Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

Bak yazdım bile:)

9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
furtadoo = 5 Mart

:) ama kim açcak bu mart topiğini:)

Çok tşk ederim cnm :) aynen kim açıcak ama mart a daha var şubatın sonuna bi gelelim inş. açan biri çıkar diye düşünüyorum..

kızlar merhaba sızlere bır sey sormak ıstıyorum..

bende hamıs belırtılerı var ama hastalıgıma bır hafta var daha bugun kontrolum vardı yara ıcın doktor alttan muayene ettı hastalanmadan alttan kameralı muayene ıle gorebılır mı goremez mı cok merak merak edıyorum cevap yazarsanız sevınırım

öncelikle tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.siz ne kadar zamandır bebek için uğraştınız yani klomeni doktorun mu illa vermesi gerekiyor kendimiz kullanabiliyrmuyuz.çatlatma iğnesini sorun olduğu için mi vuruldunuz biraz aydınlatırsanız çok sevinirm teşekkürler şimdiden :)

tugsad arkadaşım benim sorunum yumurta çatlamaması aynı yöntemi 1 kez denedim ama sonuç negatif senin sorunun varmıydı varsa ne idi lütfen deneyimlerini paylaşırmısın..

Bak yazdım bile:)

9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
furtadoo = 5 Mart

:) ama kim açcak bu mart topiğini:)

arkadaşlar benide ekleyin bat 2 mart off.. dün adet olldum fakat bi acayip bir kere az bişey geldi dünden beri hala bişey yok doğru düzgün sadece ağrı var.. bu ayda olmadı ben 7 aydır istiyorum 1ay önce doktorada gittim bişey çıkmadı :S artık sıkılmaya başladım acabalarla kafayı yicem ..rabbim hepimize bu ay versin inşaallah

dilfeza benim de ilk gun cok az pembe pembe oluyor ertesi gunu basliyor. insan yinede umitleniyor. ogleden sonra test yaptim nur topu gibi bir negatifim oldu :) O nedenle rahatla. 7 ay olmus. daha yolun var. saracoglu incir kuru falan yap istersen? daha cabuk oluyormus.

hayir gormesi mumkun degil. gebelik kesesi olusmamistir.

deryaf: bat:03.03.12, tarihte pek güzelmiş. 3 e 3 belki şanslı gelir :)

mart listesinin son hali:

9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
Dilfeza = 2 Mart
deryaf = 3 Mart
furtadoo = 5 Mart

subat anneleri sizlerin haberlerini bekliyoruz dort gozle. bize de moral olur

rica ederim canim. adetin gecikmesinden bir kac gun sonra gorulebilir. ne gibi belirtilerin var? insallah hamilesindir :)

cnm karnım baya sıstı.yururken karnım acıyor sankı egılırken belımın acıdıgını hıssedıyorum.gecen hafta bas donmesı olmustu bende sonra gectı.gecenlerde agzımda ınanılmaz bır metalımsı tat vardı sonra oda gectı.agız kurlugum var hala cok sıvı tuketmeme ragmen agzım kuru sankı hep.bırde ben hıc ogurmem mıdende hep gurultu agzımdan cıkıyor ona cok sasırdım.afedersınız ama ben yılda kez anca gegırırım o benı cok sasırtıyor.bırde yatarken yuzum kızarıyor.oglen uykum gelıyo gozlerım kızarıyor..oyle ıste suan bıseyım yok gıbı

selam kızlar rabbim isteyen herkese bebişlerini gönderir sağlıkla inşallah. benimde bu ay 4. ayım olacak ve bat 18 şubat benide eklermisiniz listeye?

canım güzel dileklerin için sağol.Allah isteyen herkese versin.ben bebek için 6 aydır tedavi görüyorum.Doktor kontrolünde kullanman daha etkili.Yumurtalarım kendiliğinden çatlamadığı için doktor çatlatma iğnesi verdi.Klomenle de yumurtalarımı büyütmeye çalıştı.yumurtalıklarım çok tembelleşmişti.adet gecikmesi çok oluyodu.Gebeyi sanıyodum malaesef çatlamayan yumurtalar kiste dnüşüyordu.Biraz sabırlı olmak lazım.Tedavi biraz uzun sürebiliyo.sormak istediğin başka bişey olursa yardımcı olurum grüşürz

mart listesinin son hali:

9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
Dilfeza = 2 Mart
deryaf = 3 Mart
furtadoo = 5 Mart

subat anneleri sizlerin haberlerini bekliyoruz dort gozle. bize de moral olur

Mart anneleri sizin icin konuyu acmis bulunmaktayim umarim hepimize hayirli saglikli evlatlar veriri bu yil ben hala beklemedeyim ama olsun fazla bir umudum yok subat bitene kadar bizi yanliz birakmayin ama mart topiginde de bulusalim hepinizi opuyorum iyi gecelerr

tugsad arkadaşım benim sorunum yumurta çatlamaması aynı yöntemi 1 kez denedim ama sonuç negatif senin sorunun varmıydı varsa ne idi lütfen deneyimlerini paylaşırmısın..

Benim başlangıçta sorunun adet olamamaktı.geçikiyodu.çatlamayan yumurtalar kiste dönüştüğü için önce doktor adetimi düzene soktu kistleri yok etmak için ilaç verdi.her şeye normale bindikten sonra yumurtlama takibi yaptı.Yumurtalıklarım yeterince büyüyüp çatlamadığı için klomen + ç.iğnesi uyguladık ilkinde benimde sonuç negatifti.ama klomeni 4 defa kullandım.sononcusunda iğneyi de vurundum sonuç pozitif oldu.Sabırlı ol tedaviye devam at derim.

bende catlatma ıgnesı ıle oldum dun hamıle oldugumu ogrendımmm yasasın subat devam edın ıgneye ılkınde olmasa bıle ıkıncısınde mutlaka oluyoooo

yorumun için çok teşekkürler..evet düşünüyorum incir kürü yapmayı. aslında 7 ay çok değilde biz evlendikten 1 buçuk sene sonra korunmayı bırakınca(doğal yöntemle korunduk) zaman iyice uzadı gibi oldu çok geciktik sanki herkez de sorup duruyor oda bunaltıyor biraz :S bebeğin bi gün kesin olacağını bilsem emin olsam o kadar da önemli değil zamanı ama işte böyle olmayınca insanın aklına bin türlü şey geliyor yoksa hiç tadamayackmıyım o duyguyu vs vs korkular kabuslar .. zaten eşim ünv okuyor kısa dönem askerlği var belkide şimdi olması hayırlı değil bilemiyorum çünkü ben hep hayırlı zamanda hayırlı evlat ver rabbim diye dua ettim ..korunmayı ilk bıraktığımız ay yani temmuzda umreye gitmiştim özellikle orada çook dua etmiştim ama olmadı ne bileyim belkide imtihandır rabbim sınıyordur.. ama her neyse gerçekten çok zor her ay hayal kırıklığı rabbim şu güzel geceler hürmetine isteyen herkeze bi an önce nasip etsin inş geçekten yaşayan anlıyor ..

bende catlatma ıgnesı ıle oldum dun hamıle oldugumu ogrendımmm yasasın subat devam edın ıgneye ılkınde olmasa bıle ıkıncısınde mutlaka oluyoooo

ayy inan çok sevindim arkadaşım bende heyecanlandım şimdi tebrikleeer :)) bizede dua et ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…