Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

Kizlar merhaba. Yazdiklarinizi okudum. Ayni durumda sayiliriz hepimiz.

Ben de bugun test yapmayi planliyordum ama gerek kalmadi ne yazik ki Bu ay olsa subat sonu mart basi gibi ogrenebiliriz. Umudumuzu yitirmek yok :)

arkadaşım hayırlısı olsun. farkında mısın aynı gidiyoruz seninle, inşallah önümüzdeki ay da beraber alırız güzel haberlerimizi diyelim artık napalım... :)

evet aynen öyle, inşallah, mart güzel haberler verir bize, umudu kesmemek lazım, ne de olsa ha deyince olmuyor bu işler.. ama işte insan yine de buruluyor biraz..

Kizlar merhaba. Yazdiklarinizi okudum. Ayni durumda sayiliriz hepimiz.

Ben de bugun test yapmayi planliyordum ama gerek kalmadi ne yazik ki Bu ay olsa subat sonu mart basi gibi ogrenebiliriz. Umudumuzu yitirmek yok :)

ahahahaha mart topiğine 3 kişi olduk bile:)) inşallah ya, ruh halide çok önemli bu işte , pozitif olmak ve stres yapmamak lazım tabii.. durmak yok, devam..:))

Cnm ben regl oldum 1 şubatta yaaaaa :))) artık gülüyorum sinirden mi desek ne desek :) Şubatta 29 çekiyor herhalde şubatta olsada martta alırım haberi diye düşünüyorum :):)

ben de ayni durumdayim. mart icin listeye basladik mi?

ahahahaha mart topiğine 3 kişi olduk bile:)) inşallah ya, ruh halide çok önemli bu işte , pozitif olmak ve stres yapmamak lazım tabii.. durmak yok, devam..:))

Beni 2 marta yazin :) sabah biraz gozum doldu. esim guluyor. daha yeni basladik diyor. hakketen de biraz rahat karsilamak lazim. stres yaparsak hic olmaz.

arkadaşlar bişey sorucam.bugün kontrolüm vardı yumurtlamam varmı diye sağ taraftaki yumurtamı göremedi doktorum erken çaltamış olabilir dedi.soldaki yumurtamda 9milimmiş.pazartesi tekrar gidicem şiddetli olarak sağ kasıkığımda ağrım vardı.sizce yumurtam çatlamış olabilirmi.

merhaba kızlar ugrayamaıyorum sömestr olunca kardeşim falan vakt geciriyoruz
bende buay ümitlimiyim degilmiyim bilmem
gecen ay aaip psikolojik belirtiler yasadım buay kendimi sartlandırmıyorum acıkcası :)
zaten eşiminde biraz iş sıkıntıları var buluşamıyoruz bile
artık herseyin hayırlısı diyorum
bir kac arkadası göndermişiz mart umutlularına
olsun daha ay bitimine cok isteyen herkez hamile kalsın inşallah
mutlu haberler alaım topiğimizden ....

merhaba kızlar benim bat geçeli iki gün oldu ama hala olmadım dün test yapmıştım ancak negatifti. Birde ben 2 ay önce laparoskopi ameliyatı olmuştum belki onla ilgisi vardır diye düşünüyorum.Bütün adet belirtilerimi yoğun şekilde yaşıyorum ama bilmiyorum valla ne düşüneceğimi şaşırdım kan testi yaptırmaya korkuyorum.İçimde azda olsa umut var yok olsun istemiyorum...RABBİM HEPİMİZİ GÜLDÜRSÜN..

Ay ne zor işmiş valla bu işler... Bende şubat için hala ümitliyim demek istiyorum ama içimde hamile olduğuma dair bir his yok. Bat 8 şubat... Bakalım ne olacak... Olmadı ben de marta geçicem Ama üzerinde durdukça da üzüntü oluyor insana... Hüsranı büyük oluyoorr... Banu canım regl olmuşsun. Ben bir de seni duyunca hiç kendimden ümidim kalmadı çünkü benim de belirtilerim yoktu gebeliğe dair. Artık bakalım bize neler gösterecek zaman...

Beni 2 marta yazin :) sabah biraz gozum doldu. esim guluyor. daha yeni basladik diyor. hakketen de biraz rahat karsilamak lazim. stres yaparsak hic olmaz.

yapalım valla listeyi benim de 2 martmış hesaplayıcıdan baktım:) ben de kırmızıyı gördükten sonra , -30 dereceye aldırmadan gidip yürüyüş yaptım sonra dönüp vurup kafayı uyudum:)şimdi daha iyiyim.. bizimde 2. denememizdi, eşim sakin ol diyor bana da:)

Eee bu durumda
9ay = 2 Mart
Banu_K = 2 Mart diyorum ben:)

Slm kızlar benim reglm daha bitmedi bu ay bakalım kafama takmıcam bide yumurtlama hesaplamıcam hesapladım da noldu olmadı bakalımm...

Ne zaman senin bat hayatım? İnşallah güzel haberler verirsin bize:) evet daha şubatta çok adayımız var onlardan da heyecanla güzel haberler bekliyoruz..

doktorun daha iyi bilir ama ben de yumurtlama döneminde ağrı yaşıyorum kasıklarımda..

hiç sıkma kendini tatlım sabah ben de aynı şeyleri yaşadım.. inşallah sen görmezsin kırmızıyı.. olursa da, üzme kendini, huzurlu ve sakin olmamız lazım unutma:)

Arkadşlar konulara pek katılamıyorum ama benide 5 marta yazarmısınız saygılar, sevgiler, hürmetler :)

mavibattaniye, benimde belirtim yoktu biliyorsun, ama ben hala ümitliyim senden, haberlerini gözlüyorum.. uğurlu gelsin sana şubat tatlım, martta da ben seni takip edeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…