- Konu Sahibi pembemasal
inşallah hamilesindir tatlım... :) Ne zaman alacaksın sonucu?
inşalllahhh :)) öğleden sonra 4 gibi alıcam..mutlaka yazarım burayaaa...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah hamilesindir tatlım... :) Ne zaman alacaksın sonucu?
belki bilirsiniz. ben regl olunca ilk üç gün yogun kan gelir. fakat bu sefer kan çok az geliyor hemde çok az neden sizce???
reginagatto ' inşallah pozitifi görürsün. Bende Cuma günü yaptırıcam kan testi.... Bakalım tutunabilmişmi bizimkisi....
Çok az derken? adet kanamasının yoğunluğu bazen değişebilir, normaldir.. ama sadece lekelenme gibi bir iki damla kahverengi geliyorsa farklı bir durum vardır, hamile olabilirsin ya da hormonlarla alakalı bir durumdur.. hamilelikten şüpheleniyorsan bir kan testi yaptır önce, bişey çıkmazsa doktora gitmeni öneririm..
cvp yazdıgın için çok teşekkür ederim.
ben ilk günler oluk oluk gelir.ped değiştireyim diyorum.baktımki para şekil büyüklüğü kadar kan gelmiş.ped dolmamış bile.hayatımda ilkez böyle oluyor.hep düzenlidir adetim.akşam çubuk alıcaz
merhaba kızlar.dün akşam saat 10 gibi iki damla kadar kahverengi akıntım geldi peçeteye silince görüdm.o zamandan beri gelen giden yok.karnım da adet olacakmışım gibi ağrıyor.çok da şiddetli ağrımıyor.eğer bugün adet olmazsam yarın test yapsammı diyorum.sizce yapsam çıkar mı?:44::44::44:
rica ederim ne demek :) bence de bi kontrol et, bazen yerleşme kanaması olabiliyor hamile kadınlarda.. İnşallah önemli bişey değildir ya da istiyorsan şayet hamilesindir..![]()
korunmuyorduk zaten iki üç aydır.eşim doktora sormuş..olabilir demiş.akşam çubuk alıp gelcek.ona görede kan testi yaptırırım.korkmaya başladım.
senin çoçugun varmı canım.nasıl birşey kolaymı hamilelik?:18:
yok hayatım ben de hamile kalmaya çalışanlardanım..:) Stres yapma, korkma hiç, önce bi sonucu öğren, sonra da zaten istediğin bişey olduğu için mutlu olacaksındır eminim..İnşallah güzel haberler alırsın..:)
mutlu olurumda ama korkarımda ben içimde gezinen falan:)
sen ne kadarlık evlisinki canım.
Ben bi listeyi güncelliim dedim:)
yasenyasar ve dilfeza sizleri de ekledim, güzel haberlerinizi bekliyoruz..
havi1453:30ocak
frangranceteacher:1 şubat
yasenyasar: 2 şubat
tugsad:2subat =HAMİLEEEE
selnur81:2şubat
simsiyah83:3şubat
difeza : 3 şubat
BANU_K: Marta inşallah..
furtadoo : Marta inşallah
cindy83:4şubat
humeyra87:5 şubat
huzurlumutlu:5 şu bat
doruk_12duru_45:5 şubat
carmentta : 6 şubat
mavibattaniye : 8 şubat
elabebek:9 şubat
ebru_1907:10 şubat
pembe masal:13 şubat
fbetuly:13şubat
nagıshe:13 subat
melekangel: 15şubat
derda_:17şubat
huzurluyuvam:17şubat
goonca:18şubat
mustafa_ata:18 şubat
ness66:18 şubat
naz8 : 18 şubat
yazçiçeği:20 subat
neva86:20şubat
nurran:21 şubat
edb:24 şubat
cnm ben ıdrarsa ogrendım yanlıs yazmısım 11 subat yazcagıma 15 subat tazmısım:)
ya bende belırtı vardı bugun dayanamadım yaptım cıft cızgı cıktı yarın kanda baktırıcam