Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

Doğumu düşünüp hiç kasma kendini şimdiden hayatım, hamileliğin tadını çıkar önce, zaten bu dokuz aylık süre sadece bebeği değil sen i de hazırlayacak anneliğe:) Hamile kaldıktan sonra vücudunun ürettiği hormonlar seni hem biyolojik hem de psikolojik olarak anneliğe hazırlayacak zaten. ben ne çılgın kızlar gördüm, bundan nasıl anne olacak dediğimiz ama çocukları olunca dünyanın en tatlı harika annelerine dönüşen:) Sen de çok iyi bir anne olacaksın ve çocuğun şanslı olacak:)

ay ne güzellllllll:)

Son düzenleme:

kızlar dün yazmıştım bunu.hala adet olmadım.kahverengi akıntı da gelmedi bi daha.bu akşam akıntı geleli iki gün olacak.birazdan test almak istiyorum ama ya erkense çıkmazsa diye korkuyorum.o zaman da üzüleceğim.

ne kadar güzel bereketli bir ay ilk 9 günde 7 tane hamişimiz var :) darısı diğer hrkesin başına tabi benimdeeeee

Tebrikler Canım,
Mükemmel bir duygu olsa gereek... Allah sağlıkla kucağınıza versin. Bizede göstersinnn İNŞALLAH..

olumsuz düşünmeyi bırak bi kenara tatlım ve hadi git bi test al ve öğren sonucu, belirsizlik daha kötü.. ayrıca eğer hamile değilsen de adetinin gecikmesi iyi bişey değil doktora gidersin bir an önce.. Ama inşallah hamişssindir

Bekliyoruz haberini tatlım, bol şans

bat tarihin 10 şubattı sanrım bence 1 gün daha bekle derim

Slm kızlar saba tümer de i.saraçoğlu erken hamilelik kürünü anlatıcak sizlere haber veriyim dedim :)

çok sağol yazıkların için tatlım,umarım öyle olur.dogacak olan çok şanlı valla.yengeç annesi olucak düşün.:)

ay ne güzellllllll:)

en güzelide senin olsun canımmmmmmm

Tebrikler Canım,
Mükemmel bir duygu olsa gereek... Allah sağlıkla kucağınıza versin. Bizede göstersinnn İNŞALLAH..

güzel birşey farklı birşey insan büyüdügünü anlıyor . 25 yaşında anne olucam işte.3 ay sonra evliliğim 2 yılını doldurcak iyimi.ben çoçuk için en az 2 yıl yapmam diyordum.öylede oldu gibi:)

inş.en güzeli senin olur.9 ay saç boyama ve kesme yok. dimi

amanın şanslıyım kızlar.iki gün önce saçımı boyatmıştım

yengeç annesi iyidir candır:))) kesimi hiç duymadım ama ilk 3 ayda boyamayı özellikle dip boyayı önermiyorlar..

kesim olabilir mi? boyada ilk üç ay he

kesim niye etkilesin ki zaten anlamadım?? boyada , kimyasal içerdiği için ilk üç ayda bebeğin gelişimi için önemli olduğundan önerilmiyor, ha mümkünse hamilelik boyunca iç yapma bence, ne kaybedersin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…