Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

ayy ınsallah benım oglumda öyle olur kıskanmaz zaten bencede..gercı daha fol yok yumurta yokda olumluyu dusunerek konusuyorum tabı ınsallah hıckımsenın emeklerı bosa gıtmesın Rabbım annelıgı tattırsn ısteyen herkese..
ben cıkıorum kızlar tanıstıgıma memnun oldum show tv de her eve lazım suleyman varda ızlemem lazım
çok öpuorum sızı Allaha emanetsınız...

yaa, gerçekten mi? bekle mi diyorsun sabahı? tebrikler bu arada, inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini:) darısı biz bekleyenlerin başına:)

Canım içinde yazıyor mu günün her saatinde uygulanabilir diye ? Benim aldığımda yazıyordu. Ona göre yap istersen. Sabah ilk idrar diyorsa da yarını bekle canım benim.

yaa, gerçekten mi? bekle mi diyorsun sabahı? tebrikler bu arada, inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini:) darısı biz bekleyenlerin başına:)

çok saol canım insallah darısı basınıza olsun..

genelde hep sölerler zaten sabahki ilk idrarın daha güçlü oldugunu..suanda dısardan aldıgınız su ve çaylar çok fazla karışıyo idrarınıza ve sağlıklı sonuç vermiyo.normalde 2 saat bişey içmeyin ve öle yapın derler testleri.yinede siz bilirsiniz içim rahatlasın dersen sen bilirsin tatlım..

görüşmek üzere, inşallah güzel haberlerle:)

bakıcam artık irade savaşını ben kazanırsam beklerim test kazanırsa yaparım:)))

Arkadaşım... Öncelikle seni tebrik ediyorum :) Sağlıklı bir gebelik diliyorum sana.. Allah çocuğunu kucağına almayı nasip etsin. Sağlıkla ve mutluluklaa

finlandiya markası bir test, okudum iyice, kapak gibi bişey var onu açıp çubuğu idrara tutmam gerektiği yazıyor.. sonra tekrar kapatıp düz bir zemine koyup 5 dakika bekleyecekmişim..

kuzum moralini bozmak istemem ama testler en güvenilir sonucu sabah ilk idrar ile veriyor çünkü ilk idrardaki hormon miktarı daha yoğun oluyor, gün içerisindeki sıvı tüketimi ile birlikte yoğunluğu azaldığı için testler yanıtabilir. ben gebeliğimde bata 2 gün kala öğrenmiştim evde. dilerim sana sende mutlu haberler alırsın

"you can use the Elivo pregnancy test at any time of the day"

aynen böyle yazıyor, demek ki yapabilirim, ayrıca hassas olduğunu ve adetin geciktiği ilk günden itibaren sonuç vereceğini de yazıyor:)

inşallah ya çok sağol, bakalım bi deniycem, zaten negatif çıkarda adetim gelmezse yine de, haliyle tekrar yapıcam:)

Kızlar, testi yapmama gerek kalmadı, şimdi bişey hisettim gidip kontrol ettim adetim başlamış..( artık önümüzdeki aya inşallah diyorum.. Dilerim diğer arkadaşlardan güzel haberleri alırım da keyfim yerine gelir..

hayırlısı olsun canım RABBİM HAYIRLI ZAMANDA HAYIRLI EVLATLAR nasip etsin hepimize.

arkadaşım hayırlısı olsun. farkında mısın aynı gidiyoruz seninle, inşallah önümüzdeki ay da beraber alırız güzel haberlerimizi diyelim artık napalım... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…