Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

Ben bi listeyi güncelliim dedim:)

yasenyasar ve dilfeza sizleri de ekledim, güzel haberlerinizi bekliyoruz..

havi1453:30ocak
frangranceteacher:1 şubat
yasenyasar: 2 şubat
tugsad:2subat =HAMİLEEEE
selnur81:2şubat
simsiyah83:3şubat
difeza : 3 şubat
BANU_K: Marta inşallah..
furtadoo : Marta inşallah
cindy83:4şubat
humeyra87:5 şubat
huzurlumutlu:5 şu bat
doruk_12duru_45:5 şubat
carmentta : 6 şubat
mavibattaniye : 8 şubat
elabebek:9 şubat
ebru_1907:10 şubat
pembe masal:13 şubat
fbetuly:13şubat
nagıshe:13 subat
melekangel: 15şubat
derda_:17şubat
huzurluyuvam:17şubat
goonca:18şubat
mustafa_ata:18 şubat
ness66:18 şubat
naz8 : 18 şubat
yazçiçeği:20 subat
neva86:20şubat
nurran:21 şubat
edb:24 şubat

Son düzenleme:

Evde yapılan testler sanırım ikinci çizgiyi silikde olsa veriyorsa hamilesin demektir diye okudum burda genelde..:) Ay çok güzel bir haber bu haftaya güzel başladık sayende, kan testi de çıkınca hemen yaz.. :)

Liste de ekledim bak seni:) kesin sonucu bekliyoruz:)

Son düzenleme:

bence varsa çıkar kanda kesin sonuç

Çok teşekkür ederim; çok heyecanlıyım hemen yazarım kan testinin sonucunu. ve sanırım eşimden bile önce siz öğreneceksiniz :)

Son düzenleme:
kızlar yaa adet gnlerımdeyım ya daha oncdende bahsetmıstım aşılama yaptık bu ay. persembe kan testı yapcam ama bu sabah bı kereye mahsus pembe lekelenme oldu ayy öle moralım bozuldu kı adet oldum dıe ama gerısı gelmedı yasadınızmı hıc böle bısey:26:

bugün kontrole gittim doktorum yumurtamın geç gelliştiğini tembellik olabileceğini söledi eğer bu ay hamiş olamazsam önümüzdeki ay klomen başlarız dedi.peki bu ilacı kullanırken ilişkiye giriliyo mu?yani o ay çalışma yapabiliyomuyuz. inşallah gerek kalmaz da hamiş olurum ((

süpppeerrrrrrr

silik milik.... azıcık bi çizgiye benzer bi iz bile görsen, ikinci çizgi mevcut demektir.
benim kızımda, sanırım hormonlarım yavaş yavaş belirginleşmişti... erken gebelik testi yaptığımda, ikinci çizgiyi 3 haftalıkken görmüştüm. normal gebelik testlerinde, ikinci çizgiyi ancak 5. haftamın sonunda görebilmiştim, çok silik şekilde.

o ikinci çizgi görünüyorsa... kesin gebelik vardır.
çok sevindim arkadaşım.
hadi hayırlı olsun meleğin. sağlıkla kucağında gör inşallah.
çubuğu saklamayı unutma sakııınnnn :)))))

evet canım yaşadım.

ben erken gebelik testi (eczanede - fortel diye bi marka) ile öğrenmiştim gebeliğimi. henüz 3 haftalıktım yani.
regl günümden 3-4 gün evvel bi lekelenmem olmuştu. biraz biraz ve birkaç kere olmuştu aynı gün içinde. çok telaşlanmıştım ama kimseye de söylememiştim. olacağı varsa olur diye düşünüp teselli etmiştim kendimi.
regl olmadım o ay. gebeliğim devam etti yani.
o kanama da, yerleşme kanaması denen bişeymiş. sonradan doktorum söylemişti.

inşallah sende de öyledir. kese yerleşirken, hafif damar çatlamalarına yol açabiliyormuş.
bozma moralini.

ilacı hiç bilmiyorum ama, dileğine katılıyorum. inşallah gerek kalmaz da hamiş olursun.

selam kızlar merhaba benide listeye alırmısınız bat 14 şubat :)

ateş ölçme yönteminide kullanıyorum..ateşim cumartesi günki çok büyük düşüşten sonra tekrar fırladı ve dünden beridir akıntımın içinde lekelenme diye tabir edilen azcıkta olsa kan görüyorum ama daha adetime yaklaşık 7 gün var..

ve normalde adetten 10 gün önce filan göğüslerimde ağrı oluşurdu şimdide göğüslerimde ağrı başladı ve büyüdüler ama adet zamanki ağrı daha fazla oluyordu bu sefer az bir ağrı var ?

Son düzenleme:

yerleşme kanaması dedikleri şeydir belki o lekelenmeler.. ve hamilesindir inşallah..:)

yerleşme kanaması dedikleri şeydir belki o lekelenmeler.. ve hamilesindir inşallah..:)

inşallah canım ya.. çok merak ediyorum ama hüsrana ugramaktanda korkuyorum açıkçası..en erken ne zaman test yapsam belli olur acaba ?

inşallah canım ya.. çok merak ediyorum ama hüsrana ugramaktanda korkuyorum açıkçası..en erken ne zaman test yapsam belli olur acaba ?

frangranceteacher:1 şubat
yasenyasar: 2 şubat
tugsad:2subat =HAMİLEEEE
selnur81:2şubat
simsiyah83:3şubat
difeza : 3 şubat
BANU_K: Marta inşallah..
furtadoo : Marta inşallah
cindy83:4şubat
humeyra87:5 şubat
huzurlumutlu:5 şu bat
doruk_12duru_45:5 şubat
mavibattaniye : 8 şubat
elabebek:9 şubat
ebru_1907:10 şubat
pembe masal:13 şubat
fbetuly:13şubat
nagıshe:13 subat
romaroma :14 şubat
melekangel: 15şubat
derda_:17şubat
huzurluyuvam:17şubat
goonca:18şubat
mustafa_ata:18 şubat
ness66:18 şubat
naz8 : 18 şubat
yazçiçeği:20 subat
neva86:20şubat
nurran:21 şubat
edb:24 şubat
esmer18:25 şubat

Ekledim listeye:) 14 şubat sevgililer günü, hediyen bebiş olur umarım:) evde yapılan testlerde adet gününü bekle derim ben..

teşekkür ederim canım çok sağol :)

tamam zaten yaklaşık 1 hafta kaldı merakla bekliyorum :)

Allahım sen yardım et

teşekkür ederim canım çok sağol :)

tamam zaten yaklaşık 1 hafta kaldı merakla bekliyorum :)

Allahım sen yardım et

bekleme süreci gerçekten çok zor.. kendini fazla dinlememeye , başka bişeylerle oyalanmaya çalış.. ama tabii söylemesi kolay yapması zor bu işin:)

aynen gerçekten bekleme süreci insanı mahvediyor hele birde emeğinin karşılığını alamadıgı zaman

şeytan diyor al test yap ve yine hüsrana ugra eşimde kızıcak artık her dakika test yapılmaz daha adetine 1 hafta var diye :)

bekleme süreci gerçekten çok zor.. kendini fazla dinlememeye , başka bişeylerle oyalanmaya çalış.. ama tabii söylemesi kolay yapması zor bu işin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…