Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

Canım bende eşim nezaman birşeyle uğraşsa hemen foruma girip sizlerle konuşuyorum Ayyy evet çok az kaldı. Birde diyoum ya adetimi psikolojikman geciktirdiysem :S
o
inşallah öyle değildir güzel haberler alırsın yarın tatlım.. aynsını bende yapıyorum, boş buldukça burdayım:)) bazen kaptırıyorum kendimi onu da unutuyorum hayır yani hamile kalcam derken adam beni boşamasa iyi :)))))))))

Aynen arkadaşım :) Hiçbir problem olmamasına rağmen uzun süre deneme yapan arkadaşlarımız var neticede Bu şans işi de biraz... Ama neticede kazanan biz oluyoruz eninde sonunda

Aynı şeyi zaman zaman bende düşünüyorum Lavaboya gitse beni dönüşte bilgisayar başında buluyor Ama ne yapalım bizde bilgileniyoruz yani sonuçta dimi D: Bu arada inşallah güzel bir hber olur

Aynı şeyi zaman zaman bende düşünüyorum Lavaboya gitse beni dönüşte bilgisayar başında buluyor Ama ne yapalım bizde bilgileniyoruz yani sonuçta dimi D: Bu arada inşallah güzel bir hber olur

:)) kesinlikle katılıyorum sanaa:) İnşallah ilk güzel haberi senden alıp martta ben de takip ederim seni

Bu arada avatarıma bakarak nickname'imin neden mavi battaniye olduğunu anlarsın Konuyu dağıtmak istemem ama en sevdiğim çizgi film karekterlerindendi kendisi :

Ta kendisi Benimde oyuncak bir tavşanım vardı. evlenene kadar onunla uyudum. Düğün günü de annemin yastığının altına sakladım. O aldım sanıyordu yanıma ama sürpriz yaptım

ahahahaha:)) güzel süprizmiş.. eminim çok duygulanmıştır annen.. ben olsam salya sümük ağlardım sanırsam:)
ee çocuğun şanslı bir bebek olacak desene, çocuk ruhunu kaybetmemiş çok eğlenceli bir annesi olacak..

Çok teşekkürederim canım aydınlattın beni.İnternette bir site var ben ordan hesaplıyorum.Ben 28 günde bir adet oluyorum ve 5 şubatta adet oldum yani yumurtlama zamanım 19'u ve 3-4 gün öncesi doğru anlamışım sanırım.Teşekkürler.

bende martı bekleyenlerdenim canım, sıkma kendini.. mart listesi yapıyoruz istersen katıl:) inşallah mart uğurlu gelir hepimize.. nasıl hesaplıyorsun yumurtlama gününü?

Bu ay kendimi çok kaptırmışım çok üzüldüm.Çok kafaya takıyorum sanırım.Mart inşallah uğurlu gelir hepimize

Rica ederim arkadaşım ne demek :) Hepimiz birbirimize destek olmak için üyeyiz bu siteye:)

14 19 şubat arası çalışmalısınız yani ama bence 14 - 21 şubat arası de sen ona garantiye al işi:) bazen geç ya da erken yumurtlama olabiliyormuş çünkü..

İnşallah öyle olacak canım benim... Onunla evcilik bile oynarım büyüyünce... Bende varya tam doğmamış çocuğa don biçiyorum Hahahhaha

İnşallah öyle olacak canım benim... Onunla evcilik bile oynarım büyüyünce... Bende varya tam doğmamış çocuğa don biçiyorum Hahahhaha

hepimiz yapıyoruz onu merak etme:)) allah gönlüne göre versin, herşey dilediğince olsun inşallah arkadaşım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…