- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
teşekkürler kızlar.şüphelendim olduda hemen ..
ay çok değişik birşey buya.şaka gibi:) tuhaf oldum.ilkten bir korku saldı beni doğum korkusu halada üzerimde.ben sağlık doktor konularında çok tırsagım:18:
derin duygular içine girdim..ilkten böyle olurmuş.öyle söylüyor ablam.sonra normal hayat gibi yaşıcan diyor..şimdi cinsiyetini çok merak ediyorum
ama ilk dediğim şey sağlık diye düşünüyorum hemen insan korkuyor..bambaşka bir dünyay girdik şimdi eşimle.
farklı bir hayat bizi beklemekte
Ay çok değişik birşey buya.şaka gibi:) tuhaf oldum.ilkten bir korku saldı beni doğum korkusu halada üzerimde.ben sağlık doktor konularında çok tırsagım:18:
Derin duygular içine girdim..ilkten böyle olurmuş.öyle söylüyor ablam.sonra normal hayat gibi yaşıcan diyor..şimdi cinsiyetini çok merak ediyorum
Ama ilk dediğim şey sağlık diye düşünüyorum hemen insan korkuyor..bambaşka bir dünyay girdik şimdi eşimle.
Farklı bir hayat bizi beklemekte
merhaba kızlar.dün akşam saat 10 gibi iki damla kadar kahverengi akıntım geldi peçeteye silince görüdm.o zamandan beri gelen giden yok.karnım da adet olacakmışım gibi ağrıyor.çok da şiddetli ağrımıyor.eğer bugün adet olmazsam yarın test yapsammı diyorum.sizce yapsam çıkar mı?:44::44::44:
temmuzgüneşi , merve10er, meriyyy,kelam sizeri de listeye ekledim kızlar:) Bol şans herkese:)
super87, seni de nazar boncuklarıyla hamile diye ekledimTebrikler tekrar, gerçekten çok sevindim...
frangranceteacher:1 şubat
yasenyasar: 2 şubat
tugsad:2subat =HAMİLEEEE
selnur81:2şubat HAMİLEEE
simsiyah83:3şubat Marta inşallah
difeza : 3 şubat HAMİLEEE
BANU_K: Marta inşallah..
furtadoo : Marta inşallah
cindy83:4şubat
humeyra87:5 şubat
huzurlumutlu:5 şubat HAMİLEEEE
doruk_12duru_45:5 şubat
carmentta : 6 şubat HAMİLEEE
super87 : HAMİLEEEEE
mavibattaniye : 8 şubat
elabebek:9 şubat
ebru_1907:10 şubat
sesa24 : 10 şubat
melekangel: 11 şubat HAMİLEEE
arzux : 11 şubat
kelam :12 şubat
pembe masal:13 şubat
fbetuly:13şubat
nagıshe:13 subat
temmuzgüneşi : 13 şubat
romaroma :14 şubat
yuksel_89_85 : 15 şubat
nurran:15 şubat
merve10er : 15 şubat
derda_:17şubat
huzurluyuvam:17şubat
goonca:18şubat
mustafa_ata:18 şubat
ness66:18 şubat
naz8 : 18 şubat
yazçiçeği:20 subat
neva86:20şubat
edaerdugan : 20 şubat
meriyyy :21 şubat
ozlem86keser :22 şubat
edb:24 şubat
hilalmenteskaya : 24 şubat
esmer18:25 şubat
hack :26 şubat
pinarosm : 28 şubat
ay çok değişik birşey buya.şaka gibi:) tuhaf oldum.ilkten bir korku saldı beni doğum korkusu halada üzerimde.ben sağlık doktor konularında çok tırsagım:18:
derin duygular içine girdim..ilkten böyle olurmuş.öyle söylüyor ablam.sonra normal hayat gibi yaşıcan diyor..şimdi cinsiyetini çok merak ediyorum
ama ilk dediğim şey sağlık diye düşünüyorum hemen insan korkuyor..bambaşka bir dünyay girdik şimdi eşimle.
farklı bir hayat bizi beklemekte
kızlar dün yazmıştım bunu.hala adet olmadım.kahverengi akıntı da gelmedi bi daha.bu akşam akıntı geleli iki gün olacak.birazdan test almak istiyorum ama ya erkense çıkmazsa diye korkuyorum.o zaman da üzüleceğim.
kızlar dün yazmıştım bunu.hala adet olmadım.kahverengi akıntı da gelmedi bi daha.bu akşam akıntı geleli iki gün olacak.birazdan test almak istiyorum ama ya erkense çıkmazsa diye korkuyorum.o zaman da üzüleceğim.
bat tarihin 10 şubattı sanrım bence 1 gün daha bekle derim
ne kadar güzel bereketli bir ay ilk 9 günde 7 tane hamişimiz var :) darısı diğer hrkesin başınaTabi benimdeeeee
ne kadar güzel bereketli bir ay ilk 9 günde 7 tane hamişimiz var :) darısı diğer hrkesin başınatabi benimdeeeee
Amiiiiiiiiiiin:) Ben marta kalanlardanım, bu bereket bize de bulaşır umarım:)
inşallahhhh banu_k .... Benim daha ilk ayım beklemediyim şuanda ama gözüken marta kalıcam sanırım. Daha çok erken
Doğumu düşünüp hiç kasma kendini şimdiden hayatım, hamileliğin tadını çıkar önce, zaten bu dokuz aylık süre sadece bebeği değil sen i de hazırlayacak anneliğe:) Hamile kaldıktan sonra vücudunun ürettiği hormonlar seni hem biyolojik hem de psikolojik olarak anneliğe hazırlayacak zaten. ben ne çılgın kızlar gördüm, bundan nasıl anne olacak dediğimiz ama çocukları olunca dünyanın en tatlı harika annelerine dönüşen:) Sen de çok iyi bir anne olacaksın ve çocuğun şanslı olacak:)
ay ne güzellllllll:)
Tebrikler Canım,
Mükemmel bir duygu olsa gereek... Allah sağlıkla kucağınıza versin. Bizede göstersinnn İNŞALLAH..
inşallahhhh Banu_K .... benim daha ilk ayım beklemediyim şuanda ama gözüken marta kalıcam sanırım. daha çok erken
çok sağol yazıkların için tatlım,umarım öyle olur.dogacak olan çok şanlı valla.yengeç annesi olucak düşün.:)
en güzelide senin olsun canımmmmmmm
güzel birşey farklı birşey insan büyüdügünü anlıyor .25 yaşında anne olucam işte.3 ay sonra evliliğim 2 yılını doldurcak iyimi.ben çoçuk için en az 2 yıl yapmam diyordum.öylede oldu gibi:)
inş.en güzeli senin olur.9 ay saç boyama ve kesme yok. dimi
amanın şanslıyım kızlar.iki gün önce saçımı boyatmıştım
Slm kızlar saba tümer de i.saraçoğlu erken hamilelik kürünü anlatıcak sizlere haber veriyim dedim :)
yengeç annesi iyidir candır:))) kesimi hiç duymadım ama ilk 3 ayda boyamayı özellikle dip boyayı önermiyorlar..
kesim olabilir mi? boyada ilk üç ay he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?