Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

herkese merhabalar arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 2 yıllık evliyim ve çok istiyorum çocuk. yazılanları okuyunca çok duygulandım Rabbim Hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar versin. Hepinizin sıkıntılarını güzel haberlerle sona erdirsin inş. bende mart aynı bekliyorum inş. hayırlı haberler vermeyi banada sizede rabbim nasip etsin. Dua bekliyorum sizlerden....

MErhaba ben kan testini yaptırdım ancak degerim 10 çıktı doktor ya kimyasal gebelik dedi Yada daha cok yeni 1haftalik dedi.bilemedim bende sevineyim mı üzüleyim mı.Cumartesi bı daha yapılcak test eğer ki artarsa sağlıklı gebelikmis.dua edin kardeslerimde degerim artsin sağlıklı gebelik olsun.

cnm en basta hayırlısı olsun bozma moralını ıcınıde rahat tut kı etkılemesın senı.ınsallah dıger sıklar yokturda saglıklı bır bebıs cıkar karsına rabbım gonlune gore hayrlısını versın cnm dua et bol bol ve kafanı dagıtmaya calıs

çokkkkkkkkkkkkk teşekkürler=)

Arkadaşlar reglim hala gelmedi... Yarın sabaha kadar da gelmemiş olursa kan testine gideceğim Ama umudum yok nedense... Benim için dua edin ne olursunuz....

Arkadaşlar reglim hala gelmedi... Yarın sabaha kadar da gelmemiş olursa kan testine gideceğim Ama umudum yok nedense... Benim için dua edin ne olursunuz....

Canım ama nie umudun yook deme öle... Benimde cuma regli günüm bakalım... Hiç adet olcakmış gibi belirti yok ama kısmet:) İnşallah ikimizinde olur... Haber bekliyorum...

Bat ne zaman canım senin...Benim şuan hiç belirtim yok hiçbir ay da olmadı zaten Allah sana da tez zamanda nasip eder inşallah...Kızına da uzun ömürler nasip etsin...

Ne gibi belirtilerin var...
valla bat burda 21 subat yazmısım benmi yazdım karısıldımı bilmem ama 15-16 subat gibi takvimde işareledigime göre duaların için hepsine amin Allahım hepimize nasip etsin bebek
benim göğüslerim agrıyor gibi ki hiç bir zaman regl olcagım zaman agrımaz...kasıklarım sızlıyor..

az önce kan testi verdim..çok heyecanlıyım...dua edin kızlar benim için de şubatın 7. hamilesi ben olayımmmm :)))
hayırlı haberlerini bekliyoruz arkadasım bize hamiş olarak gel inşallah

hadi hayırlısı yerleşme kanaması olabilir test sonucunu bekliyoruzz

akıntı hep olur hamileliktede oluyor takip ediyorum ve dua ediyorum inşallah hayırı haberler getireceksin:)

Kizlar hic umudum yok ama lutfen biri hamileligin ilk belirtilerini yazsinnnnn
kasıklarda agrı hafif mide bulantısı belkidde mide agrısı olabilir
akıntı .gögüslerde asırı hassasiyer ve dolgunluk
ama bu kesin belirtiler degil bazen hiç bir belirtide olmayabilir bazende asırı olabilir
senin içinde hayırlısı olsun arkadasım

dualarmız butun arkadaslarımıza inşallah sende en kısa zamanda hamile kalırsın canım

canını sıkma gec gebelik olmus olabilir stres yapma endişelenme olmazsada dünyanın sonu degil evet üzücü can sıkıcı ama Allahım kısmet eder inşallah hayırlı haberlerle gel
sıkma kendini stres yapma uyuyamayacaksın valla:)
inşallah güzel haberlerle gel arkadasım

iyi geceler kızlar
ayy benim bat burda 21 subat yazılmıs benmi öle yazdım karıstımı bereketten bilmem benim takvimde 15 subat olarak görünüyor neyse önemli degil öenmli olan hamişmiyim degilmiyim
kasıklarım sızlıyor hatta sol taraf batıyor gibi
ama yüzüm sivilceleni yaa sanki regl olcam cunku normalde öncesinde sivilceler cıkar ama buara cok çikolata tatlı tüketiyorum ondanda olabilir
pöfff ne zor yahu beklemek
eşim bence hamile degilsin diyor
bende bilmiyorum vallahi
artık beklemekten ve stres yapmamaktan baska cagre yok
herkeze iyi geceler öpüorum
yarın güzl haberler alırız inşallah

Son düzenleme:

İnşallah hamilesindir arkadaşım. Bende artık yarın öğreneceğim. Çok büyük hüsran olacak belki de, belki normal karşılayacağım. Belki de çok sevineceğim. Şimdiden saatimi kurdum sabah 9 da kalkıp gideceğim. Hayırlısı arkadaşlar hepimiz içinnnn :) Şimdi olmasa da sonra nasılsa

Canım ama nie umudun yook deme öle... Benimde cuma regli günüm bakalım... Hiç adet olcakmış gibi belirti yok ama kısmet:) İnşallah ikimizinde olur... Haber bekliyorum...

İnşallah arkadaşım... Valla kendimden çok arkadaşlarım için dua ediyorum hamiş olsunlar diye... İnşallah hep beraber oluruz :)

Hoşgeldin arkadaşım, inşallah beklediğin bebiş haberi en kısa zamanda gelir.. Mart bat tarihin nedir ekleyelim seni de listeye ben de martı bekliyorum:)

İnşallah hamilesindir tatlım.. Kendini aşırı strese sokmamaya çalış haberlerini bize de ilet..

Benim bütün dualarım seninle arkadaşım.. İnşallah hayırlısı olsun, mümkünse de bebiş olsun

Beklemek gerçekten zor, inşallah şubat sana da uğurlu gelir güzel haberler alırsın.. stres yok unutmaaa..:) Listede değiştirdim senin tarihini..

BEREKETLİ ŞUBAT LİSTESİ
Hamişlerimizi allah nazardan korusun, bekleyenlere müjdeler olsun..

frangranceteacher:1 şubat
yasenyasar: 2 şubat
tugsad:2subat =HAMİLEEEE
selnur81:2şubat HAMİLEEE
simsiyah83:3şubat Marta inşallah
difeza : 3 şubat HAMİLEEE
BANU_K: Marta inşallah..
furtadoo : Marta inşallah
cindy83:4şubat
humeyra87:5 şubat
huzurlumutlu:5 şubat HAMİLEEEE
doruk_12duru_45:5 şubat
carmentta : 6 şubat HAMİLEEE
mavibattaniye : 8 şubat
elabebek:9 şubat
ebru_1907:10 şubat
sesa24 : 10 şubat
melekangel: 11 şubat HAMİLEEE
arzux : 11 şubat
pembe masal:13 şubat
fbetuly:13şubat
nagıshe:13 subat
romaroma :14 şubat
yuksel_89_85 : 15 şubat
nurran:15 şubat
derda_:17şubat
huzurluyuvam:17şubat
goonca:18şubat
mustafa_ata:18 şubat
ness66:18 şubat
naz8 : 18 şubat
yazçiçeği:20 subat
neva86:20şubat
edaerdugan : 20 şubat
ozlem86keser :22 şubat
edb:24 şubat
hilalmenteskaya : 24 şubat
esmer18:25 şubat
hack :26 şubat
pinarosm : 28 şubat

Arkadaşlar mrhb benim adetim 8 gün geçmişti bugün kan testine gidicektim ama adet oldum. adetim 2 aydır düzensiz oluyor normalde 28 günde bir oluyordum.Yumurtlama günümü nasıl hesaplıycam lütfen bana yardımcı olurmusunuz.Birde gebelik öncesi muayene olmak istiyordum bugün yinede doktora gideyimmi yoksa adetimin bitmesinimi beklemeliyim.

günaydın kızlarr bugün 9 şubat bat'ıma sadece 5 gün kaldı çok ama çok heyecanlıyım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…