• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

Anneler adetten kac gun önce kan testı yaptırdıgınızı ve oranlarınızın ne cıktıgını yazarmısınz catlıcammm lutfennn yardım edın bnm bır gun once kanda 130 cıktı ıkız olabılır dedıler dogrumusur ne olur yardım edınnnnnnnnnnnn

canım güzel dileklerin için sağol.Allah isteyen herkese versin.ben bebek için 6 aydır tedavi görüyorum.Doktor kontrolünde kullanman daha etkili.Yumurtalarım kendiliğinden çatlamadığı için doktor çatlatma iğnesi verdi.Klomenle de yumurtalarımı büyütmeye çalıştı.yumurtalıklarım çok tembelleşmişti.adet gecikmesi çok oluyodu.Gebeyi sanıyodum malaesef çatlamayan yumurtalar kiste dnüşüyordu.Biraz sabırlı olmak lazım.Tedavi biraz uzun sürebiliyo.sormak istediğin başka bişey olursa yardımcı olurum grüşürz

ben 2 ay önce gittim ultrason ve alttan muayene oldum ayrıca adetin 3.günü 3 test yaptı sorun yok dedi folik asit verdi bebek düşündüğüm için.. iki defadır bende de adet düzensizliği var geçen ay ilk defa 4 gün gecikti hamileyim sandım ve yıkılmıştım hiç gecikmezdi çünkü bu ayda 2 gün gecikti yani eski adetlerime göre 2 gün .dün 2 de oldum fakat hala çoook az yok gibi acaba öyle bi sorun olabilir mi yani o zaman temiz olsada herşey 2 ay içinde değişir mi ? sence gitmelimiyim yumurta kontrolü için ?

Anneler adetten kac gun önce kan testı yaptırdıgınızı ve oranlarınızın ne cıktıgını yazarmısınz catlıcammm lutfennn yardım edın bnm bır gun once kanda 130 cıktı ıkız olabılır dedıler dogrumusur ne olur yardım edınnnnnnnnnnnn

burdakilrin çoğu henüz anne adyları bence bu soruya gebelerin sorunlarının olduğu topiklerde daha çok cevap alırsın :)) ayrıca benimde hayalim ikiz bebek gerçi şimdi yeterki olsun da diyorum ..eğer istiyorsan inş ikizdir bi taşda iki kuş ne güzel :))

Arkadaşlar ya sat tarihi adetin ilk günümü oluyor yoksa son günümü bilemedim ovulasyon tarihimi yanlış mı hesapladımm acaba yaa

Arkadaşlar ya sat tarihi adetin ilk günümü oluyor yoksa son günümü bilemedim ovulasyon tarihimi yanlış mı hesapladımm acaba yaa

adetin ilk günü oluyor ..sat ilk gününden sayınca 14.gün genelde ovulasyon tarihi oluyor tabi her kadın da aynı olmayabiliyr..

bende catlatma ıgnesı ıle oldum dun hamıle oldugumu ogrendımmm yasasın subat devam edın ıgneye ılkınde olmasa bıle ıkıncısınde mutlaka oluyoooo

Hayirli olsun! Cok sevindimmm senin adina. Insallah saglikli ve kolay gecer gebeligin.

yorumun için çok teşekkürler..evet düşünüyorum incir kürü yapmayı. aslında 7 ay çok değilde biz evlendikten 1 buçuk sene sonra korunmayı bırakınca(doğal yöntemle korunduk) zaman iyice uzadı gibi oldu çok geciktik sanki herkez de sorup duruyor oda bunaltıyor biraz :S bebeğin bi gün kesin olacağını bilsem emin olsam o kadar da önemli değil zamanı ama işte böyle olmayınca insanın aklına bin türlü şey geliyor yoksa hiç tadamayackmıyım o duyguyu vs vs korkular kabuslar .. zaten eşim ünv okuyor kısa dönem askerlği var belkide şimdi olması hayırlı değil bilemiyorum çünkü ben hep hayırlı zamanda hayırlı evlat ver rabbim diye dua ettim ..korunmayı ilk bıraktığımız ay yani temmuzda umreye gitmiştim özellikle orada çook dua etmiştim ama olmadı ne bileyim belkide imtihandır rabbim sınıyordur.. ama her neyse gerçekten çok zor her ay hayal kırıklığı :( rabbim şu güzel geceler hürmetine isteyen herkeze bi an önce nasip etsin inş geçekten yaşayan anlıyor ..

Biliyorsundur isra suresinde insan acelecidir diyor. Dogru zamani Allah bilir canim. Vakti geldiginde zaten olacak. Allah dualarini kabul edip kaderine bebek sahibi olmayi yazdiysa mutlaka olacaksin. Sabirla bekleyecegiz. Dua etmeye devam. Hayal kirikligi da olmasin. O ay olmadiysa demek ki bu ay dogru zaman degilmis insallah bir sonraki ay de. Ben bu ay sogan yapiyorum onumuzdeki ay incir yapicam. Sen de yap inciri. Bir arkadasim 1 sene hamile kalamadi incire basladigi ay hamile kaldi. Denemekten ne cikar? Hem tadi da guzel.

Ay ne zor işmiş valla bu işler... Bende şubat için hala ümitliyim demek istiyorum ama içimde hamile olduğuma dair bir his yok. Bat 8 şubat... Bakalım ne olacak... Olmadı ben de marta geçicem :D Ama üzerinde durdukça da üzüntü oluyor insana... Hüsranı büyük oluyoorr... Banu canım regl olmuşsun. Ben bir de seni duyunca hiç kendimden ümidim kalmadı çünkü benim de belirtilerim yoktu gebeliğe dair. Artık bakalım bize neler gösterecek zaman...

canım gebelik belirtisi demişsin benim ilk bebgimde hamileymişim hiç belirtim olmadı ne göguste şişlik ne bulantı ne uyku hi. birşey sadece midem ok agrımıstı üşütme agrısı gibi ama üşüttügümden kaynaklı zannetmiştim regl 2 gün gecince test yaptım pozitifti inanamamıstım
yani demek istedigim bunyeden bunyeye fark eder hç bir belirti olmayabilir
inşallah hamilesindir

Ne zaman senin bat hayatım? İnşallah güzel haberler verirsin bize:) evet daha şubatta çok adayımız var onlardan da heyecanla güzel haberler bekliyoruz..
benim 18 canım inşalah 3-4 kere ilişkiyle tutturabilirsek ne mutlu :D:D

arkadaşlar benide ekleyin bat 2 mart off.. dün adet olldum fakat bi acayip bir kere az bişey geldi dünden beri hala bişey yok doğru düzgün sadece ağrı var.. bu ayda olmadı ben 7 aydır istiyorum 1ay önce doktorada gittim bişey çıkmadı :S artık sıkılmaya başladım acabalarla kafayı yicem ..rabbim hepimize bu ay versin inşaallah

Sıkma hayatım kendini, mart uğurlu gelir inşallah hepimize...

kızlar merhaba sızlere bır sey sormak ıstıyorum..

bende hamıs belırtılerı var ama hastalıgıma bır hafta var daha bugun kontrolum vardı yara ıcın doktor alttan muayene ettı hastalanmadan alttan kameralı muayene ıle gorebılır mı goremez mı cok merak merak edıyorum cevap yazarsanız sevınırım

Benim de bildiğim bu kadar erken hamileliği göremez doktor.. Ama inşallah hamilesindir:) sonucu öğrenince yaz mutlaka..

Mart anneleri sizin icin konuyu acmis bulunmaktayim umarim hepimize hayirli saglikli evlatlar veriri bu yil ben hala beklemedeyim ama olsun fazla bir umudum yok subat bitene kadar bizi yanliz birakmayin ama mart topiginde de bulusalim hepinizi opuyorum iyi gecelerr

Çok sağol pembemasal.. elin uğurlu gelir bize inşallah ve dilerim seni görmeyiz o listede;))

bende catlatma ıgnesı ıle oldum dun hamıle oldugumu ogrendımmm yasasın subat devam edın ıgneye ılkınde olmasa bıle ıkıncısınde mutlaka oluyoooo

Tebrikler tatlım, darısı başımıza:)

benim 18 canım inşalah 3-4 kere ilişkiyle tutturabilirsek ne mutlu :D:D

Hiç belli olmuyor o iş walla, bi kerede şak diye tutturan da var yani görüyoruz çok:) İnşallah sen de hamişsindir:) Ben bu ay yumurtlama döneminde gün aşırı deneme yapacağım, geçen sefer hergün olmuştu işe yaramadı, yani olunca oluyor olmayınca ne yapsan boş:))

kızlar, tüm mesajları okuyamadım. ama, bazılarınızın bazı sorularını ben de çok sormuştum zamanında kendime.
öğrendim cevaplarını. size de söyliyim.

SAT : son adet tarihi (en son adet döngünün ilk günü)

yumurtlama : genellikle, ilk adet gününden sonra, 14. günde oluyor. ama bazı döngüler 30 gün cüvarındaysa, tam ortadaki gün, yani 15. gün oluyor. 14-15-16. günlerde yumurtlama mümkün ortalama düzenli bir adet döngüsünde.

En erken ne zaman testle öğrenebilirim : Kan testini, regl tarihinden 8-9 gün öne yaptırarak, ve ardından 1 kere daha yaptırarak... kandaki bi hormonun katlanarak artış miktarını kontrol ederek, kanda gebelik testi sonucu alınabilir.
Eczanelerde satılan, erken gebelik testleri var. (fortel çok iyi bi marka mesela) bu testler, adet tarihinden 1 hafta önce, evde idrarla yapabileceğimiz testler. güvenilirliklerine güveniyorum :)
Normal gebelik testleri ile, regl günü geçince hemen evde idrarla sonucu öğrenmek mümkün. çok silik bile olsa, bi ikinci çizgi görmek, gebelik pozitif demek oluyor.

Folik asit, ne zaman? : Gebelikten 3 ay evvel öneriyor doktorlar. Ben ilk gebeliğimde, öğrendikten sonra kullanmıştım, bi sıkıntı yaşamadım çok şükür.
Şimdi, kullanmaya başladım, gebelikten ne kadar zaman önce bilemiyorum.

başka ne sorular vardı unuttum şimdi.

kızlar, tüm mesajları okuyamadım. ama, bazılarınızın bazı sorularını ben de çok sormuştum zamanında kendime.
öğrendim cevaplarını. size de söyliyim.

SAT : son adet tarihi (en son adet döngünün ilk günü)

yumurtlama : genellikle, ilk adet gününden sonra, 14. günde oluyor. ama bazı döngüler 30 gün cüvarındaysa, tam ortadaki gün, yani 15. gün oluyor. 14-15-16. günlerde yumurtlama mümkün ortalama düzenli bir adet döngüsünde.

En erken ne zaman testle öğrenebilirim : Kan testini, regl tarihinden 8-9 gün öne yaptırarak, ve ardından 1 kere daha yaptırarak... kandaki bi hormonun katlanarak artış miktarını kontrol ederek, kanda gebelik testi sonucu alınabilir.
Eczanelerde satılan, erken gebelik testleri var. (fortel çok iyi bi marka mesela) bu testler, adet tarihinden 1 hafta önce, evde idrarla yapabileceğimiz testler. güvenilirliklerine güveniyorum :)
Normal gebelik testleri ile, regl günü geçince hemen evde idrarla sonucu öğrenmek mümkün. çok silik bile olsa, bi ikinci çizgi görmek, gebelik pozitif demek oluyor.

Folik asit, ne zaman? : Gebelikten 3 ay evvel öneriyor doktorlar. Ben ilk gebeliğimde, öğrendikten sonra kullanmıştım, bi sıkıntı yaşamadım çok şükür.
Şimdi, kullanmaya başladım, gebelikten ne kadar zaman önce bilemiyorum.

başka ne sorular vardı unuttum şimdi.

Cnm baya bilgilendirme yaptın çok tşkler ;)

rica ederim arkadaşım.
varsa sorularınız, tecrübeli kişi (!!) larak yanıtlamaya çalışabilirim.

şubattan umudum yok ama, martta umutluyum nasipse ben de :))

Teşekkürler bilgiler için.. Niye şubattan umudun yok? kırmızı yoksa umut vardır:))

umarım şubatta pozitif görürüz.valla bi göreyim ömür boyu saklarım herhalde...

valla :))
benim kızım 2 yaşında şimdi.
gözlerime inanamamıştım test yaptığımda.. 1 kere daha yapmıştım ertesi gün.
2 test çubuğumu da saklıyorum. saklamaya da devam edicem.
çok keyifli, açıp bakıyorum bazen....

siz de saklayın. ilerde gösteririz çocuklarımıza.

Teşekkürler bilgiler için.. Niye şubattan umudun yok? kırmızı yoksa umut vardır:))

şubatta korunmaktayım çünkü :))
ocak ortasında kürtaj olmuştum ben. yumurtlamam henüz düzende değil, regl olmadım bile... bakıcaz bakalım ne zaman regl olursam, ona göre yeni düzenim oturacak nasipse...
sonrasında korunmayı bırakıcaz.
o sebeple şubattan umudum yok.

slm kızlar bugün benim bat günüm ama henüz birşey yok 4 gün önce test yapmıştım tek çizgiydi hamiş olabilir miyim

inşallah.. hadi inşallah canım. habersiz bırakma ama...
2 gün bekle, bi test yaparsın.
belirtilerin var mı peki?

valla :))
benim kızım 2 yaşında şimdi.
gözlerime inanamamıştım test yaptığımda.. 1 kere daha yapmıştım ertesi gün.
2 test çubuğumu da saklıyorum. saklamaya da devam edicem.
çok keyifli, açıp bakıyorum bazen....

siz de saklayın. ilerde gösteririz çocuklarımıza.

şubatta korunmaktayım çünkü :))
ocak ortasında kürtaj olmuştum ben. yumurtlamam henüz düzende değil, regl olmadım bile... bakıcaz bakalım ne zaman regl olursam, ona göre yeni düzenim oturacak nasipse...
sonrasında korunmayı bırakıcaz.
o sebeple şubattan umudum yok.

inşallah.. hadi inşallah canım. habersiz bırakma ama...
2 gün bekle, bi test yaparsın.
belirtilerin var mı peki?

canım belirtilerim var ama adet belirtileri gibi bi de dedim ya 4 gün önce yaptım tek çizgiyi gördüm o yüzden umutsuzum biraz

Back