- Konu Sahibi pembemasal
-
Yuppiiiiiiiiiiiii listemizde bir hamile çıktı... Hadi bakalım hepimizin isminin yanında hamile yazar inşallah.... Hadi kızlar çekim yasasıyla yapalım şu bebişlerimizi:))))
evet cnm regl bıttıkten 2 hafta sonrayı kastetmıstım.uc gun gectırınce mı yaptırdın kan testını?oyleyse belkı stresten etkılenmıs olabılırsın bı kac gundaha bekle cnm olmazsa o zmn bı doktora gıdersın tekrar baktırırsın..
Cnm ben regl oldum 1 şubatta yaaaaa :))) artık gülüyorum sinirden mi desek ne desek :) Şubatta 29 çekiyor herhalde şubatta olsada martta alırım haberi diye düşünüyorum :):)
Kızlarrr benide yazın listeye nooluurrr
Benim Bat 3 Şubat yani yarın ama bakalım, bu aydan da boş çıkacakmış gibiyim sanki öyle bir his var içimde, baş ağrılarım başladı dün, adet öncesi hep olur bende... Off yaa ne zor şeymiş bu beklemek..
Benim Bat 3 Şubat yani yarın ama bakalım, bu aydan da boş çıkacakmış gibiyim sanki öyle bir his var içimde, baş ağrılarım başladı dün, adet öncesi hep olur bende... Off yaa ne zor şeymiş bu beklemek..
aynı durumdayız, yarın bat ve başım daha kalktığım anda ağrıyodu hala da ağrıyor. gelir yarın kırmızı meret kesin, sinirlerim de tepemde oradan da belli zaten. migrenim var her adette beni zorluyor
bizi haberdar et olur mu canımm hayırlısı olsun :)
Al benden de o kadar.. evet kesinlikle aynı durumdayız.. Sinir harbi bu iş:) Rahat olmak lazım biliyorum da, olamıyorummm:))) Haber vericem mutlaka, sen de bildir durumunu canım.. İnşallah yanılıyoruzdur da musmutlu, sevindirik oluruz hep birlikte:)
bugün benim bat ancak olmadım ama yarın olurum gibi geliyo karnım ve başım ağrıyo çok sinirliyim gerçi herkes hamilelikte de aynı belirtilerin olduğunu söylüyor hayırlısı bakalım
İnşallah şubat çoook uğurlu gelir:) hiç sıkma canını bence..
Benim bat bugün, henüz gelen giden yok.. gidip kontrol etmekten tuvalette yaşayan birine dönüşcem bu gidişle:))))
güzel haber alan var mı aramızda???
cici şubat, tatlı şubat, bize dolu göbüşler gönder:)
Insallah cnaimmya benim 11 subat bakalim cok istemekle beraber umursamiyorum gibi davrnaiyorum ama:) olmuyor umarim en kisa zamanda yeni yeni haberler alirizzzz':)
ah o miş gibi davranma ruh halini biliyorum, çok fena bişiy:)) İnşallah güzel haberlerle dolar bu sayfa.. ben hala beklemedeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?