Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

en son liste şu şekildeydi;

frangranceteacher:1 şubat
tugsad:2subat =HAMİLEEEE
selnur81:2şubat
simsiyah83:3şubat
BANU_K:3ŞUBAT - Marta inşallah..
cindy83:4şubat
humeyra87:5 şubat
huzurlumutlu:5 şubat
doruk_12duru_45:5 şubat
mavibattaniye : 8 şubat
elabebek:9 şubat
ebru_1907:10 şubat
pembe masal:13 şubat
fbetuly:13şubat
nagıshe:13 subat
melekangel: 15şubat
derda_:17şubat
huzurluyuvam:17şubat
goonca:18şubat
mustafa_ata:18 şubat
ness66:18 şubat
naz8 : 18 şubat
yazçiçeği:20 subat
neva86:20şubat
nurran:21 şubat
edb:24 şubat
esmer18:25 şubat

Var mı bize güzel haberi olaaaan?:)

Valla inan ben de gelip gelip bakıyorum sayfaya ilk güzel haber kimden gelecek diye, sen bi bekle bakalım yarın da sonra test yaparsın, ay çatlıycam meraktan:)

canım inşallah ama regl belirtileri var sanki kırmızılar gelecek gibi yarın okullar açılıyor ya ben yarın akşama girerim ancak haber veririm

rica ederim arkadaşım.
varsa sorularınız, tecrübeli kişi (!!) larak yanıtlamaya çalışabilirim.

şubattan umudum yok ama, martta umutluyum nasipse ben de :))

Cnm benimde reglm bugün bitti bende sonucu artık martta alırım inş. Ya tutarsaa :) iNŞ. HEPİMİZ İÇİNN :)

Cnm beni neden listeden çıkardın aşk olsun

Cnm beni neden listeden çıkardın aşk olsun

aşkolsun ayol çıkarırmıyım hiç, sen ben mart listesindeyiz artık, pembemasal yeni konu açtı ya orada kuzum..

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-dogum/502280-anne-olma-hayalini-marta-erteliyenler.html

Bu sayfadasın hayatım:)

o diğeri pembemasalın şubat listesiydi:)

ama sen üzülme , bak şubat listesini de güncelledim senin için..

havi1453:30ocak
frangranceteacher:1 şubat
tugsad:2subat =HAMİLEEEE
selnur81:2şubat
simsiyah83:3şubat
BANU_K: Marta inşallah..
furtadoo : Marta inşallah
cindy83:4şubat
humeyra87:5 şubat
huzurlumutlu:5 şu bat
doruk_12duru_45:5 şubat
mavibattaniye : 8 şubat
elabebek:9 şubat
ebru_1907:10 şubat
pembe masal:13 şubat
fbetuly:13şubat
nagıshe:13 subat
melekangel: 15şubat
derda_:17şubat
huzurluyuvam:17şubat
goonca:18şubat
mustafa_ata:18 şubat
ness66:18 şubat
naz8 : 18 şubat
yazçiçeği:20 subat
neva86:20şubat
nurran:21 şubat
edb:24 şubat
esmer18:25 şubat

Son düzenleme:

Ahh cnm benim çok iyisin sağol tşk ederim :) Aynen yaa o kadar çok konu okuyorum ki kafam karışmış o an k.bakma doğru ben mart a kalmıştım dimi :)))

Herkese hayırlı akşamlar ben hala adet olmadım yaa acabalarla yaşıyorum artık kendime iki gün daha veriyorum sonrada kan testine giderim adetimde düzensizlik vardı ama 3 gün geçti kızlar hamilemiyim neyim acaba ya sabır...

yorumların için çok teşekkrler gerçekten buradaki sohbetler insanı biraz olsun rahatlatıyor .. evet bende dün aldım. incir kürü yapıcam bu ay fakat şöylede bir durum var ben 2 gün önce adet oldum sandım fakat şimdi iki gündür hiç bir şey yok sadece ara ara ağrı içimden ümitlenmek geliyr ama adet ağrılarım tekrar başlayınca kesin sökülemedi diyorum yarında olmazsam önce test yapıcam sonra doktora gidicem.2 ay önce doktora gittiğimde hiç bi sorun yok demişti çalışmalara devam et henüz erken dedi.şimdi böyle adet olmayınca ya hamileyim yada belki bende de çatlamayan bi yumurta kiste dönüşmüştür hem öyleyse en azından klomen yada çatlatma iğnesi filan verri doktor ..bu şekilde ikilemde kalmak çok gıcık ya

Belirtilerin varmı cnm? hadi bakalım inş. hayırlısıyla hamilesindir cnm

Ahh cnm benim çok iyisin sağol tşk ederim :) Aynen yaa o kadar çok konu okuyorum ki kafam karışmış o an k.bakma doğru ben mart a kalmıştım dimi :)))

inşallah hamiş haberlerini marta alırız da başka başka konular okumaya başlarız tatlım:)

Ben de yokum listede.Bat ım 2 şubattı.Hala olmadım.

11 subati bekliyorum ama hic umudumm yookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Üçünüzden de güzel haberler gelir inşallah kızlaaar:)

Bence de test yap bir evde ama doktora da git sonra ihmal etme, tabii inşalla h pozitif çıkar da doktora teyit etmeye gidersin sadece:) Ne zaman yapacaksın, bizi habersiz bırakma..

günaydın kızlar herkese hayırlı haftalar diliyorum benim bat 18 şubat ama 2 gün önce gece uykudan uyandıran ani bir kasık ağrısı yaşadım şimdi ise karnımda şişkinlik ve bel ağrım var inşallah yerleşme belirtileridir bunlar görümcem rüyasında görmüş beni gelinlikler içinde hamilesin sen dedi hayırlısıyla inşallah rabbim isteyen herkese versin yavrusunu çok istiyorum ama bi yandan da çok istemekten korkuyorum tabiki hayırlısı neyse o olsun rabbim umutla bekleyen herkesin yanında olsun.hamiş haberleri almak bile mutlu ediyo insanı hadi kızlar müjdeli haberlerle bekliyorum

Merhaba Hanımlar,

Ben son bir haftadır forumdan yazılarınızı takip ediyordum. Birbirinizi öyle ilgiyle dinliyor ve yardımcı oluyordunuz ki hemen aranıza katılmak istedim. Ben son bir haftadır hamilelik belirtileri gösteriyordum ama bu belirtiler regl belirtileriyle aynı olduğu için kafam çok karışıktı. Bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım. Normalde hiç şaşmaz hep aynı gün olur ama bugün olmadı. Hemen eczaneden gebelik testi aldım ve hastahanede kan verdim. Şu an silik bir şekilde ikinci çizgi görünüyor. Kan testi de 2 saat sonra çıkacakmış. Acaba çok mu erken kan verdim?? Belli olur mu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…