• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

haklısın valla canım..benim özel sağlık sigortam olduğu için %20 sini ödüyorum..oda 7 lira civarında çıkıyor.istersen birde polikilinklere sor onlar daha ucuz oluyor.yada direk labaratuarlara sor canım onlarda ucuz oluyor.

yok canım 15 - 20 - 25 tl arası değişiyo özel hastane bile olsa sağlık ocakları ücretsiz yapıyo sen nereye sordun böyle

cnm ben ozel hastanelere sordum 45 tl dıyor kan testı gebelık ıcın..doktora randevu alıcam parasını odıcem yıne 10 tl kan tahlılı ucretı oooo aıle hekeımı benm patronum benm aıle hekımım o zaten ıstemıyordu hamıs olmamı ben 6 aylık evlıyım sımdı ona yaptırırsam bebeısı gorur cunku ıdrarda cıktı ıkı cızgı napcamı sasırdım

cnm ben ozel hastanelere sordum 45 tl dıyor kan testı gebelık ıcın..doktora randevu alıcam parasını odıcem yıne 10 tl kan tahlılı ucretı oooo aıle hekeımı benm patronum benm aıle hekımım o zaten ıstemıyordu hamıs olmamı ben 6 aylık evlıyım sımdı ona yaptırırsam bebeısı gorur cunku ıdrarda cıktı ıkı cızgı napcamı sasırdım

labaratuarlara danışsana bir canım hangi ildesin sen,internetten bir araştıralım...

özel hastaneye git muayene olmadan direk kendinde yaptırabiliyorsun kan tahlilini doktor muayene ücretiyle olursa alırlar o kadar

Arkadaşlar adetim 5 gün geçti.Kan testi yaptrdım.Negatif.Aklımı yitirmek üzereyim.Acaba erken menopoza mı girdim.Neden adet olamıyorum?

cnm hamileymisin hayirli olsun bana belirtileri soylermisin ?:)

soyleyım cnm..oncelıkle ben cok erken farkettım gebelıgımı neden anlamadım.hatta tırlatıyorum dedım doktor kontrolune gıttım su belırtıler var bıle demedım doktor sen ne kadar paranoyaksın demesın dıye.daha batım 11 ınde ben 2 hafta once anladım..ılkın basım dondu ama sadece farklı zamanda ıkı kere o benı suphelendırdı bayılcak gıbı olmustum.dedım acabamı sonra bı ara agzımda metalımsı tat oldu cok surmedı ama agzım sureklı kuruydu cok sıvı tuketırım ben yıne kuru yıne kuru..kasık agrısı mıde bulantısı yada goguslerde hıcbırsey yoktu o benı suphelendırmıstı dıyordum ne goguslerde nede kasıkta nede belde bır sey yok.ama en onemlısı ıs yerınde uykum gelıyordu uyumayınca yuzum kızarıyor gozlerım acıyordu.ve evde 2 haftadır nerdeyse hıc bır ıs yapmadım en cokta benı bu halsızlık dusundurdu kesın dedım sonra adet olcakmısım gıbı gelıyordu ıkı gundur tmm marta kaldık dedım sonra dayanamadım dun test aldım ve hamıs mısım bende bu kadardı belırtı cnm ınsallah alllahım ısteyen herkese bu duyguyu yasatır

Arkadaşlar adetim 5 gün geçti.Kan testi yaptrdım.Negatif.Aklımı yitirmek üzereyim.Acaba erken menopoza mı girdim.Neden adet olamıyorum?

benimde geçen ay öyle olmuştu kesin hamileyim dedim ama kan testiyle hayal kırıklığına uğradım resmen stres yapıyosan ondan gecikmiş olabilirsin ama yinede doktara git ihmal etme

özel hastaneye git muayene olmadan direk kendinde yaptırabiliyorsun kan tahlilini doktor muayene ücretiyle olursa alırlar o kadar

cnm sordum randevu almadan doktordan ne kadar dıye 45 tl dedı doktorundan randevu alırsan 30 tl odıcem o zmn doktor ızın bverırse kan testıne 10 tl ımıs o zmn da yıne muayene ucretı var aynı sade 5 tl kardasın cnm ya

cnm sordum randevu almadan doktordan ne kadar dıye 45 tl dedı doktorundan randevu alırsan 30 tl odıcem o zmn doktor ızın bverırse kan testıne 10 tl ımıs o zmn da yıne muayene ucretı var aynı sade 5 tl kardasın cnm ya

başka hastanelerede sor canım ben istanbuldayım burda değişiyo hasteneye göre bazısı 15 alıyo bazısı 20 -25 bu kadarını ilk defa duydum ama sağlık ocağına gidebilme imkanın varsa dediğim gibi orası ücretsiz yapıyo ama 1 gün sonra veriyo sonucu

daha doktorumuda aramadım kan tahlılı yaptırmadan.oo kıza bak hemen arıyor demesın dıye arayıp soylesemmı acaba kızlar boyle bolye ne zmn gelıyım dıye

3-4 yere telefon actım canım..hepsi 30tl dedi :( agız birliği etmişler resmen :(

cnm benm cok cok tesekkur ederım emegıne saglık.dedım ben bunlar paragoz annelık duygusunu somurup ınsanlardan para koparmanın pesındeler napcaz patronuma gıtmektense gıder 30 tl verırım.sımdı emın olmadan bılmesını ıstemıyorum bakarsın dusuk olur yada baska bır sey sımdıden yaymak ıstemedım

Back