- Konu Sahibi pembemasal
-
arkadaşlar ben bu ay klomen kullandım sat tan sonra 11.günüm bugün.doktora gittim 19mm yumurta oluşmuş dedi ve 11. gün oluştuğu için şaşırdı yarın çatlatma iğnesi vurunacağıbu iğne göbekten mi yapılıyor biliyor musunuz .
Ben de klomen+çatlatma iğnesi kullandım.Göbekten vurulduğunu da duymuştum ama benimkini hep kalçadan vurdular.Çatlatma iğnesini vurğun günün ertesini iyi değerlendirin.Ondan sonrada gün aşırı birliktelik önemli kolay gelsin.
şimdi geldim canım doktordan baktı rahmin temiz yumurtalıkların iyi dedi ama bişi görüp görmediğini sölemedifolik asit verdi kullanmaya başla daha iyi olur dedi bakalım nolcak inşallah sende gördüğü bebiştir :)
teşekkür ederim peki senin kaçıncı ayın klomenle? 11.gün erken mi yumurta oluşumu için. kaç gün günaşırı ilişki olmalı?
ay cnm bılmıyorum ınsallah ama ben doktora gıtmeden once bas donmesı bayılıcak gıbı olma durumu vardı suphelendım dedım oyle olsun olsun dıe hazırlık yapmadık ne gunlerı takıp ettık ne de dıger aktıvıtelerını yaptık.korktum dha kontrol olmadan olmasın oda oyle dıyınce tabı tam anlamıyla ıstedıgımı anladım o yuzen umıtlenmek ıstemıyorum ama beklıyorum cumartesıyıyııııııı..senın reglın ne zmn bıtmıstıkı hıc bellı olmaz cnm gormemıstı ama olur yada onumuzdekı ay hepımızın zamanı varda bız acele edıyoruz duramıyoruz:)
feraycım asılama azbucuk para tuzagından baska bısey degıl normal yolla ılıskıye göre %5 falan daah fazla sans var ben 3 tane yaptırdım sonra dogal yolla hamıle kladım bızdede sperm sayısı düşüktü kecıboynuzukürü uygulamıstık sonrası hamıle kaldım havucsuyuda arttıryomus spermı hem asılama yaptırıcaksan önce sana rahım fılmı cekılmelı mutlaka onu yaptırdınızmı?
didemcim senın 31 aralıgın üstüne 31 gün olmus bugün bir kan testı yaptırabılırsın yarın hamıleysen degerden bellı olur
derdacım bence budkar dra gıtmekle kendınızı strese sokmayın drlarda keseyı görmeden nerden bılcek hamıle oldugunuzu olmadıgınızı ancak kan tetsıyle anlasılcak onun ıcnde adetı beklemek lazım
evet listede şubat bası olanlar vardı bakalım ınsallah ıyı haberlerı almaya baslarız bende 1 şubatı bekleyenlerdenım ama bat ıcın degıl dogumgünüm diye
24 ocakta bitti yani bi hfta oldu henüz canım benim kontrolüm vardı onun için gitim doktora bişi merak ettiğimden değil ama hazır gitmişken bişiler öğrensemde iyi olurdu hani
hadi bakalım ben senden ümitliyim cumartesi olsun öğrencez.... benim bidahaki aya kalır bence allah tan hayırlısı :))
Pskolojik olabilir canim tabi dogum kontrol hapini kontrolu kullandiysan:)sizce bu normal mi kızlar doğum kontrol hapı da kullanıyorum ama buna anlam veremiyorum daha önce böyle olmazdı canım isterdi bu burnuma kokusu gelmeside neyin nesi sizce?
meraktan ölücem nolur bana yardımcı olun kızlarr(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?