Şubat ayı hadi bize testi pozitif göster:)

kızlar ben yarın anneme gıdıcem cok soguk benım ev annemın dogalgazlı 3-4 gün kalıcam orda ınternet yok lısteyı güncelleyın alıntı yapıp sonucları yazın ben son halını yazıyorum benımde buaydan kendım adına umudum yok son zamnlar rahatsızlanınca üşütme ishal falan calısmalarda yarım kaldı drada gıdemıyorum ıshal ıcın falan ılac almak ıstemıyorum bıde hamıleysem dıye bakalım artık umarım güzel haberler gelır bolca

ŞUBAT AYI BAT LİSTESİ&SONUCLARRRRRR!!!!!!
havi1453:30ocak
frangranceteacher:1 şubat
tugsad:2subat =HAMİLEEEE
selnur81:2şubat
simsiyah83:3şubat
BANU_K:3ŞUBAT
cindy83:4şubat
humeyra87:5 şubat
huzurlumutlu:5 şubat
doruk_12duru_45:5 şubat
elabebek:9 şubat
ebru_1907:10 şubat
pembe masal:13 şubat
fbetuly:13şubat
nagıshe:13 subat
melekangel: 15şubat
derda_:17şubat
huzurluyuvam:17şubat
goonca:18şubat
mustafa_ata:18 şubat
ness66:18 şubat
yazçiçeği:20 subat
neva86:20şubat
nurran:21 şubat
edb:24 şubat
esmer18:25 şubat

Cnm ben regl oldum 1 şubatta yaaaaa :))) artık gülüyorum sinirden mi desek ne desek :) Şubatta 29 çekiyor herhalde şubatta olsada martta alırım haberi diye düşünüyorum :):)

Benim Bat 3 Şubat yani yarın ama bakalım, bu aydan da boş çıkacakmış gibiyim sanki öyle bir his var içimde, baş ağrılarım başladı dün, adet öncesi hep olur bende... Off yaa ne zor şeymiş bu beklemek..

Cnm ben regl oldum 1 şubatta yaaaaa :))) artık gülüyorum sinirden mi desek ne desek :) Şubatta 29 çekiyor herhalde şubatta olsada martta alırım haberi diye düşünüyorum :):)

İnşallah şubat çoook uğurlu gelir:) hiç sıkma canını bence..

bizi haberdar et olur mu canımm hayırlısı olsun :)

Selam guzellikler umudunuzu kaybetmeyin ya olucagi varsa olur biraz gamsiz arkadasimiz esimiz dostumuz gibi davranalim umursamayin o kadarda evren ters isliyor biliyorsunuz biz istiyince ole olmuyor hemen:) ebrucum gecmis olsun sana da listede umarim herkez hamile olur opuyorum hepinizi cicislerr:)

aynı durumdayız, yarın bat ve başım daha kalktığım anda ağrıyodu hala da ağrıyor. gelir yarın kırmızı meret kesin, sinirlerim de tepemde oradan da belli zaten. migrenim var her adette beni zorluyor

aynı durumdayız, yarın bat ve başım daha kalktığım anda ağrıyodu hala da ağrıyor. gelir yarın kırmızı meret kesin, sinirlerim de tepemde oradan da belli zaten. migrenim var her adette beni zorluyor

Al benden de o kadar.. evet kesinlikle aynı durumdayız.. Sinir harbi bu iş:) Rahat olmak lazım biliyorum da, olamıyorummm:))) Haber vericem mutlaka, sen de bildir durumunu canım.. İnşallah yanılıyoruzdur da musmutlu, sevindirik oluruz hep birlikte:)

aminnnnnnnnn :)

bugün benim bat ancak olmadım ama yarın olurum gibi geliyo karnım ve başım ağrıyo çok sinirliyim gerçi herkes hamilelikte de aynı belirtilerin olduğunu söylüyor hayırlısı bakalım

bugün benim bat ancak olmadım ama yarın olurum gibi geliyo karnım ve başım ağrıyo çok sinirliyim gerçi herkes hamilelikte de aynı belirtilerin olduğunu söylüyor hayırlısı bakalım

biz bat tarihi gelmiş ve yaklaşmışlar hepimiz aynı durumdayız şu an:)) inşallah hamilesindir.. bize de umut olur..

Benim bat bugün, henüz gelen giden yok.. gidip kontrol etmekten tuvalette yaşayan birine dönüşcem bu gidişle:))))

güzel haber alan var mı aramızda???

cici şubat, tatlı şubat, bize dolu göbüşler gönder:)

Insallah cnaimmya benim 11 subat bakalim cok istemekle beraber umursamiyorum gibi davrnaiyorum ama:) olmuyor umarim en kisa zamanda yeni yeni haberler alirizzzz':)

Insallah cnaimmya benim 11 subat bakalim cok istemekle beraber umursamiyorum gibi davrnaiyorum ama:) olmuyor umarim en kisa zamanda yeni yeni haberler alirizzzz':)

ah o miş gibi davranma ruh halini biliyorum, çok fena bişiy:)) İnşallah güzel haberlerle dolar bu sayfa.. ben hala beklemedeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…