- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
oCanım bende eşim nezaman birşeyle uğraşsa hemen foruma girip sizlerle konuşuyorumAyyy evet çok az kaldı. Birde diyoum ya adetimi psikolojikman geciktirdiysem :S
ahahahaha:)) muhteşemsin gerçekten, çok işe yarar bir bilgi oldu.. bir de ben şahsen anlıyorum genelde yumurtlama olan günümü,akıntıdan hariç ateş basıyor, hafif ağrılarım oluyor kasıklarda..
bir de şunu belirtmek isterim ki,yumurtlama zamanı ilişkiye girmek bir garanti değil hamilelik için, yani sonuçta biz elimizden geleni yapıyoruz ama en nihayetinden yumurta ve spermin karşılaşması ve spermin o savaşı kazanması gerek.. bu da ha deyince olmayabiliyor..
o
inşallah öyle değildir güzel haberler alırsın yarın tatlım.. aynsını bende yapıyorum, boş buldukça burdayım:)) bazen kaptırıyorum kendimi onu da unutuyorum hayır yani hamile kalcam derken adam beni boşamasa iyi:)))))))))
Aynı şeyi zaman zaman bende düşünüyorumLavaboya gitse beni dönüşte bilgisayar başında buluyor Ama ne yapalım bizde bilgileniyoruz yani sonuçta dimi D : Bu arada inşallah güzel bir hber olur
:)) kesinlikle katılıyorum sanaa:) İnşallah ilk güzel haberi senden alıp martta ben de takip ederim seni
Ay sonra bende seni takip ederim inşallahOOOfffffff artık varya şu belirsizlikten kurtulmak için regl olmaya bile razıyım
aman dur anma ismini onun:) valla herhalde en az eşin kadar merak içerisindeyim seninle ilgili:) ve hala umutluyum..
Bu arada avatarıma bakarak nickname'imin neden mavi battaniye olduğunu anlarsınKonuyu dağıtmak istemem ama en sevdiğim çizgi film karekterlerindendi kendisi :
:))) snoopy di mi? oysa severdim çok ben de:)
Ta kendisiBenimde oyuncak bir tavşanım vardı. evlenene kadar onunla uyudum. Düğün günü de annemin yastığının altına sakladım. O aldım sanıyordu yanıma ama sürpriz yaptım
Canım öncelikle adet döngünün kaç gün sürdüğünü bilmen gerekiyor. Örneğin benim 29 gün. seninkininde böyle olduğunu varsayalım.. Zaten hesabı anlarsın. 29dan 14 ü çıkarıyorsun geriye kalan 15 sayısı senin adetinden itibaren sayarak ilerleyeceğin yumurtlama günün olacak. Ben mesala en son 8 ocakta regl oldum üzerine 15 gün sayınca ayın 23 üne denk geliyor. Buda demek oluyor ki ben ocak 23 de yumurtlayacağım. Şimdi tabi yumurtlamadan önce vajinadan gelen sümüğümsü ve 2 parmak arasında uzayacak kıvamda olan beyaz şeffaf bir akıntı geliyor bu tarihten 4 gün önce gibi. Sende hemen eşinle 48 saat arayla denemelere başlıyorsun ayın 23üne kadar. Çünkü o akıntı spermin yolunu kayganlaştırıyor ve tüplere yerleşmesini ulaşmasını kolaylaştırıyor. Şimdi diyeceksin ki neden 3-4 gün önceden ilişkiye giriyorum aynı gün girsem olmaz mı?? Aynı gün olan ilişkiden spermin tüplere yolcuğu 10 saati bulabildiği için çatlamış olan yumurta ile buluşması zor olabiliyor. Sperm kadın vücudunda 4-5 gün dayanırken yumurtamız çatlayınca sadece12-24 saat dayanıyor. Eğer yumurta çatladığında spermle hemen buluşursa ozaman daha sağlıklı oluyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Bunları bu ay yaptığım çılgın araştırmalardan öğrendim
bende martı bekleyenlerdenim canım, sıkma kendini.. mart listesi yapıyoruz istersen katıl:) inşallah mart uğurlu gelir hepimize.. nasıl hesaplıyorsun yumurtlama gününü?
Çok teşekkürederim canım aydınlattın beni.İnternette bir site var ben ordan hesaplıyorum.Ben 28 günde bir adet oluyorum ve 5 şubatta adet oldum yani yumurtlama zamanım 19'u ve 3-4 gün öncesi doğru anlamışım sanırım.Teşekkürler.
Çok teşekkürederim canım aydınlattın beni.İnternette bir site var ben ordan hesaplıyorum.Ben 28 günde bir adet oluyorum ve 5 şubatta adet oldum yani yumurtlama zamanım 19'u ve 3-4 gün öncesi doğru anlamışım sanırım.Teşekkürler.
ahahahaha:)) güzel süprizmiş.. eminim çok duygulanmıştır annen.. ben olsam salya sümük ağlardım sanırsam:)
ee çocuğun şanslı bir bebek olacak desene, çocuk ruhunu kaybetmemiş çok eğlenceli bir annesi olacak..
Bu ay kendimi çok kaptırmışım çok üzüldüm.Çok kafaya takıyorum sanırım.Mart inşallah uğurlu gelir hepimize
İnşallah öyle olacak canım benim... Onunla evcilik bile oynarım büyüyünce... Bende varya tam doğmamış çocuğa don biçiyorumHahahhaha
hepimiz yapıyoruz onu merak etme:)) allah gönlüne göre versin, herşey dilediğince olsun inşallah arkadaşım..
Bu ay kendimi çok kaptırmışım çok üzüldüm.Çok kafaya takıyorum sanırım.Mart inşallah uğurlu gelir hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?