- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
Merhaba Hanımlar,
Ben son bir haftadır forumdan yazılarınızı takip ediyordum. Birbirinizi öyle ilgiyle dinliyor ve yardımcı oluyordunuz ki hemen aranıza katılmak istedim. Ben son bir haftadır hamilelik belirtileri gösteriyordum ama bu belirtiler regl belirtileriyle aynı olduğu için kafam çok karışıktı. Bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım. Normalde hiç şaşmaz hep aynı gün olur ama bugün olmadı. Hemen eczaneden gebelik testi aldım ve hastahanede kan verdim. Şu an silik bir şekilde ikinci çizgi görünüyor. Kan testi de 2 saat sonra çıkacakmış. Acaba çok mu erken kan verdim?? Belli olur mu?
Merhaba Hanımlar,
Ben son bir haftadır forumdan yazılarınızı takip ediyordum. Birbirinizi öyle ilgiyle dinliyor ve yardımcı oluyordunuz ki hemen aranıza katılmak istedim. Ben son bir haftadır hamilelik belirtileri gösteriyordum ama bu belirtiler regl belirtileriyle aynı olduğu için kafam çok karışıktı. Bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım. Normalde hiç şaşmaz hep aynı gün olur ama bugün olmadı. Hemen eczaneden gebelik testi aldım ve hastahanede kan verdim. Şu an silik bir şekilde ikinci çizgi görünüyor. Kan testi de 2 saat sonra çıkacakmış. Acaba çok mu erken kan verdim?? Belli olur mu?
Evde yapılan testler sanırım ikinci çizgiyi silikde olsa veriyorsa hamilesin demektir diye okudum burda genelde..:) Ay çok güzel bir haber bu haftaya güzel başladık sayende, kan testi de çıkınca hemen yaz.. :)
Liste de ekledim bak seni:) kesin sonucu bekliyoruz:)
Çok teşekkür ederim; çok heyecanlıyım hemen yazarım kan testinin sonucunu. ve sanırım eşimden bile önce siz öğreneceksiniz :)
Ben de yokum listede.Bat ım 2 şubattı.Hala olmadım.
Merhaba Hanımlar,
kızlar yaa adet gnlerımdeyım ya daha oncdende bahsetmıstım aşılama yaptık bu ay. persembe kan testı yapcam ama bu sabah bı kereye mahsus pembe lekelenme oldu ayy öle moralım bozuldu kı adet oldum dıe ama gerısı gelmedı yasadınızmı hıc böle bısey:26:
bugün kontrole gittim doktorum yumurtamın geç gelliştiğini tembellik olabileceğini söledi eğer bu ay hamiş olamazsam önümüzdeki ay klomen başlarız dedi.peki bu ilacı kullanırken ilişkiye giriliyo mu?yani o ay çalışma yapabiliyomuyuz. inşallah gerek kalmaz da hamiş olurum((
selam kızlar merhaba benide listeye alırmısınız bat 14 şubat :)
ateş ölçme yönteminide kullanıyorum..ateşim cumartesi günki çok büyük düşüşten sonra tekrar fırladı ve dünden beridir akıntımın içinde lekelenme diye tabir edilen azcıkta olsa kan görüyorum ama daha adetime yaklaşık 7 gün var..
ve normalde adetten 10 gün önce filan göğüslerimde ağrı oluşurdu şimdide göğüslerimde ağrı başladı ve büyüdüler ama adet zamanki ağrı daha fazla oluyordu bu sefer az bir ağrı var ?
yerleşme kanaması dedikleri şeydir belki o lekelenmeler.. ve hamilesindir inşallah..:)
inşallah canım ya.. çok merak ediyorum ama hüsrana ugramaktanda korkuyorum açıkçası..en erken ne zaman test yapsam belli olur acaba ?
teşekkür ederim canım çok sağol :)
tamam zaten yaklaşık 1 hafta kaldı merakla bekliyorum :)
Allahım sen yardım et
bekleme süreci gerçekten çok zor.. kendini fazla dinlememeye , başka bişeylerle oyalanmaya çalış.. ama tabii söylemesi kolay yapması zor bu işin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?