- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
Arkadşlar konulara pek katılamıyorum ama benide 5 marta yazarmısınız saygılar, sevgiler, hürmetler :)
Bak yazdım bile:)
9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
furtadoo = 5 Mart
:) ama kim açcak bu mart topiğini:)
Ben de klomen+çatlatma iğnesi kullandım.Göbekten vurulduğunu da duymuştum ama benimkini hep kalçadan vurdular.Çatlatma iğnesini vurğun günün ertesini iyi değerlendirin.Ondan sonrada gün aşırı birliktelik önemli kolay gelsin.
Bak yazdım bile:)
9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
furtadoo = 5 Mart
:) ama kim açcak bu mart topiğini:)
arkadaşlar benide ekleyin bat 2 mart off.. dün adet olldum fakat bi acayip bir kere az bişey geldi dünden beri hala bişey yok doğru düzgün sadece ağrı var.. bu ayda olmadı ben 7 aydır istiyorum 1ay önce doktorada gittim bişey çıkmadı :S artık sıkılmaya başladım acabalarla kafayı yicem ..rabbim hepimize bu ay versin inşaallah
kızlar merhaba sızlere bır sey sormak ıstıyorum..
bende hamıs belırtılerı var ama hastalıgıma bır hafta var daha bugun kontrolum vardı yara ıcın doktor alttan muayene ettı hastalanmadan alttan kameralı muayene ıle gorebılır mı goremez mı cok merak merak edıyorum cevap yazarsanız sevınırım
hayir gormesi mumkun degil. gebelik kesesi olusmamistir.
canım cok tesekkur ederım yorumun ıcın pekı en erken vajınadan bakınca ne zmn bellı olur
rica ederim canim. adetin gecikmesinden bir kac gun sonra gorulebilir. ne gibi belirtilerin var? insallah hamilesindir :)
öncelikle tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.siz ne kadar zamandır bebek için uğraştınız yani klomeni doktorun mu illa vermesi gerekiyor kendimiz kullanabiliyrmuyuz.çatlatma iğnesini sorun olduğu için mi vuruldunuz biraz aydınlatırsanız çok sevinirm teşekkürler şimdiden :)
mart listesinin son hali:
9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart
Dilfeza = 2 Mart
deryaf = 3 Mart
furtadoo = 5 Mart
subat anneleri sizlerin haberlerini bekliyoruz dort gozle. bize de moral olur
tugsad arkadaşım benim sorunum yumurta çatlamaması aynı yöntemi 1 kez denedim ama sonuç negatif senin sorunun varmıydı varsa ne idi lütfen deneyimlerini paylaşırmısın..
Benim başlangıçta sorunun adet olamamaktı.geçikiyodu.çatlamayan yumurtalar kiste dönüştüğü için önce doktor adetimi düzene soktu kistleri yok etmak için ilaç verdi.her şeye normale bindikten sonra yumurtlama takibi yaptı.Yumurtalıklarım yeterince büyüyüp çatlamadığı için klomen + ç.iğnesi uyguladık ilkinde benimde sonuç negatifti.ama klomeni 4 defa kullandım.sononcusunda iğneyi de vurundum sonuç pozitif oldu.Sabırlı ol tedaviye devam at derim.
dilfeza benim de ilk gun cok az pembe pembe oluyor ertesi gunu basliyor. insan yinede umitleniyor. ogleden sonra test yaptim nur topu gibi bir negatifim oldu :) O nedenle rahatla. 7 ay olmus. daha yolun var. saracoglu incir kuru falan yap istersen? daha cabuk oluyormus.
bende catlatma ıgnesı ıle oldum dun hamıle oldugumu ogrendımmm yasasın subat devam edın ıgneye ılkınde olmasa bıle ıkıncısınde mutlaka oluyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?