, inşallah beklediğin bebiş haberi en kısa zamanda gelir.. Mart bat tarihin nedir ekleyelim seni de listeye;) ben de martı bekliyorum:)

canım hoşbukduk. allah razı olsun herşey gönlünce olur.canım yanlış hesaplama yapmışım:26:
şubat 21 adet olmam gerekiyor ayy inş. bende şubatın bereketinden nasiplenenlerden olurum :)

teşekkürlr kızlar .allah isteyen herkese hayırlısını nasip etsin..

valla benim belirtim dün oldu hemen gittim doktora günlük bu daha hamilesin çok yeni dedi.

bizde iki aydır korunmuyorduk.hemen oldu yahu.:))

benim adet oldum sandım kan geldi.fakat benim kanım çok gelir baktım kandırıkcı ped bil dolmamış.şüphelandim neden gelmiyor diye işte.

yerleşme kanaması olmuş sanırım.durum böyle kızlar..

iki gün sonra yine gitcem kontrol:ssz:

tebrik ederim canım allah kucağına almayı nasip etsin

herkese merhaba ,çok uzun süredir takip etmeme rağmen ancak üye olabildim. kendime göre bir ortam bulduğum içinde sevinçliyim..bende 3 yıllık evli bir bayanım2011 haziran ayından beri çocuk istiyoruz ama malasef ki hala gerçekleşemedi...bende hayallerini mart ayına erteleyenlerdenim..tarihim 6 mart benide listenize eklerseniz çok mutlu olurum.

Kızlar merhaba,
Beni de ekler misiniz?13 şubat BAT
warya böyle içim bi garip,test yapmak istiyorum..ama negatif çıkar diye korkuyorum.en zamanında 13 ne kadar umudum olsun diyorum.
Ama erken çıkanlarında oluyormuş.Benimde 4 gün kaldı..İdrarda çıkar mı kii??

cnm ben ıdrarsa ogrendım yanlıs yazmısım 11 subat yazcagıma 15 subat tazmısım:)
ya bende belırtı vardı bugun dayanamadım yaptım cıft cızgı cıktı yarın kanda baktırıcam

Melekangel de erken belli olmuş,acaba benim de belli olur mu? benimde bi kaç gündür kasıklarım ağrıyor. :(
Umarım iyi nedenler içindir.

Merhabalar bende şubattan umutluyum işnşallah mucize gerçekleşir.. 6 aydır brkliyorum bu ay inşallah. bat 12 beni de ekler misiniz......:34:

temmuzgüneşi , merve10er, meriyyy,kelam sizeri de listeye ekledim kızlar:) Bol şans herkese:)

super87, seni de nazar boncuklarıyla hamile diye ekledim;) Tebrikler tekrar, gerçekten çok sevindim...:3:

frangranceteacher:1 şubat
yasenyasar: 2 şubat
tugsad:2subat =HAMİLEEEE :49: :nazar:
selnur81:2şubat HAMİLEEE :49: :nazar:
simsiyah83:3şubat Marta inşallah
difeza : 3 şubat HAMİLEEE :49: :nazar:
BANU_K: Marta inşallah..
furtadoo : Marta inşallah
cindy83:4şubat
humeyra87:5 şubat
huzurlumutlu:5 şubat HAMİLEEEE :49: :nazar:
doruk_12duru_45:5 şubat
carmentta : 6 şubat HAMİLEEE :49: :nazar:
super87 : HAMİLEEEEE :49: :nazar:
mavibattaniye : 8 şubat
elabebek:9 şubat
ebru_1907:10 şubat
sesa24 : 10 şubat
melekangel: 11 şubat HAMİLEEE :49: :nazar:
arzux : 11 şubat
kelam :12 şubat
pembe masal:13 şubat
fbetuly:13şubat
nagıshe:13 subat
temmuzgüneşi : 13 şubat
romaroma :14 şubat
yuksel_89_85 : 15 şubat
nurran:15 şubat
merve10er : 15 şubat
derda_:17şubat
huzurluyuvam:17şubat
goonca:18şubat
mustafa_ata:18 şubat
ness66:18 şubat
naz8 : 18 şubat
yazçiçeği:20 subat
neva86:20şubat
edaerdugan : 20 şubat
meriyyy :21 şubat
ozlem86keser :22 şubat
edb:24 şubat
hilalmenteskaya : 24 şubat
esmer18:25 şubat
hack :26 şubat
pinarosm : 28 şubat

Son düzenleme:
herkese merhaba ,çok uzun süredir takip etmeme rağmen ancak üye olabildim. kendime göre bir ortam bulduğum içinde sevinçliyim..bende 3 yıllık evli bir bayanım2011 haziran ayından beri çocuk istiyoruz ama malasef ki hala gerçekleşemedi...bende hayallerini mart ayına erteleyenlerdenim..tarihim 6 mart benide listenize eklerseniz çok mutlu olurum.

Hoşgeldin tatlım, inşallah beklediğin haberi martta alır, mutlu bir anne adayı olarak devam edersin:)

seni mart listesi ekledim, mart konusunun sayfası budur;

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yalini-marta-erteleyenler-9.html#post23045885

temmuzgüneşi , merve10er, meriyyy,kelam sizeri de listeye ekledim kızlar:) Bol şans herkese:)

super87, seni de nazar boncuklarıyla hamile diye ekledim;) Tebrikler tekrar, gerçekten çok sevindim...:3:

teşekkürler... ooo maşallah bol haimileli bi başlık olmuş:52::52: darısı isteyen herkese inşallah. amin..

aaaa çok sevindiiiim:))) Gözün aydın tatlım.. sağlıkla huzurla bebeğini al kucağına inşallah.. :nazar: Nasılsın , neler hissediyorsun?

evet canım hislerin neler azcık bizede anlatırmısın=)

teşekkürler kızlar.şüphelendim olduda hemen ..

ay çok değişik birşey buya.şaka gibi:) tuhaf oldum.ilkten bir korku saldı beni doğum korkusu halada üzerimde.ben sağlık doktor konularında çok tırsagım:18:

derin duygular içine girdim..ilkten böyle olurmuş.öyle söylüyor ablam.sonra normal hayat gibi yaşıcan diyor..şimdi cinsiyetini çok merak ediyorum:9:

ama ilk dediğim şey sağlık diye düşünüyorum hemen insan korkuyor..bambaşka bir dünyay girdik şimdi eşimle.

farklı bir hayat bizi beklemekte:31:

:31: vay anasını bugünleridemi görcektim.artık çoçukluktan çıkıyorum demek gibi birşey.anne olucaz ya:1:

Arkadaşlar mrhb benim adetim 8 gün geçmişti bugün kan testine gidicektim ama adet oldum.:( adetim 2 aydır düzensiz oluyor normalde 28 günde bir oluyordum.Yumurtlama günümü nasıl hesaplıycam lütfen bana yardımcı olurmusunuz.Birde gebelik öncesi muayene olmak istiyordum bugün yinede doktora gideyimmi yoksa adetimin bitmesinimi beklemeliyim.

Bu her ay beklemek ve sonra kırmızıları görmek üzücü gerçekten ama bozma moralini hayatım.. İnşallah martta güzel haberler alırsın.. Eğer adet düzenin 28 günde bir ise, adetten sonraki 14. gün yumurtlama günün.. ama sen sadece yumurtlama günü değil 4-5 gün önceden başlayarak düzenli ilişkiye girmen lazım, ki yumurta oluşup çatladığında spremle karşılaşsın.. ama adet düzenin bozulmuşsa bu günü hesaplaman daha zor. yumurtlama gününü gösteren testler var evde kolay uygulayabileceğin, onlardan satın alıp öyle de takip edebilirsin..

Doktor konusunda ise eğer şüphelendiğin bir durum varsa git hemen, bazı hormon testleri yapmaları gerektiğinde adetin 3. günü kan alıyorlar.. o yüzden git hemen bence..

teşekkürler kızlar.şüphelendim olduda hemen ..

ay çok değişik birşey buya.şaka gibi:) tuhaf oldum.ilkten bir korku saldı beni doğum korkusu halada üzerimde.ben sağlık doktor konularında çok tırsagım:18:

derin duygular içine girdim..ilkten böyle olurmuş.öyle söylüyor ablam.sonra normal hayat gibi yaşıcan diyor..şimdi cinsiyetini çok merak ediyorum:9:

ama ilk dediğim şey sağlık diye düşünüyorum hemen insan korkuyor..bambaşka bir dünyay girdik şimdi eşimle.

farklı bir hayat bizi beklemekte:31:

ayyyy çok güzel duygular bunlar tebrikler canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... darısı bize artık...

Back